icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cathushka
7. jún 2010

@pancake
vitalita tehotenstva je vlastne vitalita plodu, ze plod rastie a vyvija sa. ak by to tak nebolo tak to konci kyretazou.
moj gynekolog ma vo zvyku postupovat tak, ze pride tehulka prvy krat a je jedno ci 6tt ci 10tt ci 12tt a lekar si potvrdi tehotenstvo a nedava tehu knizku kym nepride tehulka druhy krat a lekar si nepotvrdi ze plod sa oproti predchadzajucej navsteve vyvinul - to je ta vitalita plodu. Ked zisti ze vsetko postupuje ako ma, dava tehotensku knizku a je jedno ci je to 9tt, 13tt...lebo niektori lekari nedavaju knizku tak skoro.

za vytvorenie sukromnej skupiny som aj ja, len neviem ci je to mozne aj pri teme ako je spolocny termin.

jerryjanka
7. jún 2010

ja som tu sukromnu skupinu vytvorila - tak ak chcete napište mi o pozvanku - až tam nevypisujem všetky mena 😅 to by mi cvoklo postupne to bude ok - môžme zatial pisať aj tu kym sa neuzatvorime uplne 😉

jankakkk
7. jún 2010

@slniecko77 ak sa chces pridat do tabulky, tak mi napis IP a ja Ta tam doplnim. A este link na tabulku : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

jerryjanka
7. jún 2010

janka si tam
je to uplne posledna tema

jerryjanka
7. jún 2010

cathuska aj ty už si tam
k tomu ako mi je - no blivno
nič nove no 😅

slniecko77
7. jún 2010

vidim jerryjanka, ze si mozeme podat ruky 😝 aj mne je stale blbo, ale este som nezvracala, ale ako pisu mudre knihy, aspon si mozeme byt iste, ze je vsetko v poriadku 😵

jerryjanka
7. jún 2010

@slniecko77 ehm - no ja vraciam každy den aspon raz - niekedy aj viackrat - ale včera som nie 😅 tak ma to čaka asi dnes 🤐

slniecko77
7. jún 2010

hm, ja som este nie...ale zato zaludok mam stale ako na vode, a uz ma to fakt nebavi 😝 varit nemozem, silnejsie pachy mi vadia, vzdy musim vymaknut chvilu ked mi je menej zle a vtedy si nieco ukuchtim 😀

jerryjanka
7. jún 2010

tak ja som si to zariadila inak
vari za mna tatino 😀 😀

slniecko77
7. jún 2010

tak to mas fajn 😉 mne kuchti aj manzo, ale ked ja zvycajne ani neviem na co mam chut...ale maso to urcite nie je 😝

awe
7. jún 2010

ahojte kocky 🙂
par dni som nebola na nete, tak som vas teraz postupne docitala...
za sukromnu skupinu som aj ja 😉
ako sa mate? ja idem v stredu na sono, tak sa tesiiim na srdiecko 😵 urcite chcem ist aj s manzelom.
vsetkym kockam, ktore chystaju svadbu drzim palce, pre mna bol svadobny den krasny, ja som si ho naplno uzila...baby, kaslite na detaily, dolezite je, ze sa stretne rodina, bude super zabava a to vam nikto nevezme 😉 inak ja si pri tomto mojom stave svadbu neviem predstavit - je mi stale zle, som unavena, podrazdena 😝 😀

awe
7. jún 2010

@jerryjanka ozaj, gratulujem k srdiecku 😵

mariadaniela
7. jún 2010

aj ja som za sukromnu skupinu 😀

mariadaniela
7. jún 2010

@jerryjanka ako ta mam porosit o pozvanku??

jerryjanka
7. jún 2010

awe dakujem
baby čo ste ešte nepisali tak sukromna skupina je založena kto chcete do nej pište ip

jerryjanka
7. jún 2010

@mariadaniela si tam

slniecko174
7. jún 2010

ahojte baby, mate v zaciatkoch tehotenstva vytok? ale nie krvavy

awe
7. jún 2010

@slniecko174 ja som spinila cca 6 dni, brala som ascorutin a uz to preslo nastastie 😉

jerryjanka
7. jún 2010

normalny vytok mam staaaaaaale a vraj bude až do konca tehu
proste je zvyšena sekrecia...
hlavne aby nebol hnedy alebo červeny

slniecko174
7. jún 2010

@awe dakujem, divam sa, ze sme v rovnakom tyzdni tehotenstva, ake mas pocity?

