icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

miyya
autor
4. jún 2010

bože babulky, ja mám také pocity, že keby som nebola pred týždnom na tom zákroku,tak dám ruku do ohna zato, že som tehu. 😔 😔 😔 tak na nič sa cítim už dva dni. ale je to asi počasím.
ale majamat uvidíš, za pár mesiacov mi sem napíšeš, že vítam novú tehulku. 😵 😵 😵 ale už asi do inej témy nepôjdem.lebo to by som už asi nezvládala,keby sa dačo stalo. alebo ked tak , tak až ked uvidím srdiečko.

jerryjanka
4. jún 2010

ahojte kecalky ukecane - kelišové 😀
tak ja som bola dnes na uzv na poslednom - dufam - v CARe
len do mna dal tu sondu a ja som videla srdiečko aj sama len som si nebola ista či je to ono ale povedal srdiečko bije - veľkosťou zodpovedame 6+6 tt - podla iui by som bola 7+2 takže som asi fakt otehotnela až po iui prirodzene - no sranda.
ale najväčší zažitok ked pustil tlkot nahlas
keby mi nebolo tak na vracanie tak by som si bola aj poplakala. ale ledva som sa držala aby som sa nepoblila 🙄

miyya
autor
4. jún 2010

jerry tak si sa drbeš na umelé a nakoniec ti to išlo aj samé. 😀 😀 😀 Ale hlavná vec, že sa zadarilo,ale aj tak, aká ironia.

gratulujem k srdiečku 😵

jerryjanka
4. jún 2010

@miyya no haluz no čo ti poviem... 😀 😀
len by mi už mohlo prestať byť furt blivno

miyya
autor
4. jún 2010

jerry dúfaj, že prestane. kamoške bolo zle celých 9 mesiacov a ktomu mala ešte aj tu tehu cukrovku.tak ta si užila. 😝 😝

jerryjanka
4. jún 2010

@miyya ježin nestraš 🙄

miyya
autor
4. jún 2010

jerry to nebude tvoj prípad, tak už od toho 10tt to začne pomali ustupovať, udivíš a v 15 tt aj zabudneš,že ti bolo zle. 😉 🙂

jerryjanka
4. jún 2010

@miyya presne tak si to predstavujem 😀 len neviem či nie som optimista 😅

majkaa
4. jún 2010

jerryjanka, gratulujem, to je uzasne ze vsetky baby, ktore som poznala cakaju babo, uz aj orsulka.

bubush
4. jún 2010

no jerry super - gratulujem k srdiecku 😵 ty kokos tak to by bola aka haluz ze idete na umele a napokon sa vam to podari prirodzene..neskutocne...pribeh ako z filmu
miyya ty si ani nemala srdiecko? nepamatam uz 😕 a jasne ked mi bude mat 25 tt tak ty budes mat 5 tt a budes tu s nami 🙂

jerryjanka
4. jún 2010

@majkaa dakujem - ano aj orsulka aj tija z heliku - všetky tri - vlastne aj marti je januarovka 😅

miyya
autor
4. jún 2010

bubush nie. teda doktorovi v nemocke sa aj zdalo,ze tam je,ale na druhy den ked som bola na sone,tak nebolo.chceli aj počkať,ale potom som začala krvacať a bolo všetko fuč. čo už

florentina
4. jún 2010

@jerryjanka moooc gratuluji, mám z toho "tvého" srdíčka velkou radost

@miyya 😀 s tím "cizím" jazykem je to úsměvné, ale na svou obranu musím říci, že u nás se slovenština většinou vůbec nevyskytuje /třeba jako v telce či tak/ a co jsem slyšela, tak na Slovensku přece jen nějaké pořady v češtině dávají...teda to jsem jen slyšela, tak nevím - je to pravda?

jerryjanka
4. jún 2010

flo - mam dojem že celkovo my viac rozumieme vam ako vy nam - asi to bude tym dabingom - vela filmov je nadabovanych do cj

bubush
4. jún 2010

no ja nemam problem s cestinou - rozumiem ale ked som mala 16 tak moj brat zavtipkoval a povedal na plysovu tavu ze "velbloud" (tak je to po cesky, ze) a ja som mu na to povedala "booooze co frajeris ze vies jedno slovko po anglicky" 😀 brat s mamou na mna kukali ci mi sibe a strasne sa rehotali 😀 😀 😀
ked mne sa to slovko zdalo ako anglicke...ved si to predstavte wellblod 😀 😀 😀

bubush
4. jún 2010

...no a potom ma napadlo ze ved su cigarety camel a su tam tavy...tak mi doslo ze to nie je po anglicky 😉

majkaa
4. jún 2010

@jerryjanka jerry vies aka som rada, posledny rok je uzasny, dari sa kazdemu
@florentina my mame v zakladnej kablovke minimalne ct a primu alebo novu, takze pocujeme cestinu velakrat. Ale badam to, ze aj ceske deticku moc nerozumeju slovencine ale nase deti bez problemov.

