icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

danata3
4. jún 2010

no baby, vas neni sanca docitat... 😀
tak vas chcem len pozdravit a gratulujem ku vsetkym srdieckam. krasaaaa. 🙂

kinsli
4. jún 2010

Holky jsem hotová, jdu si lehnout, fakt to vstávání na 5h už nějak nedávám 😔

florentina
4. jún 2010

Tak my jsme právě měli na zahrádce grilovačku, nakládala jsem masíčko, jé to byla žranice 😎
Jdu ještě poklidit a také na kutě, přeji všem sladké sny. Flo

jojci29
4. jún 2010

jerryjanka gratulujem k srdiecku.aka ironia osudu ze si nakoniec tehu prirodzene.Citala som tvoj pribeh ohladom pousov o oplodnenie.No dakujem pekne.Dost si toho preskakala.
miyya dufam ze s nami zostanes i ked ja sa musim priznat ze som nedokazala dalej pisat do skupiny apriloviek.Ale asi to bolo tym ze som tam nakukla len sem tam a nejak som nemala ten pocit ze tam patrim a ze tam mam spriaznene duse.

miyya
autor
4. jún 2010

jojci ni ja tom sem už nechcela prispievať.aj ma to bolelo tri dni,ale už som si Vás oblúbila a teraz som si tak povedala, že bude bábo, že mi to už nevadí.ved to babenko príde,ale trošku neskôr. 🙂

jojci ty si bola aprilovka 2010?

jojci29
4. jún 2010

ano bola som.Je super ze si sa tak rozhodla a ako som uz raz pisala najlepsi liek je druhe tehu.

miyya
autor
4. jún 2010

jojci a vidíš a teraz si pekne v aprili otehotnela. ach aspon jedno šťastie mojenko. 🙂
s tým mojím tehu je to ešte také otázne. som sa rozhodla poslať jeden životopis na jednu prácu.tak uvidím. ak by ma zobrali,tak by som sa potešila ale bábo by sme teda nemohli mať. ale vyzerá to tak, že manželová firma sa asi pohla dopredu,teda dúfam,že to tak pôjde krásne dalej a to by sme si teda potom mohli dovoliť aj dvojičky. 😀 😀

jojci29
4. jún 2010

ja si vydychnem az 22.6 po jednom vysetreni,ale inak som prestastna len sa este nemozem tesit na 100% stale myslim na to ze to nemusi vyjst.
Co sa tyka prace moj mm ma momentalne tiez slabsie obdobie.Ja by som tiez prijala dvojicky vzhladom k tomu ze chceme viacej deti a rocky jaksi neubudaju ale pribudaju. 😠

miyya
autor
4. jún 2010

jojci ja teda dvojičky nechcem. v žiadnom prípade. to si tak nevychutnáš. to nie. stačí jedno za druhým postupne. 😵 😵 😵

zubrienka27
4. jún 2010

Ahojte vsetci. Tak som sa aj uspesne zaclenila medzi tehulky 🙂 uz to viem skoro dva tyzdne, ale prvy tyzden bol plny stresov, nizke hcg, stasili, ze to moze byt mimomaternicove...potom uz aj hcg stupalo ako ma, aj vacok sa na sone zbadal 🙂 takze ako mi bolo povedane, zatial je vsetko ako ma byt a na ultrazvuk o 12 dni. vsetko ma boli, picha, haha, ale hrozne sa tesim na babatko. Strasne sa tesim z toho, ze existuje priestor, kde si takto mozme vymiwnat infosky a povzbudzovat sa 🙂

petulke
5. jún 2010

@bubush
@florentina
@miyya a teď vám holky řeknu svou historku co mě se stalo, když mi bylo 18! jeden pán (asi slovák) u nás v čechách se mě zeptal ako sa volám? a já mu dala telefonní číslo 😖

miyya
autor
5. jún 2010

@petulke to si si ako mohla takto pomýliť. 😀 😀 😀 😀 dobré, asi aj vám by mali nechať neaké programy slovenčine 😀

miyya
autor
5. jún 2010

@zubrienka27 gratulujem 🙂 🙂

petulke
5. jún 2010

miyya to určitě, některá slova mi opravdu dělají velký problém! ale např. teď už mě nezaskočí goliér a kefka ale věřím, že by se našly jiné slovíčka, u kterých bych se zapotila! To jsem tehdy šla na jeden uřad se zeptat na pomaturitní studium a já v nejmenším netušila, že by tam mohl být slovák!! 😒

lolelole
5. jún 2010

preji hezky sobotni rano babenky 🙂 žubrienka vitej mezi náma 😉

lolelole
5. jún 2010

@petulke hezká story 😀

kinsli
5. jún 2010

Zdravím holky, přejeme krásný sluníčkový den 😵
My za chvíli vyrážíme do ZOO 😵 tak kdyby jste měl někdo cestu do Dvora, tak se tam třeba potkáme 😉

szedivka
5. jún 2010

Dobré ráno děvčata, dovolte abych se k Vám přidala, od čtvrtka máme "potvrzeno" pokud se to v tomo stadiu dá tak nazvat, že budeme mít doma druhé miminko v lednu 😉 No to první miminko už se miminku nepodobá, tříletý synáček 😎 Jinak v ten čtvrtek jsem byla na prvním utz, podle MS 7+O, podle utz také 7+0, srdeční akce byla úúúžasná, máme asi půl roku po zamlklém těhu, tak teď doufáme že už se k nám miminku bude chtít 🙂
Hledám na netu informace o Vyšetření NT + bioch. screening v 1. trimestru - od Dr. jsem už dostala letáček že když budeme mít zájem, třeba se objednat od 10-12 TT...

