Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojte, ozyvam sa aj ja povikende, aj ked dost casto citam. peach - aj ten moj chcel velmi vidiet sono a ako babatko vyzera. Asi ale budeme musiet pockat kym bude vacsie a zatial mu b udem ukazovat len foto. Asi by som sa ani necitila uplne v mojej kozi, kebyze tam je a doktorka do mna pcha to sono...
čaute
tak neviem no ale ja som bola na sono 3x a 3x tam bol so mnou aj muž - samozrejme bolo to sono zo spodu. až taky bol pyšný ked videl a potom aj začul srdiečko 😵
joj.....môj bol tiež hrdý......ani si nevšimol, že mi robia sono zo spodu.....vnímal len obrazovku a potom keď nám pustil srdiečko....ak už neudržal ani slzičky.....bolo to strašne dojímavé 😀
dobre ranko 😎 , no moj manzel ak s a da je pri kazdom sone, aj pri vaginalnom bol, ved on zas pozeral na obrazovku. Bol aj pri porodoch, ale pri mojej hlave a nie na opacnom konci, lebo to by skolaboval 😝
@mariadaniela ja teraz rozmýšľam, aj keď viem, že to je ešte teraz skoro.....či ho tam chcem mať alebo nie.....aj keď sa teraz hrdinsky tvári, že on to zvládne......aké je to mať manželíka pri pôrode?
@crazybabenka no pre mna je to super, pri prvej dcerke nebol, pri druhej bol, ale odpadol, pri syncekovi uz bol uplne fantasticky, masiroval mi chrbat povzbudzoval ma, ja som mu sice stale nadavala nech mi da pokoj 😀 , lebo ma miestami znervoznoval, ale musim skonstatovat, ze personal, sa uplne inac sprava sed je tam aj partner. Ja dufam, ze aj teraz bude so mnou, je to opora, i ked mne tymi blbymi otazkami,, uz chces tlacit??, neboli ta chrbat, ako s a citis ,, 🙄 permanetane liezol na nervy 😀
hezké ráno holky,uf už jsem vás dočetla 😉 ...teda mělo být celý týden krásně a tu zas prší!!!!
dobre ranko.
bozeeee zrusme tehotenske vykyvy nalad!!! strasne, co sa so mnou deje posledne dni, kazda somarina je pre mna tragediou a kvoli vsetkemu mi je doplacu.
janettka neboj, zaprsi a vyjasni sa!
@mariadaniela veď s toho mám strach aj ja či nebudem mať chuť ho na mieste zabiť 😀
@crazybabenka no já měla exmanžela u porodu,je fakt,že pak se aspoň chvilku choval jako člověk a ne jako debil....vydrželo mu to tak půl roku....u porodu bylo fajn to,že se personál choval jinak...mě teda lezl na nervy tím jak se nudil,zíval,měla jsem strašnou žízenň ale nechtěli mi nic dát a on pronášel řeči typu to musíš vydržet....,dlouho to trvalo a nakonec na chvíli odjel,za což jsem byla vděčná,pak ale u samotného porodu byl a byl to zážitek pro nás dva dohromady velký...myslím,že to i prodloužilo naše manželství....
@janettka keď môj manžel je taký "macko tulkavý" a keď ma niečo bolí alebo sa mi niečo stane tak ma má potrebu hladkať stískať mojkať a utešovať......ako je to fajn......ale v tomto som divná......lebo neznášam keď ma niekto "ľutuje" ja keď ma niečo bolí musím si to "prežiť" sama ....... ako citim že to bude fajn, keď ma bude "držať za ruku" len mám strach aby som to nejak neprepískla.....nebola na neho príliš zlá
ahojte, my sme boli cely vikend rozlietani a akosi som sa sem nedostala. Co tu mame noveho? Chcem sa Vas opytat...chodievala som v noci na WC-ko, ale posledny tyzden ma to preslo - proste mi netreba. A nevolnosti typu nutkanie na zvracanie alebo samotne zvracanie som nikdy nemala (ani pri prvom tehotenstve). Bolo mi iba tazko z pachov, ale ani to mi uz nevadi. Neviem, proste sa citim uplne v pohode...akoby som ani tehotna nebola (presne ako pri synovi). Neviem ci si mam robit starosti alebo je vsetko tak ako my byt. Minuly tyzden som bola na kontrole - vsetko bolo v poriadku, srdiecko pekne bilo. Myslite si ze v tomto stadiu je este nejake riziko potratu alebo je to uz len nejakou vinimkou? Mozno si zbytocne robim starosti, lebo brusko mi pekne rastie, je to na mne aj vidiet...predsa to uz je druhe dieta.
