Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte.
moj gynekolog dava tehu knizku po zisteni vitality plodu ( u mna to bude 9tt tentokrat ) pri Matovi som mala tehu knizku uz v 8tt.
vela gynekologov zastava ten nazor ktory je typicky napr. v Anglicku, Irsku.....ze proste prvy trimester zena este nie je tehotna, je len bez menstruacie. A podla toho sa aj spravaju. Myslim si ze na jednej strane je to pochopitelne ( zo strany lekara ), ale pride mi to vrcholne necitlive voci matke. Urcite je psychickou vzpruhou ze mas doma tehu knizku a mas tak aj ovela lepsie moznosti co sa tyka roznych vysetreni, zubara a tak...... za normalnych okolnosti by ma v prvom tehu zubarka objednala za tri mesiace, ked videla tehu knizku a vedela ze je to v ramci prevencie v tehu, tak mala volny termin uz o mesiac.
barchee gratulujem
TAk ja sa lucim ,citame sa vecer.pa
šak to teda som aj ja, úplná mimóza 😀 stále mám pred očami to krásne srdiečko môjho bábätka 😵
barchee blahozelam, citala som si tvoj fotoblog mali ste to veru narocne. drzim palceky nech to dobre dopadne.
ahojte,
prednedavnom ste sa tu bavili o kocikoch a pozeram, ze su medzi nami expertky, tak keby ste mi mohli poradit nejaky z tej sirokej ponuky, bo vobec sa do toho nevyznam, a chcela by som pripblizne vediet typ a kolko ma to asi vyjde,nech sa dopredu pripravim 🙂) Ide o to, ze nemame vytah a tak budem musiet cely kocik aj s konstrukciou vlacit na stvrte poschodie, takze nieco lahke by sa zislo. Dakujem
@branki
branki nemozes mat kocik v pivnici? my sme tiez bez vytahu a kocik skladujem v pivnici, na tretie poschodie by som ho veru nevliekla. nemate tam pivnicu ci susiaren? my sme kvoli tomu kupovali nurse look 3, dobre sa s nim otacalo lebo bol relativne "utly" a bol aj pomerne lahky.
baby, videliste tabulku junoviek 2010?Dost veladeticiek sa tam narodilo predcasne...o dost skor... ☹
Prezerala som nejake stranky (s menami🙂 a nasla som toto, je tam znazornene 3D ako vyzera dietatko tyzden po tyzdni tehotenstva: http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/...
tak ja som opat tu. trochu som zaspala pred telkou. mne tiez da tehu knizku az toho 17.6. ale nejak mi to ani nevadi, neriesim, netrapim sa tym, ved mam vytuzene babo v brusku, nejaku tu knizku uz mam na haku, len nech je zdrave. mne moja dala taky papier, ze to je potvrdenie o gravidite. mam ho nosit so sebou.
mna napadla taka vec, niektorym nam tu realne hrozi, ze budu prve babatka v roku 2011, mozno sa niektora dostanete do telky 😅
mne sa ta stranka neda otvorit ☹
xixixxixi tak žiadny 7tt ale asi 5tt
jankakkk tak aspon babo, tym prvym detom sa daco aj dava, tusim financny dar
baby a to vy uz mate aj knizku? mne este ani krv nebrali.. iba na ultrazvuku potvrdili malu fazulu a ostatne ma caka tak o mesiac... 😖

@barchee to ti verim, je to taky krocik vpred, ked mamina vidi, ako babatku bije srdiecko 🙂 😵