icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

florentina
3. jún 2010

Anthea6 já mám zpětně pocit, že podle příznaků jsem to věděla snad od druhého dne, což je ale blbost. Takže takhle, blbě mi bylo hrozně brzo, jen jsem začala panikařit co se děje, že musím na nějaké vyšetření, protože těhu jsem to tedy nepřičítala, měla jsem podezření na nějakou záludnou virózu.

hawajcanka
3. jún 2010

Inak kupila som si nove magnezium bo to sumive ma veru precistuje hlavne zospodu 😝

anthea6
3. jún 2010

hawajcanka supéér 🙂 malinke asi na seba len trochu chcelo upozorniť 🙂

hawajcanka
3. jún 2010

@anthea6 moja kamoska po HAK otehotnela az po roku po vysadeni

hawajcanka
3. jún 2010

@anthea6 asi joj som rada pridam foto fazulky

anthea6
3. jún 2010

florentina ja podobne 🙂 tiež som za tým hľadala chorobu 🙂 ale o to viac to bolo pekné prekvapenie 🙂

majamat
3. jún 2010

@anthea6 asi 2 roky, potom sme chceli este chvilu pockat, ale ten 3 cxyklus sme zabudli na plodne dni a tak sme si povedali, ze to skusime. vsak sa nemusi podarit na 1x. podarilo sa.

hawajcanka
3. jún 2010

Babule setrite sa dr hovoril ze v prvom trimestri tlak do krizou moze nieco naznacovat ze vobec nemaju boliet krize

majamat
3. jún 2010

@hawajcanka , to je super, ze ste v poriadku.

anthea6
3. jún 2010

hawajcanka pridaj, som zvedavá 🙂

majamat
3. jún 2010

@hawajcanka , mozno by nemali zacat boliet, ked ta este predtym neboleli, ale tie co mali uz problem s krizami, tie urcite mat bolesti mozu. ved v prvom trimestri byva vyrazna unava a na krize to asi moc neprospieva. v takom pripade je tazke odlisit z coho bolia.

florentina
3. jún 2010

@hawajcanka tak to jsou dobré zprávy, že je mimčo v pořádku, super!

Jinak holky já brala HAK víc jak 12 let a cyklus se mi sám nikdy poté nesrovnal. Musela jsem od vysazení stále zobat Dufík. A upřímně, trpěla jsem na migrény a po vysazení to přešlo, takže vyník nalezen. Teď mě zase přepadly, proto jsem měla i podezření na nějakou hormonální bouři. Nicméně vím, že už nikdy HAK nechci ani vidět a pokud bubu mít dceru, tak se jí pokusím vštípit, že to není dlouhodobé řešení. Mám více kamarádek co po jejím vysazení mají problémy. Vím, že má i pozitiva, takže prostě jako se vším, všeho s mírou. Hlavně nejsou ani žádné opravdu dlouhodobé studie, když je to taková "mladá" problematika, co já vím, tak max 50 let a nikdo neví co to udělá. Takže já jsem pro, ale tak třeba na rok, max dva, když třeba někdo začne se sexíkem třeba před 18, aby se nemusel klepat, ale když už je člověk zodpovědný (což by měl asi být když začíná se sexem, ale né vždy to tak je) měl by si pomoci jinak. No to jsem se rozepsala, ale fakt jsem toho plná. Mě všichni tvrdili (a myslím tím i lékaře), jak je to super, ale osobní zkušenost je jiná.

mariadaniela
3. jún 2010

@hawajcanka ja mam stale problem s chrbticou a tehotenstvo mi to vyhrotilo, ale su to ine boleti ako mavama pred menstruaciou, dnes mi je trosku lespie, uz mam uvarenu polievocku a bryndzove halusky poobede idem na EKG, aj vy idete na EKG? my to mame povinne, teda tehulky v Madarsku, uz som bola aj u obvodnej na kontrole, este zubar 😖 Svokra zatial pride k malemu, uz nieco tusi, lebo ma par ludi stretlo u lekarov, normalne s a bojime reakcie ludi v rodine, ale kaslat na nich, no svokra asi zinfarkuje... 😀 a moj , prasteny svagor, ten uz pri nasom tretom mal blbe poznamky, ze splyvame s ciganskou komunitou, ale on je fakt taky chuj, ze nic ine sa od neho neda cakat

florentina
3. jún 2010

mariadaniela, každý kdo má více dětí, toho já obdivuji. Někdo tu populační křivku zvedat musí 😀 A nikdo jiný než vy to nemá právo komentovat. Moc vám to přeji.

