icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jerryjanka
2. jún 2010

@majamat niekedy pri 5 tt 😀

kinsli
2. jún 2010

holky ten jsme dnes koupila Kačence 😵

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33086301&tab=3

Jo a doufám, že v bříšku bydlí holčička, protože se vyprodával zimní fusak emitex kol 2010 za 50% ceny ( 599,- )
tak jsem vzala oranžový pro Kačenku a černo růžový pro mimi 😀 - při nejhorším ho vystelu bleděmodrou dekou )

mariadaniela
2. jún 2010

aj ja by som si rada zaobstaraa monitor dychu, u nas ho poziciavaju , takze ak s bude dat tak si ho len poziciam

mariadaniela
2. jún 2010

@jerryjanka diky teda ti o su super testy 😀 nie len nejake kolajnicky

kinsli
2. jún 2010

já už při 4tt 😉

majamat
2. jún 2010

@mariadaniela , kde ho poziciavaju?

jerryjanka
2. jún 2010

@mariadaniela no to su - hlavne je to dosť jasne či je to pozitivne alebo negativne... žiadne hladanie duchov 😀

susann83
2. jún 2010

Mariadaniela, presne ako Jerry napísala. Test ukazuje týždne od oplodnenia.
Darjena, hádam ešte teda 2 týždne vydrzim. Keď zas nič nepodnikne, tak odchadzam

darjena
2. jún 2010

@kinsli jeeej vreckar je super. ja ale teraz nemozem kupovat nic. v nasom 2-izbaku je plno. musime sa do porodu prestahovat. ale nevidim to velmi nadejne 😒 kinsli a bude ti este kacenka vo fusaku v zime? tana uz tuto zimu vymyslala, ale este som ju tam zazipsovala, ale asi jej fusak podedi mimi a ona bude chodit pesi. mame tiez emitex oranzovo cierny 😉

miyya
autor
2. jún 2010

babulky viete mi poradiť kolko tych učinných látok by mala mať kyselina listova?? objednávam cez net a našla som neaké vitaminy. inak aj tehu testy za pár euro.tak poberem. ked bude dalšia príležitosť,tak ako keby som našla. 😀 😀

jerryjanka
2. jún 2010

@miyya najlepšia KL je femibion - ale je najdrahšia
potom obyčajne acidum folicum 🙂

tehu testov mam doma 50 :-O neviem čo s nimi budem robiť

majamat
2. jún 2010

@miyya , ahoj. zalezi od pripravku,ale samotna kyselina listova obsahuje len jednu a mozno nejake pomocne latky.

majamat
2. jún 2010

@jerryjanka , mozno potom bude druhe mimi. ozaj, aku maju trvanlivost? este mozes skusit bazar.

darjena
2. jún 2010

@miyya co sa stalo??? som z teba uplne mimo. hlavne sa drz. o lisotvke neviem kolko toho ma obsahovat. ale strasne mi vychvalovali centrum materna DHA, ze je to nieco nove, akurat neviem na co konkretne ...

jerryjanka
2. jún 2010

myslim 2012 - dovtedy neviem či budeme riešiť druhe 😅
bazar - skušam mmb

miyya
autor
2. jún 2010

tak takto a kolko je treba tehotnej ako denna davka a čo pomáha správne uvolnovať tú látku?, správne sa pýtam.

jerry 50 testov 😕 😕 😕 pre boha živého to si mala asi šialenú tehu horúčku,ked si tak chamtivo nakupovala. 😀 😀

majamat
2. jún 2010

@jerryjanka , este mozes kazdy den jeden pouzit 😀 😀 😀

miyya
autor
2. jún 2010

@darjena tak ja k Vám už nepatrím.vieš v piatok som bola na kyrete. 😔 😔 😔 len to tu už nechcem spomínať, kvôli vám.

nooo a inak si neviem zakázať sem chodiť. neako mi to zo začiatku ubližovalo a teraz práve naopak.cítim sa lepšie.

majamat
2. jún 2010

@miyya , mam knizku o vitaminoch. nakuknem do nej.

darjena
2. jún 2010

@miyya viem ze 0,4 mg denne je odporucana davka.

jerryjanka
2. jún 2010

nie ja som to kupovala ako sadu 100 ovu a 50 tehu
ovu som nejake použila - dosť poslala kamoške do cr - ale tehu testy zostali

miyya
autor
2. jún 2010

ahaa tak tolko to más. super.
No chcem sa predzásobiť so všetkým možným dopredu. tentokrát si všetko pekne naplánujem ako pri prvom. žiadne náhodne tehu. ale ešte nemám ani týžden po kyrete,tak to si ešte počkám. 🙄 🙄

miyya
autor
2. jún 2010

jerry tak napíš cenu a tak to potom kúpim od teba. 😉

jerryjanka
2. jún 2010

@miyya zda sa to dlha doma ale velmi rychlo ti to zbehne uvidiš bude leto - slniečko - tak zrazu bude september a šup šup na jarne babatko 🙂

jerryjanka
2. jún 2010

@miyya môžem ti ich dať za 35 centov - fakt neviem čo s nimi 😅

darjena
2. jún 2010

@miyya nemozem tomu uverit, ale aj tak si hrozne silna a neopovaz sa sem nechodit. je to tvoja tema.

miyya
autor
2. jún 2010

no hej ved viem. to len tá moja netrpezlivosť a najhoršie natom je, že môj muž nič netuší čo chystám.stále ráta s tým,že pôjdem do práce. ale ked ja chcem velmi silno to bábo.

mariadaniela
2. jún 2010

@majamat tu v Madarsku 😀

miyya
autor
2. jún 2010

no ved to dofrasa, moja téma a takto to poserkám. 🙄 🙄 🙄 ved by ste skúsili pindať, hned by som vás dala vymazať. 😀 😀 😀
Nie darjena, neznášam to neako supersky,ale čo už narobím. fakt sa mi už nechce lutovať,vôbec mi to nepomáha a tak sa aspon teším z Vás, že vám to krásne vychádza a bude velaa vela krásny detičiek. 😵 😵 😵

kinsli
2. jún 2010

@miyya Však určitě choď 😵 Ty určitě budeš mít s námi taky tt 😉 Jen my budeme blíže k porodu 😀 😀 😀
@jerryjanka 50 testů??? To jsi kupovala nějaký celý pakl ???
@darjena My pořád kočárkujeme 😉 Když má lítat po zahradě tak bude lítat celý den, ale záměrně chodit nechce.
To jsem ráda když ujde k mamce a to ještě se u toho 100x zastaví, šlápne do kaluže, utrne kytičku, klacek kamínek ...
a na to já nemám nervy 😀 Takže jí raději hodím do kočáru a jsem tam mnohem rychleji 😉