florentina
4. jún 2010

bubush 😀 tak to je super historka.
Jinak taky si myslím, že rozhodně umíte lépe česky, než my slovensky. Tak ale obsahu rozumím vždy, ale je to pro mne jedinečná příležitost oprášit léta nepoužívaná slovíčka 😉
I když, abych byla upřímná, jezdíme na Slovensko na dovolenky moc rádi a vždy to bylo v pohodě, ale jednou jsme byli s mužem na východním Slovensku a když jsme se stavili na oběd v takové malé vesničce, tak jsem měla problém dát dohromady, o čem si ti dědové u pivka u vedlejšího stolu povídali.
A co mne tedy zastihlo nepřipravenou, byl výběr masa v restauraci, už si nepamatuji jaký, ale měli jsme problém co je co. No a to víte, na Slovnesko mě fakt nenapadlo brát si slovník 😅

miyya
autor
4. jún 2010

flor vy ste natom v čechach lepšie. napriklad u nás pre decká neni ani jedna stanica v SR. vy mate jimjam, disney chanel, minimax. dokonca aj babysigns - to znakovanie predavaju v sr po česky. obávam sa,,že môj malý bude hovoriť viac po česky ako slovenksy. 🙄 🙄 🙄 Som na to velmi nahnevaná, lebo na SR neni fakt nič,ved načo sa snažiť,ved po česky rozumieme tiež. všetko určené v telke pre deckách je v češtine. ale čo narobíme

florentina
4. jún 2010

miyya tak to je teda opravdu k vzteku. Slovenština je krásný jazyk. A u vás nemusí státní televize plnit nějaké pravidla? Já taky nevím jak je to u nás, ale vím, že veřejnoprávní televize musí uspokojovat všechny zájmové skupiny a zastupovat různé žánry a mezi to určitě patří i pořady pro děti. No já si pořád myslím, že to rozdělení republiky bylo zbytečné, alespoň většinu lidí co já znám to mrzelo.

miyya
autor
4. jún 2010

flor aj mna to mrzí. lebo môj drahušik zboznuje to baby znakovanie. pozerava to od 4 mesiacov a už sa aj čuduje, že ide. teraz si to už sám pušťa a je to v češtine. tak určite bude hovoriť tie veci po česky a tiež frčí na baby einsteine a to síce davaju v nedelu na stv v slovenčine,ale pozeráme to každý den ako taku kulisu na disney chanelu. tak čo už. inak hovorí sem tam aj anglicky.tak to má zase z hračiek. ale to som mu naschvál nakupila.

dada2007
4. jún 2010

ahojte...

baby, ak sa nemýlim, tak ČR má zákon, že môžu ich stanice dávať všetko iba v češtine...i naše sk rozprávky musia predabovať...ale u nás ten zákon nie je...preto je u nás veľa toho po česky...

dada2007
4. jún 2010

...moja malá pozerá aj české, aj nemecké, aj anglické, aj slovenské...a nemá zatiaľ chaoz....všetko hovorí po slovensky, ale učíme ju rozumieť aj čr, keďže v Prahe máme rodinu a chceme aby si aj naše deti rozumeli, ako si my- sesterky rozumieme 😵 A je pravda, že keď tu boli v apríly na týždeň, tak malá už chytala po jednom dni ich výrazy 😀 😀 ...no a tiež vie aj trošku anglické slovíčka...ale samo, všetko formou hry 😉

ajka82
4. jún 2010

sa mi mari ze ste tu pisali cosi o nosicoch...my mame doma manducu a vyuzivame od mala aj teraz este...malav pohode vedela v nej pospat a bola kludna, aj doma som pouzivala, ked som si nechcela ruky vytahat, ked mala obdobie, ze len na rukach chcela byt a vonku hlavne ked som vedela, ze idem niekam, kde by som sa tazsie dostala s kocikom, alebo ked bola velka zima, tak som ju nosilapod bundou

dada, v CR ten zakon je isto, u nas je akurat to, ze by televizie mali vysielat uz neviem ake percento z programov po slovensky... niekedy som si vsimla, ze dali titulky ked nebolo nadabovane, aby splnali normu

kinsli
4. jún 2010

Holky jdu se najíst a pak příjdu na pokec tak né že my všechny zdrhnete 😀

kinsli
4. jún 2010

sorry mi 😉

zuzanat
4. jún 2010

ahojte, ja sa pravdepodobne zaradim k vam, aj ked u Dr. som este nebola, lebo ma do 13.6 dovolenku. Takze to nechcem este ani "vykrikovat" do sveta a zatial vas len citam, popisete teda toho dost 😀
Mne prestala upne chutit kava, takze mam strasny problem sa prebrat, stale by som len spala 😅 A byvam riadne podrazdena. Aj zaludok obcas strajkuje, ked mi vytravi a teraz ma dost pobolievaju aj krize, ale inak sa citim fajn, len nech uz mi to aj ten doktor potvrdi, budem kludnejsia.
Tak sa zatial majte krasne, sa neskor ozvem, prajem vam hlavne vela zdravicka, nech je vsetko v poriadku 😉

babika0
4. jún 2010

ahojte. mne dnes strajkoval pocitac, si viete predstavit aky abstak som mala. 😀 a precitat vas? nehrozi... kokso 😀

babika0
4. jún 2010

jery srdiecko- gratulujem. zuzanat kedy asi podla teba ti vychadza termin?

kinsli
4. jún 2010

@jerryjanka MOc gratulujeme k srdíčku 😵 😵 😵
UZ jsou ale +- 1 týden. Takže ty 3 dny fakt nehrají roli 😉
Mě vyšlo 7+1 a mám to snad přesně 😀 ale to je fakt náhoda, kdyby to bylo podle nemocnice tak bych byla aha tak taky 7+1 😀 😀 v sobotu to bylo 6tt+3d.