tina78
7. jún 2010

Veru dievčatá, aj ja sa utešujem stále tým, že ked je mne zle, bábätku sa darí 😵 Ale inak sú tie nevoľnosti hrozné...aj ked zrovna nezvraciam, tak mám žalúdok stále ako na vode a vône pri varení, to ani nevravím, to väčšinou vždy vyobjímam WC misu 😝

awe
7. jún 2010

@slniecko174 mam nevolnosti - zaludok ako na vode 😝 a straaasne ma zacali boliet prsia, co som doteraz ani nevedela, ze ich mam 😅 unava - ta je nenormalna, prespim cele doobedie a vecer uz o pol osmej som KO 😖 a ty?

awe
7. jún 2010

@slniecko174 a fakt..mame rozdiel v TP 1 den 😉 uz si bola na srdiecku?

jojci29
7. jún 2010

jerryjanka ako sa dostanem do skupiny?
Ja som mala asi 5 krat svetlohnedy vytok,vzdy ked som bola na vychadzke alebo po upratovani ak som to prehnala.
Niektora spominala ze ide v 12tt na prvy utz.Zda sa mi to neskoro vzhladom na predosle mimomaternicove tehotenstvo.

slniecko174
7. jún 2010

ja sa citim podobne ako ty, vecer ked si rozopnem podprsenku, tak ako to je dovi dopo, otrasna bolest, predtym ma to nebolievalo vobec, unavena som stale, lebo mi zistili aj anemiu, tak som PN, takze oddychujem a ked ma vychadzky, tak sa trosku prejdem po vzduchu, aj ked ma to unavuje, zatial som este vobec nevracala, ale zle mi byva, vcera dokonca ma aj dva krat natiahlo, ked ma manzel pobozkal 🙂 proste zle mi urobila ta vona pomazanky, ktou predtym papal 🙂 a to ja mam silny zaludok, ja som za svojich 28 rokov vracala iba raz 🙂
Nie na srdiecku som este nebola, bola som minuly tyzden u doktorky, tak mi robila sono, ale sa jej nieco nezdalo, tak mi brali minuly tyzden dva krat krv na to HCG, ci ten hormon rastie, ale chvala Bohu, vysledky mam v poriadku, takze sa jej mam ukazat 21.6. a potom 1.7. mam zas sono a genetiku. Tak snad toho 21.6. mi uz budu kontrolovat aj srdiecko, a co ty?

awe
7. jún 2010

@slniecko174 ja som PN koli tomu spineniu, co som mala - mam narideny kludovy rezim...no a na srdiecko ideme v stredu 😵 ozaj, kocky, pridajte sa do tej sukromnej temy 🙂

slniecko174
7. jún 2010

awe ja sa citim podobne ako ty, vecer ked si rozopnem podprsenku, tak ako to je dovi dopo, otrasna bolest, predtym ma to nebolievalo vobec, unavena som stale, lebo mi zistili aj anemiu, tak som PN, takze oddychujem a ked ma vychadzky, tak sa trosku prejdem po vzduchu, aj ked ma to unavuje, zatial som este vobec nevracala, ale zle mi byva, vcera dokonca ma aj dva krat natiahlo, ked ma manzel pobozkal proste zle mi urobila ta vona pomazanky, ktou predtym papal a to ja mam silny zaludok, ja som za svojich 28 rokov vracala iba raz
Nie na srdiecku som este nebola, bola som minuly tyzden u doktorky, tak mi robila sono, ale sa jej nieco nezdalo, tak mi brali minuly tyzden dva krat krv na to HCG, ci ten hormon rastie, ale chvala Bohu, vysledky mam v poriadku, takze sa jej mam ukazat 21.6. a potom 1.7. mam zas sono a genetiku. Tak snad toho 21.6. mi uz budu kontrolovat aj srdiecko, a co ty

slniecko174
7. jún 2010

@awe a to si mala ake spinenie? mala si aj krv?

awe
7. jún 2010

@slniecko174 nie, krv nebola, bol to hnede spinenie. Ak je krv, treba ist okamzite k lekarovi...ja som sa vystrasila aj zo spinenia, tak som pre istotu bezala hned, spravil sono a bolo vsetko ok, tak ma to ukludnilo 😉

awe
7. jún 2010

@slniecko174 aky mas ten vytok? nechces radsej zbehnut k lekarovi?