icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

awe
3. jún 2010

@barchee to ti verim, je to taky krocik vpred, ked mamina vidi, ako babatku bije srdiecko 🙂 😵

cathushka
3. jún 2010

ahojte.
moj gynekolog dava tehu knizku po zisteni vitality plodu ( u mna to bude 9tt tentokrat ) pri Matovi som mala tehu knizku uz v 8tt.
vela gynekologov zastava ten nazor ktory je typicky napr. v Anglicku, Irsku.....ze proste prvy trimester zena este nie je tehotna, je len bez menstruacie. A podla toho sa aj spravaju. Myslim si ze na jednej strane je to pochopitelne ( zo strany lekara ), ale pride mi to vrcholne necitlive voci matke. Urcite je psychickou vzpruhou ze mas doma tehu knizku a mas tak aj ovela lepsie moznosti co sa tyka roznych vysetreni, zubara a tak...... za normalnych okolnosti by ma v prvom tehu zubarka objednala za tri mesiace, ked videla tehu knizku a vedela ze je to v ramci prevencie v tehu, tak mala volny termin uz o mesiac.

jojci29
3. jún 2010

barchee gratulujem

jojci29
3. jún 2010

TAk ja sa lucim ,citame sa vecer.pa

stanuskaa
3. jún 2010

@barchee gratulujem 🙂 ja som bola z toho mimo celý deň , nádhera

barchee
3. jún 2010

šak to teda som aj ja, úplná mimóza 😀 stále mám pred očami to krásne srdiečko môjho bábätka 😵

cathushka
3. jún 2010

barchee blahozelam, citala som si tvoj fotoblog mali ste to veru narocne. drzim palceky nech to dobre dopadne.

branki
3. jún 2010

ahojte,
prednedavnom ste sa tu bavili o kocikoch a pozeram, ze su medzi nami expertky, tak keby ste mi mohli poradit nejaky z tej sirokej ponuky, bo vobec sa do toho nevyznam, a chcela by som pripblizne vediet typ a kolko ma to asi vyjde,nech sa dopredu pripravim 🙂) Ide o to, ze nemame vytah a tak budem musiet cely kocik aj s konstrukciou vlacit na stvrte poschodie, takze nieco lahke by sa zislo. Dakujem

cathushka
3. jún 2010

@branki
branki nemozes mat kocik v pivnici? my sme tiez bez vytahu a kocik skladujem v pivnici, na tretie poschodie by som ho veru nevliekla. nemate tam pivnicu ci susiaren? my sme kvoli tomu kupovali nurse look 3, dobre sa s nim otacalo lebo bol relativne "utly" a bol aj pomerne lahky.

branki
3. jún 2010

@cathushka
no do pivnice mame tiez schody, a kym sa dostanem do nasej pivnice tak to musim prejst cely labyrint, tie nase pivnice su jak katakomby 🙂 a neda sa to nechavat ani na prizemi, lebo na to nie je miesto. No nezostava mi nic ine len ho vlacit

branki
3. jún 2010

@cathushka
som zabudla este, ze v pivnici mame strasne uzke tie chodby ku jedn.pivniciam a je tam strasne vlko, tuto moznost som zavrhla

cathushka
3. jún 2010

@branki
a pod schodami? udries sa tahanim kocika nahor. je to fakt fuska.

jankakkk
3. jún 2010

baby, videliste tabulku junoviek 2010?Dost veladeticiek sa tam narodilo predcasne...o dost skor... ☹

luculele
3. jún 2010

Prezerala som nejake stranky (s menami🙂 a nasla som toto, je tam znazornene 3D ako vyzera dietatko tyzden po tyzdni tehotenstva: http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/...

stanuskaa
3. jún 2010

@branki určite sú aj ľahké konštrukcie kočárov, môj brat má taký ľahký 🙂 noo názov ti nepoviem, ale určite nájdeš váhu kočíku aj na web stránkach s kočármi

stanuskaa
3. jún 2010

@jankakkk jani toto nás predsa neodradí 😀 😀

stanuskaa
3. jún 2010

@luculele peknučkééééé

jankakkk
3. jún 2010

@stanuskaa jasnacka...my to dotiahneme az do 40 tt...dufamze nie dlhsie... 😠 😎

stanuskaa
3. jún 2010

@jankakkk hehe 40 stačí viac by som asi nevydržala 😎 😎

cathushka
3. jún 2010

@luculele
uuuuplne presne toto som hladala, diky moc.

babika0
3. jún 2010

tak ja som opat tu. trochu som zaspala pred telkou. mne tiez da tehu knizku az toho 17.6. ale nejak mi to ani nevadi, neriesim, netrapim sa tym, ved mam vytuzene babo v brusku, nejaku tu knizku uz mam na haku, len nech je zdrave. mne moja dala taky papier, ze to je potvrdenie o gravidite. mam ho nosit so sebou.
mna napadla taka vec, niektorym nam tu realne hrozi, ze budu prve babatka v roku 2011, mozno sa niektora dostanete do telky 😅

babika0
3. jún 2010

mne sa ta stranka neda otvorit ☹

denne73
3. jún 2010

ahojte@awe dnes sme boli na ultrazvuk u dokiho je to 5/1 aj ked mne sa vidí že viac. len ten tlak hrôza 148/80. no u mna je to vždy taki ked mi daju tlakomer srdce mám až v krku ja neviem prečo tak reagujem

jankakkk
3. jún 2010

@babika0 keby ma mala 01.01. "brat telka" - tak ich asi poslem do kelu.

denne73
3. jún 2010

xixixxixi tak žiadny 7tt ale asi 5tt

jankakkk
3. jún 2010

@denne73 5+1tt = 6tt 😉

denne73
3. jún 2010

aha diky @jankakkk

babika0
3. jún 2010

jankakkk tak aspon babo, tym prvym detom sa daco aj dava, tusim financny dar

ginger17
3. jún 2010

@espanolka och, tak ti budem drzat velmi palce!

ginger17
3. jún 2010

baby a to vy uz mate aj knizku? mne este ani krv nebrali.. iba na ultrazvuku potvrdili malu fazulu a ostatne ma caka tak o mesiac... 😖