icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tina78
3. jún 2010

@majamat áno, som 🙂
@jankakkk no, ja potom, ako som u nej asi 2-krát bola, som si povedala, že radšej pojdem ku gynekologovi ako ku gynekologičke, bola hrozne nepríjemná, cítila som sa pri nej ako posledná chudera...

majamat
3. jún 2010

@tina78 , ja robim v DD v Nitr. Pravne - Borik. ty kde robis?

tina78
3. jún 2010

Dievčatá, ja sa nateraz lúčim, lebo moj junior sa už vyspinkal 🙂

tina78
3. jún 2010

@majamat ja v nemocnici Bojnice, ale teraz som na MD

kinsli
3. jún 2010

Holky jsem z kontroly vše ok, musím letět, Kačka už křičí z postýlky, fotku mám v albu 😉
Budu tu večer 😉

albao
3. jún 2010

ahojte!

Vcera som si kupila ten kojenecky vankus (teda zatial len pre seba na spanie 😝 ) a vyyyyborne som sa vyspinkala 😵 Najradsej by som spala na chrbte, ale mala by som sa to oducat a ten vankus je na to super! 😉

majamat
3. jún 2010

@tina78 , v minulosti som robila v Ostrave a v Bojniciach stale nebolo volno, tak som zakotvila na Botiku a uz som tam zostala. na ktorom odd. si robila.

albao
3. jún 2010

@kinsli naaadhera! Mys me mali uplne rovnaku bublinku v 8tt ako mas ty 😵

majamat
3. jún 2010

@albao , ja si chcem kupit nove vankuse s tou lenivou penou. mam uz taky anatomicky, ale chcem normalny. je to super.

majamat
3. jún 2010

@kinsli , pekna fotocka. tesim sa z takych novych sprav.

albao
3. jún 2010

@majamat to je aka leniva pena? 😨 znie to smiesne 😅

jankakkk
3. jún 2010

@majamat ja ze som byvala v centre Prievidze (predtymakosom sa prestahovala do Bratislavy). Viem, ze sme si uz o tom pisali...len Ti teraz pisem, ze som byvala priamo v centre.

stanuskaa
3. jún 2010

@kinsli peknučká foto ja som v 7tt videla podobné , srdiečko už bolo???

majamat
3. jún 2010

@jankakkk , ja som byvala na Zapotockoch.

@albao , leniva pena, alebo lazy foam pena je taka, ze ked do nej zatlacis rukou, este chvilu tam ta otlacka vidrzi. je to velmi prijemne. chceli sme aj taky matrac, ale bol strasne drahy. ten bol dokonca z nejakej specialnej zelenej peny. najdem a poslem odkaz.

majamat
3. jún 2010

@albao , tu su nejake tie vankuse , ale ja chcem s Ikei. stoji 13,-e.
http://www.mojmatrac.sk/Doplnky/Anatomicke-vank...

albao
3. jún 2010

@majamat ahaa, uz je mi to trochu jasne. Ja som hlavne bola zvyknuta spat na chrbte, a kedze sa vraj od neviem akeho tyzdna v tehu by nemalo, snazim sa ucit spat na boku a vadi mi, ze mam nizky vankus, a proste vsetko je zle v tej posteli 😀 S tymto kojeneckym je to trochu lepsie, lebo sa do toho zapletiem - dam si ho medzi kolena a jeden koniec aj pod hlavu a este mi aj podopre brusko, co zacina vykukat. 🙂

albao
3. jún 2010

@majamat fiha, blaznive ceny 😕

stanuskaa
3. jún 2010

@majamat ja by som chcela takého hada , ten by sa mi momentálne zišiel na spanie na bruchu - netlačila by som si tak prsia 😀 😀

majamat
3. jún 2010

@albao , ja spim na bruchu, ale jednu nohu mam pokrcenu vedla seba a preto sa nevyvija tlak na brucho, takze tak este nejaky cas vydrzim. niekedy si lahnem aj na bok. zaujimalo by ma od kedy sa nesmie na chrbte a na bruchu.

stanuskaa
3. jún 2010

noo to asi ťažko ovplyvníte, ja ani neviem ako v noci spím, viem ako zaspávam a ako sa zobúdzam a to medzitým je asi riadny kolotoč :D hehehe

majamat
3. jún 2010

@albao , tie zelene vankuse - iscogreen su z toho materialu ako sme chceli matrac. skusali sme ho v Decodome a zamilovali sme sa do neho. je fantasticky, ale vtedy stal 14 OOO,-sk a tak sme si vybrali iny na tej stranke, ktora ma tiez tenku vrstvu lenivej peny. je fajn.

majamat
3. jún 2010

@stanuskaa , tie hady sa mi zdaju predrazene. ako som pisala, vankus z tej lenivej peny v Ikei stoji 13,-e. v obchodoch sa obcas tiez vyskytne za nejakych 17-20,-E, ale je anatomicky tvarovany.

majamat
3. jún 2010

prsvujem sa, to malo byt Viscogreen.

albao
3. jún 2010

No na bruchu nespim uz od zaciatku, ale potom som niekde citala, ze neskor by sa nemalo uz ani na chrbte, nieco tam splietali s talkom na pupocnik, alebo take nieco. Tak sa snazim naucit na boku postupne, ale teda katastrofa je to 😅 No snazim sa 😉

@majamat No ja mam rada tvrde matrace a to je v poslednej dobe poriadny problem. Uplne vsetky sa mi zdaju makke, aj tie, co predavaju ako "tvrde" Takze zatial matrace nebudeme menit 😉

stanuskaa
3. jún 2010

@majamat aký ma tvar alebo aká je jeho veľkosť??? lebo pod hlavu tvarovaný už mám je to super ...

majamat
3. jún 2010

@albao , to som si aj ja vsimla. u nasich su valendy s klasickymi matracmi a tie boli dost pevne. uz som si na ten nas zvikla, aj ked to dlho trvalo.

pokusila som sa opravit a hned v prvom slove som v predchadzajucom prispevku urobila chybu. uz niekedy neviem co pisem.

majamat
3. jún 2010

@stanuskaa , ja mam tiez, ale nesedi mi to. poslem link.
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/5013...

albao
3. jún 2010

stanuskaa: ja som si kupila taketo nieco za 22 euro v Kike http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=kojeneck...

A na rakuskej kike som nasla takuto postielku, nad ktorou vazne rozmyslam. Kvoli nocnemu kojeniu je naozaj prakticka a zaroven je babtko chranene vo svojej postielke:
http://www.kika.com/at/katalog/m/baby/kleines-z...
U nas to v Kike nemaju, musela by som si zajst do viedne a zase je to aj dost peniazkov za "polo-postielku" 🙄

stanuskaa
3. jún 2010

@albao tá postieľka je supiš idem si uložiť link

majamat
3. jún 2010

@albao , ja som uz obdivovala tu postielku, len sa mi zda mala. ked babo trochu vyrastie,nebude mat priestor.