Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
halo baby ste tu ? 😀
@hawajcanka , pozerala som spravy a som veru prekvapena. preberali sme to s kamoskou co ma o tyzden neskor termin ako ja. uz nemame moc na vyber.
majamat s coho si prekvapena?
ahaaa? 😒
mi mame v cadci komplet prerobenu porodnicu tak super
cadca je take male mestecko. mi ideme stavat domcek kusok od cadce daleko sa mi nechce som tu zvyknuta 😅
tam mi byva teta ja byvam na zarci
ak pojdes tento rok ku tete tak mozme skocit na kavu 🙂
@majamat som nas..............na totalne 😠 ja nie som spokojna v bojniciach a mozno sa tam teraz aj stretneme 😵
@hawajcanka ty mas 11 ja 13 januar
@majamat upsik to malo byt tebe
mozno budete aj spolu na izbe 😀
@hawajcanka , to mi ani nedoslo. bude tam teraz dost naval. neviem ako to zvladnu., ale maju este cas na zabehnutie.
@janka0 , rada, ale chodim do Cadce fakt malo. mam tam velku rodinu a nestiham ich obehnut, lebo ideme vacsinou na 1 den. na Kycerke zije aj moja babka. zatial sa drzi, ale uz ma svoj vek.
@majamat primar vraj tvrdi ze to zvladnu ...no mozno on ale chudence setricky vies to uz jeho nezaujima
@majamat a potom si to odnasaju pacientky ked su sestr.protivne
ahojte, videla som o tom reportaz a tiez ma to prekvapilo. v handlovej sa rodilo cca. 450 deti rocne, keby to bolo nejak rovnomerne rozdelene, na jeden den jeden dva porody.....tak by to mohli zvladnut, ale ono to chodi vo vlnach vzdy.
ja nechapem taketo "postupy", preco sa porodnice rusia.
to asi preto aby niekdo zarobil 😒
@hawajcanka , vsak uvidime ako to bude. mali by sme si najs na komikovi mamicky, ktore odrodia v tomto obdobi a popytat sa ako to tam prebieha. pravda je, ze s tym asi aj tak moc neurobime.
Zdravim Vas opat som pritomna.Dneska som bola na vychadzke so psami a potom som mala znova trosku svetlohnedeho vytoku.Mavate aj vy ak sa trochu viac namahate?
jojci ano mavam to
ale väčšinou len na toaleťaku a len jednorazovo potom je zasa klud
včera som to mala po dlhšej prechadzke
jojci aj ja mavam sem tam a ani sa nenamaham myslim ze to je v poho ak ho nemas krvavy
Pri prvom som nemala ani raz ale ono to bude asi tym ze som v decembri rodila.
Snazim sa docitat.Len 5 stran ste napisali od 13-ej 😀
baby ja idem do postele vcera som nespala este o 2 v noci .
ja nemavam rane nevolnosti ale nocne to je hrozne 😝
pa dobru noc 😵
Nikde nikto?Tak dobru

ahoj baby prisla som vas kuknut 😉