icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ginger17
3. jún 2010

@cathushka prepac, tak ma to rozosmialo.. presne rovnaky pocit mam aj ja! ale nielen vareny kalerab, ale aj karfiol... ale tak to smrdi aj mimo tehu 😀

tina78
3. jún 2010

@majamat no, začínala som tam pred rokmi na internom, potom som odišla do Rakúska a znova som sa vrátila ale tento raz na ortopédiu

tina78
3. jún 2010

@jerryjanka no, moc sa netešte, potom to môže byť ešte "veselšie"...ked si spomeniem na zoznam, ktorý mi dala dr. čo všetko nesmie jesť kojaca mamina a tie 3-mesačné koliky...Radšej si baby ešte užívajme to, že sú bábätká v brušku 😉

tina78
3. jún 2010

@majamat to úplne vážne zavreli Handlovskú pôrodnicu??????? 😨 A prečoooo? Som prekvapená!

majamat
4. jún 2010

@tina78 , vraj pre nedostatok financii odchadza personal. chcu aby si sestry zvysovali vzdelanie a ked si urobia Bc, alebo Mgr. dostavaju stale mizerny plat. ako je to z lekarmi, to neviem. nemam prehlad. ake mas vzdelanie. ja mam len zdravotku. na vysoku nemam nervy a ani peniaze a uz nebude ani cas. nechapem, ako to studentky zvladate. mna to strasne odradza studovat. moja sefka dava na skolu dovolenku a preto moje koleg. si pocas roka vobec neoddychnu. bud su v praci, alebo v skole a to trva 3roky min. nehovoriac o rom, ze maju este rodinu. ja zato musim zbierat tie blbe kredity.

janettka
4. jún 2010

hezké ráno kočky jak se máte?Vidím že nejsem první kdo tak skoro bantoší!!! 😉

cathushka
4. jún 2010

@ginger17
to je v pohode ze ta to rozosmialo. ja mam chut na smazeny karfiol, ale musi mi ho asi pripravit niekto iny, lebo to varenie by ma asi zabilo.
ale kalerab mi nebude chutit asi toto tehu v ziadnej forme, ako su v nom tie vlakna, tak tie mi smrdia akoby boli stuchnute ci co.

aaaaaaaaaaach jo.

cathushka
4. jún 2010

dobre ranko baby, zhanam na nete spodne pradlo pre tehotne a zda sa ze pre mna ako prvotriednu baculku nebude take jednoduche nieco najst - pokial nema stat 45 eur jeden kus.

sova33
4. jún 2010

Ahoj, vidím, že to tu po ránu pěkně žije 🙂 U nás je dnes nádherně - čistě modrá obloha a svítí sluníčko. Tak jen doufám, že než vypadnu z práce, nepřijde zase déšť. 😀

cathushka
4. jún 2010

sova u nas je pod mrakom a poprcha. daaavno neprsalo 😒 . pozeram nejake info o babysatkach, co si o nich myslite? fora na danu temu citam ale zatial som sa nerozhodla.

sova33
4. jún 2010

@cathushka Myslíš šátky na nošení dětí? Mně se to docela líbí, ale podrobně jsem to nestudovala.

mariadaniela
4. jún 2010

dobre ranko
@cathushka u nas tiez prsi, ja so satkami nemam ziadne skusenosti, 😔

janettka
4. jún 2010

u nás se sluníčkuje!!!!Holky není tu některá z Vás ze Senice nebo Štiavnice

cathushka
4. jún 2010

@sova33
ano satky na nosenie deti. v takom aprili maji, ked uz bude teplejsie by bolo pre mna jednoduchsie dat jedno dieta do satky a druhe do sportaka, ci za ruku zobrat a vyrazit von tak.

janettka
4. jún 2010

@cathushka moje sestra je s tím hrozně spokojená,ale sama říká,že si šátek pořídila pozdě a holka je takový individualista který má pocit že ji to omezuje...a my máme miminka na zimu tak to asi taky moc nevyužijeme.Já při té poslední holce používala klokánka,byla na červen a musím říct,že obě jsme byli moc spokojené...měla jsem ji pořád při sobě a měla volné ruce a ona byla klidná

sova33
4. jún 2010

@janettka
@cathushka Jo, známí měli taky klokanku a byli spokojení. A dalo se to využít i doma.

janettka
4. jún 2010

jojo já jsem si ji třeba dala do klokánky a mohla jsem uklízet...než bych pořád odskakovala a dávala ji dudlík a tak.

sova33
4. jún 2010

@janettka Přesně tak, to se mi docela líbilo.

cathushka
4. jún 2010

@janettka
asi sa rozhodnem potom, ked uz dietatko bude - lebo teda Mato bol od zaciatku dost samostatne dieta. ale mal dni kedy potreboval byt stale na rukach a vtedy by sa nejaky nosic hodil, zvlast aby sa druhe dieta necitilo ako outsider.

sova33
4. jún 2010

@janettka Ťeda okna bych s ní asi takhle nemyla, ale na takové to každodenní uklízení se mi to zdálo super.

janettka
4. jún 2010

haha sovičko tak okna nemyju vůbec ráda,takže když byla Lenka malá aspoň jsem se mohla vymlouvat,že na to není čas 🙂

sova33
4. jún 2010

@janettka 😀 Já se ani nevymlouvám, to u nás je tak nepodstatná věc mytí oken (ten můj ani neví, že by se to mělo dělat), tak dělám mrtvého brouka a jednou za dloooooouhý čas je postupně umyju 🙂

janettka
4. jún 2010

@sova33 tak u mého bejvalého to byla třeba záminka k tomu,že nedělám svoje věci pořádně 😀 a to většinou na popud tchýně která pronesla jestli ty okna nechci pomoct umýt když se chystám s dětmi a známými grilovat a nemám čas to uděla haha...že jsem před tím stihla úklid,svoje podnikání a 3 děti ji jaksi nezajímalo,že....

janettka
4. jún 2010

dneska se přiznám že zaplatím firmě 500 kč a ona mi těch 8 oken umyje... 😉

stanuskaa
4. jún 2010

ahojte, kukám že ste sa bavili o šatkách na nosenie bábatiek, noo do 3 mesiacov je to pre bábätko nevhodné vzhľadom na držanie jeho telíčka a chrbtica je skrivená
fúúú to som múdra keď to bolo asi 2 týždne dozadu v telke 🙂 ehehehehe

stanuskaa
4. jún 2010

@sova33
@janettka okná sa dajú umývať aj postupne netreba celý dom/byt naraz ja umývam po 2-3 ako sa mi chce 🙂 😀 😀

sova33
4. jún 2010

@stanuskaa Jo, taky to tak dělám, jenže než skončím, to první už je zase zaprasené 😀

cathushka
4. jún 2010

@stanuskaa
stanuska som velmi rada ze to vravis, takze naozaj to bude idealne pre mimisa na jar v tie teplejsie dni, juuuj to som rada ze si to povedala.
idem nas obliect a idem unavit krpca, nech mi dnes dobre spi cez den. chcem si totiz pocas jeho spanku zacvicit kusok z cvicenia pre tehulky.

sova33
4. jún 2010

Tak zatím hezký den, jdu pracovat 🙂

janettka
4. jún 2010

@stanuskaa no nevím,na těch školeních na úvazy v šátku říkali,že záleží na typu úvazu,že pokud dokonce ho uložíš určitým způsobem kolem svého těla to připomíná uložení v bříšku a miminku je dobře...samozřejmě se nechci hádat,nejsem odborník,ale indiánské babičky tak nosí děti po generace 😀