jankakkk tebe tie priznaky skoncili a mne zacali, myslim si ze sa nemusis znepokojovat kvoli tomu. od prveho tehotenstva si len kratku dobu a telo si tu hormonalnu zmenu este pamata - tak preto to mozno ani neregistruje.
cathushka dufam ze skoncili a vsetko je v poriadku. A Tebe teraz zacalo byt spatne? V kolkom si vlastne tt?
ahojte všetky, konečne máme slniečko a začína letné počasie 🙂 aspoň teda zatiaľ... Nebola som tu dlhšie, lebo od záplav sme nemali internet, ale už je to v pohode a môžem vás opäť čítať 🙂
@jerryjanka prosím Ťa ako sa volajú tie tampóny hygienické, ktoré sú vhodné pre tehotné na plávanie?
8tt a je to take rozne u mna, posledne tri dni som mala nevolnosti ale musim priznat ze som sa nestravovala zrovna idealne vtedy. ked jem "lepsie" tak tie nevolnosti nie su take. ale na pocit zaludku na vode som si uz zvykla.
v stredu zacinam 9tt, vo stvrtok idem do poradne a potom si konecne doplnim (ak je vsetko v poriadku) tehotenstvo k svojmu nicku.
baby vám potvrdzovali srdiečka cez bruško, alebo vaginálne?
pri prvom dietati vaginalne a teraz asi tiez, kedze idem este v skorom stadiu, az po nejakom 12tt robia sono cez brusnu stenu.
Aha, mne robili zatiaľ len cez brucho, lebo vraj nechceli do mňa vrtať cez spodok.
@nikinka1981
pokial videli co potrebovali, tak je to uplne v poriadku. no nie? u mna bude cez brucho problem, ale lekar najde co potrebuje. moja "brusna stena" je vyrazne hrubsia oproti vacsine tehuliek.
haha,moja brusna stena vyrazne hrubne, nie este preto,ze je vidno tehu, ale ze zeriem ako kyselina 🙂 je super vas citat 🙂 ja idem na srdiecko 16 juna, najdlhsie dni na svete, katastrofa.
@nikinka1981
senta protect sa volaju tie tampony
ahojte.nechcem sa k vam pridavat dopredu, pokial mi to doktor nepotrvdi ale chcela by som sa pytat ci vam uz rastie brusko. ja som pri prvom tehu nemala ziadne a teraz vyzeram uz tak, ze poobede asi pojdem vytiahnut tehu oblecko. 😝
a pisete ze chodite na kadejake kontroly, a mne gyndak kazal prist az v 12.tom tyzdni.to je o 2 tyzdne priblizne.takze ja vobec nic neviem..... 😢 😢
nechcem moc vypisovat dopredu aby som potom nebola sklamana,lebo pred pol rokom som mala mimomaternicove tehu.tak teraz radsej pockam.
potom sa k vam pridam a budem pisat vsetky moje pocity 😉
este:
co je ,,vitalita tehotenstva?,,
inak pri prvom tehu som ani nezvraciala ani ma nenatahovalo a teraz mam zaludok na ,,vode,, ale vracala som iba par krat.ked som hladna ma natahuje, ked sa najem ma natahuje..... 😨 😨
uz som aj zabudla co som sa vsetko chcela spytat.
a rodinam ste uz povedali ze cakate alebo este cakate ...??
ak a este nieco napadne tak dopisem.
vsetky vas zdravim. 🙂
3 stranky dozadu tu jedna z vas pise ze by chcela temu uzavrie iba pre sukromnu skupinu.ale to sa da. 😵 to by som sa veru rychlo pridala. mam zle skusenosti s pisanim na sklo, tak som to obmedzila 😎
ahojte, nejak nestiham medzi vas chodit, mam stale zaludok ako na vode a nevladzem citat 😝
..dievcata chcela som sa spytat kde mozem najst tabulku januaroviek popripade kam mozem poslat udaje o sebe...diiik
..ja som este nebola na ultrazvuku, tak oficialne nemozem povedat, ze som tehu, ale verim, ze je vsetko v poriadku a patrim medzi vas 😵

dakujem