icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janka0
3. jún 2010

ahoj baby prisla som vas kuknut 😉

janka0
3. jún 2010

halo baby ste tu ? 😀

majamat
3. jún 2010

@hawajcanka , pozerala som spravy a som veru prekvapena. preberali sme to s kamoskou co ma o tyzden neskor termin ako ja. uz nemame moc na vyber.

janka0
3. jún 2010

majamat s coho si prekvapena?

majamat
3. jún 2010

@janka0 , zavreli nam porodnicu v Handlovej.

janka0
3. jún 2010

ahaaa? 😒

janka0
3. jún 2010

mi mame v cadci komplet prerobenu porodnicu tak super

majamat
3. jún 2010

@janka0 , pozeram, ze si z Cadce. odtial pochadza moja mama a mam tam kopec rodiny.

janka0
3. jún 2010

cadca je take male mestecko. mi ideme stavat domcek kusok od cadce daleko sa mi nechce som tu zvyknuta 😅

majamat
3. jún 2010

@janka0 , ja tam chodim malo, ale mam tam pribuznych a obcas tam zabludim. chodime napr. na Kycerku. moja krstna ma pod oknami nemocnicu.

janka0
3. jún 2010

tam mi byva teta ja byvam na zarci
ak pojdes tento rok ku tete tak mozme skocit na kavu 🙂

hawajcanka
3. jún 2010

@majamat som nas..............na totalne 😠 ja nie som spokojna v bojniciach a mozno sa tam teraz aj stretneme 😵

hawajcanka
3. jún 2010

@hawajcanka ty mas 11 ja 13 januar

hawajcanka
3. jún 2010

@majamat upsik to malo byt tebe

janka0
3. jún 2010

mozno budete aj spolu na izbe 😀

majamat
3. jún 2010

@hawajcanka , to mi ani nedoslo. bude tam teraz dost naval. neviem ako to zvladnu., ale maju este cas na zabehnutie.

@janka0 , rada, ale chodim do Cadce fakt malo. mam tam velku rodinu a nestiham ich obehnut, lebo ideme vacsinou na 1 den. na Kycerke zije aj moja babka. zatial sa drzi, ale uz ma svoj vek.

hawajcanka
3. jún 2010

@majamat primar vraj tvrdi ze to zvladnu ...no mozno on ale chudence setricky vies to uz jeho nezaujima

hawajcanka
3. jún 2010

@majamat a potom si to odnasaju pacientky ked su sestr.protivne

cathushka
3. jún 2010

ahojte, videla som o tom reportaz a tiez ma to prekvapilo. v handlovej sa rodilo cca. 450 deti rocne, keby to bolo nejak rovnomerne rozdelene, na jeden den jeden dva porody.....tak by to mohli zvladnut, ale ono to chodi vo vlnach vzdy.
ja nechapem taketo "postupy", preco sa porodnice rusia.

janka0
3. jún 2010

to asi preto aby niekdo zarobil 😒

majamat
3. jún 2010

@hawajcanka , vsak uvidime ako to bude. mali by sme si najs na komikovi mamicky, ktore odrodia v tomto obdobi a popytat sa ako to tam prebieha. pravda je, ze s tym asi aj tak moc neurobime.

jojci29
3. jún 2010

Zdravim Vas opat som pritomna.Dneska som bola na vychadzke so psami a potom som mala znova trosku svetlohnedeho vytoku.Mavate aj vy ak sa trochu viac namahate?

jerryjanka
3. jún 2010

jojci ano mavam to
ale väčšinou len na toaleťaku a len jednorazovo potom je zasa klud
včera som to mala po dlhšej prechadzke

majamat
3. jún 2010

@jojci29 , ja uz ani nie. neviem ci som sa nejak viac namahala. neviem to posudit.

janka0
3. jún 2010

jojci aj ja mavam sem tam a ani sa nenamaham myslim ze to je v poho ak ho nemas krvavy

majamat
3. jún 2010

@jojci29 , mne sa zacalo to spinenie uz dost davno. v utorok to boli 2 tyzdne a pred tyzdnom to skoncilo. trvalo to vlastne asi 9 dni. asi to bola fakt nejaka prasknuta cievka a uz sa zacelila.

jojci29
3. jún 2010

Pri prvom som nemala ani raz ale ono to bude asi tym ze som v decembri rodila.
Snazim sa docitat.Len 5 stran ste napisali od 13-ej 😀

janka0
3. jún 2010

baby ja idem do postele vcera som nespala este o 2 v noci .
ja nemavam rane nevolnosti ale nocne to je hrozne 😝
pa dobru noc 😵

majamat
3. jún 2010

@janka0 , dobru noc.
ja sa tiez uz rozlucim. je mi tiez nejak divne. som dost unavena.
dobru noc tehulky.

jojci29
3. jún 2010

Nikde nikto?Tak dobru