darjena
5. jún 2010

ahojteeee. konecne slnieckoooo 😀
szedivka vitaj a grataulujem. vsetky si tu drzime palce k januarovemu happyendu 🙂
dievcata vy ste toho zase popisali, ale nejako som to preluskala. pobavili ma tie cesko-slovenske nedorozumenia 🙂 ale hlavne ze tu si rozumieme.
tak by som niekam vyrazila, ale manzo musi ist este na stavbu nieco riesit, tak najskor az poobede pojdeme na nejaky mini vyletik s bambulou. na obed sme pozvani, tak neriesim varenie.
vcera mi bolo po par dnoch kludu zase zle, ale uz to neni az take strasne. a z malej tanci konecne vyslo, ze babetku v brusku bude ukazovat hracky a davat do pusy dudlik. konecne nieco pozitivne. a ziadne trhanie koncatin 😀 len na nu musim opatrne, lebo dnes sa jej nepacilo, ze sa mi nemoze kvoli babetku valat po bruchu...
juj baby tak by som spala 10 hodin... mne to vyda tak na 6,5 hodiny. vecer si mozem davat pod viecka zapalky a ani tie to neudrzia... 😢

tina78
5. jún 2010

@ajka82 to ja som sa tu pýtala, aké skúsenosti majú dievčatá s manducou a podobnými nosičmi. A od koľkého mesiaca si v nej malú nosila, drží to dobre aj hlavičku. Neviem sa rozhodnúť, ktorý nosič si zaobstarať... 😉

ajka82
5. jún 2010

@tina78 my sme v tom malu nosili az od 3 mes., kedze je to tusim od 3,5kg, lebo mala bola velmi drobna, kedze sa skor narodila... a hlavicku mala zo zaciatku skoro celu schovanu dnu, tkze jej to hlavicku drzalo, ked uz povyrastla uz si vedela hlavocku drzat sama a neklembala jej
viem ze kamaratky pouzivali satky zo zaciatku a potom ked mali deti starsie tak vymenili za manducu
a my sme nechceli klasicke nocice, ako chicco a pod, lebo tam dietatku visia nozicky jak klobasky na haciku

darjena
5. jún 2010

@tina78 my sme nosili od dvoch mesiacov. zavisi od dlzky babetka a vahy. ale tiez sme mali taky co drzal hlavicku. malej sa v nom strasne pacilo a od troch mesiacov v nom presla kus sveta. je aprilova a cele leto sme behali vyletoch. akurat ho budem musiet niekde pohladat, lebo si za svet neviem spomenut na znacku. dostali sme ho od znamych z francuzska a taka nie moc znama znacka to je.

mariadaniela
5. jún 2010

ahojte
ja som vcera odsoferovala sama 500 km, a spravila skusku, este ma caka jedna, dostala som B, tak celkom dobre. Dnes mi je zle od rana zvraciam, som uplne grogy 😔 . cele doobeda som varila, robila som plnene l kuriatko, ryzu so zelnym hraskom, a k tomu hlavkovy salat, zamiesila som na cesto a robim uz pudingac, Maly uz spionka, dve starsie mi tu sedia pri telke a dnes ani neplanujem nikde ist, budeme s len v zahrade ana pieskovisku. Manzel odchadza v pondeolk na tyzden do Talainska, tak budem sama sefovat 😀

zubrienka27
5. jún 2010

Cafte damy🙂 vy teda aktivne zijete, to je super 🙂 ja nanestastie trcim v praci :( ale sedim za kompom na zadku, tak nie az take zle...pobolieva ma stale brucho, ale to uz odkedy sme zamiesili na babetko 🙂 Vcera som bola plavat a snad pojdem aj dnes ak stihnem po praci plavaren. Zelam Vam vsetkym krasny den a vesele tehu🙂

zubrienka27
5. jún 2010

mariadaniela, gratulujem ku skuske 🙂z coho?

mariadaniela
5. jún 2010

@zubrienka27 teoria rizika 😝 , este mam podnikove hospodarstvo a mam klud, potom si asi preusim skolu na rok,
ale citim, ze som vcera bola unavena, lebo dnes mi je velm i zle 😖

tina78
5. jún 2010

@ajka82
@darjena dakujem vám za odpovede! 🙂 Práve preto rozmýšľam o nejakom nosiči, lebo plánujeme behať po výletoch a pri dvoch deťoch to je s nosičom určite oveľa jednoduchšie...Inak darjena, pozerám, že si tiež z PD, tak nás je tu viac...si priamo z PD?

tina78
5. jún 2010

@darjena máš nádhernú dcérku 😉

darjena
5. jún 2010

@tina78 vyzera ze je tu celkom zastupena prievidza. ja som priamo z PD. teraz byvame na starom sidlisku. dakujem za pochvalu malej ale aj ty mas krasneho synceka. nezoznamime ich tak o 15 rokov? 😀

tina78
5. jún 2010

@darjena Jasné, kľudne 😀