tak holky musím už jít zase po doktorech a něco dělat, tak zatím se loučím...

ginger17
3. jún 2010

@anthea6 ahoj ja som to zistila pomerne rychlo. a potom ked som nedostala menstruaciu, tak som si kupila test. akurat po tolkych predchadzajucich negativnych som myslela ze halucinujem 🙂 ale nevolnosti som nemala a zatial ani nemam.

luculele
3. jún 2010

Caute caute.. pridam svoj prispevok k teme HAK (a k inym veciam). Ja som ju brala asi rok ako 19-rocna. Potom som prestala a potom zasa dva mesiace, kvoli bolestiam v podbrushku, ale potom som prestala, lebo mi totalne brala chut na sex, co bolo aj predtym, ale som si to tak neuvedomovala. HAK uz nikdy viac. No a tie bolesti v podbrushku bola endometrioza, co mi zistili az po nejakych 4 rokoch co som ich mala. Spravili mi laparoskopiu, to bolo v decembri a povedali mi, ze ak chcem otehotniet, tak najlepsie do pol roka. A aha ho. A bolesti zmyzli, takze sme "zabili" dve muchy jednou ranou: teda bude babo a endometrioza je fuc. Dufam, ze natrvalo...

hawajcanka
3. jún 2010

Miminko 1.5 cm

hawajcanka
3. jún 2010

@mariadaniela nic si z takych veci nerob aj mne sa uz vysmievali ze o chvilku budeme potrebovat autobus a ja na nich mastim su zavistlivy chudaci ja sa tesim ze budem mat vacsiu rodinu ....vies kolko budeme mat vnuceniec? 😀

luculele
3. jún 2010

@hawajcanka jeeej, zlateeeee 🙂

hawajcanka
3. jún 2010

@luculele moja mala alzbetka
😀

luculele
3. jún 2010

Uz mas aj meno?

luculele
3. jún 2010

Ja som vcera oznamila milemu, ze koncom tohto mesiaca budeme vediet pohlavie a vymysleli sme sposob, akym vymyslime mena. Kazdy vymysla meno opacnemu pohlaviu. Najprv kazdy pride s piatimi menami, potom sa z nich vylucia tri a vymysli sa k nim dalsich osem, takze nakoniec na kazde pohlavie budeme vyberat z 10-tich mien. A vybera vzdy ten druhy, nie ten, ktory tie mena vymyslel... To bude rosada..

hawajcanka
3. jún 2010

@luculele iba dievcatko elizabeth-sofia a chlapec no to ani netusim

jankakkk
3. jún 2010

ahojte...tabulka je uz aktualizovana...je nas stale viac a viac... 🙂

suzane26
3. jún 2010

fuha baby ja mam tiez podobny problem..my sa na ziadnom mene nevieme zhodnut

cathushka
3. jún 2010

hawajcanka super ze ste v poriadku, fotka je nadherna, neviem sa aj ja dockat buduceho tyzdna.
suzane urcite trvaj aspon na jednej dvojhodinovej vychadzke denne, ved to nie je normale - ak zijes sama.

mne tehotenstvo doslo ked som kupovala citlive tehu testy a mala som tusaka ze to mohlo klapnut, nam to klaplo na druhy pokus. a tie testy som chcela odlozit do zasuvky, kym bude menzes dlhsie meskat, ale prislo mi trochu nevolno (tym jedinecnym tehotenskym sposobom) a hned v tej sekunde som testovala z denneho mocu a test bol pozitivny a ja som to aj vedela uz pred vysledkom
a po zvysok dna som chodila obzerat dve ciarky.

my budeme mat chlapceka Lukaska a babu budeme vymyslat az budem vediet ze je to dievca.

nikinka1981
3. jún 2010

Mne môj manžel povedal, že sa bude volať Martinka - to ako ja 🙂 tak som mu to veľmirýchlo zamietla. Nechcem aby bola stará a mladá Martina 😀

espanolka
3. jún 2010

Ahojky, našla jsem na testu dvě čárky 24.5., den před mými 25 narozeninami ) Jsem z Karlových Varů a těšíme se na první miminko. Zítra 4.6. jdu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku. V prosinci jsem prodělala potrat, tak mám hrozný strach ☹
Podle internetu mi termín vychází na přelom leden/únor.

nikinka1981
3. jún 2010

@espanolka vitaj medzi nami a držím palce nech je všetko v poriadku 😉

espanolka
3. jún 2010

děkuji, doufám, že ano.