icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

slniecko77
7. jún 2010

urcite USG sa da najlepsie vylucit mimomaternicove tehotenstvo, ale pri nom su priznaky trosku rozdielne ako pri normalnom tehotenstve, ale pri predchadzajucom mimomaternicovom ma urcite skora USG vyznam
..USG pocas tehotnosti sa odporuca 3x, viem, ze sme kazda zvedava, ale caste sonovanie je zbytocne

jojci29
7. jún 2010

slniecko174 a ako casto si spinila a co ti na to povedal lekarka.Teda co nemozes robit a dala ti nejake lieky?Alebo len kludovy rezim?

awe
7. jún 2010

@slniecko77 ja uz budem mat 3 sono teraz 😀 prve som mala este v CAR na potvrdenie tehu, druhe na pohotovosti, ked som spinila a tretie bude teraz v stredu na srdiecko a potom este habadej 😉

simmi80
7. jún 2010

ahojte dievcata. ak sa mozem tiez pridat 🙂 som tu prvy krat a necitala som vsetky vase predosle prispevky, bo v praci niet tolko casu a doma uz radsej oddychujem.
Pridavam sa ku vam aj trapeniami. Od minuleho tyzdna mam tiez zaludok ako na vode. Musim stale nieco jest, aby mi nebolo zle. Ale aj tak nic moc. Najviac sa bojim v praci, kedze to tu este nikto nevie.

jojci29
7. jún 2010

Teda pytam sa awe.Trosku som sa zmylila adresovanim otazok. 😉

matula00
7. jún 2010

ahojte baby, tak i ja sa pripajam k vam - januarovkam 🙂
pokial sa nic nezmeni, termin porodu mam stanoveny na 6.1.2011 na Troch kralov, tak som zvedava, ci budeme mat doma maleho "krala" alebo "kralovnu" 😀
zatial sa mam fajn, tak len dufam, ze cele tehu bude prebiehat takto v pohode az dokonca 🙂

slniecko174
7. jún 2010

@awe ja mam cisto biely vytok, ale slabucky, u doktorky som bola piatok

awe
7. jún 2010

@jojci29 ja som spinila cca 5-6 dni, ale nie vela...na pohotovosti mi spravili kontrolne sono a predpisali mi guajacuran - na zmiernenie krcov (ale tie som nemala) a ascorutin - proti krvacaniu, to prve som nejedla a to druhe 3x1 tabletku a spinenie zmizlo...neviem, ci to bolo vdaka liekom, alebo vdaka lezaniu 😕

slniecko77
7. jún 2010

@awe to je v poriadku, ja som len tym chcela povedat, aby sa predchadzalo zbytocnym hysteriam zo USG
..sono by malo byt neskodne, ale v odbornych casopisoch vychadzaju aj trosku studie s inymi nazormi 😉

awe
7. jún 2010

@slniecko174 biely je ok, to je tehulkovsky 😉

awe
7. jún 2010

@jojci29 a este uzivam utrogestan, ale to az do 12tt, je to obdobne ako duphaston.

awe
7. jún 2010

@matula00 vitaj medzi nami 🙂

zubrienka27
7. jún 2010

Cafte baby, ja mam tiez biely, tak sa tesim 🙂 furt trpnem aby nebol hnedy ci cerveny. ja som bola na sone minuly tuzden, ale videli len vacok, tak sa zblaznim do 16. juna 🙂 Ale je nas tu tehuliek na januar, sa tesim. A na to spinenie ci krvacanie je dobry citron, ci pomarance a grepy, stahuje to cievy 🙂 ak uz to niekto neradil nahodou.

slniecko174
7. jún 2010

@awe super 🙂 a uz ti zistovali krvnu skupinu? ja mam 0 pozitiv, tak si zatial manzelovu krvnu skupinu nepytali

jojci29
7. jún 2010

dakujem awe,ja nespinim pravidelne len ak to prezeniem s pohybom,v stredu sa popytam .Dufam ze je vsetko v poriadku.Nemam skoro ziadne prejavy okrem bolestivych prs a pobolievania podbruska.Mozno by som aj prijala obcasne vracanie aby som vedela ze je vsetko ok.

awe
7. jún 2010

@slniecko174 mne zatial nezistovali, ale ja mam tiez 0+ 😉 a to sa na co robi?

slniecko174
7. jún 2010

@zubrienka27 vitaj v 7 tyzdni 🙂

slniecko174
7. jún 2010

@awe neviem, ja som len pocula, ze to vtedy ked ma zena negativ, vtedy je to komplikovanejsie

simmi80
7. jún 2010

a mate nejake recepty na to aby mi nebyvalo zle? mne je zle cely den. Zatial som nevracala. Vraj su tusim nejake zazvorove lizatka. Mate s tym niekto skusenosti? alebo nejaky iny recept 😎 VDAKA ZA RADY

awe
7. jún 2010

@jojci29 neboj, vsetko je urcite v poriadku, bud rada, ze ti nie je zle 😉 vsak ta bolia prsia a citis podbrusko, to staci - ja som sa prilis sledovala, ale ako prisli nevolnosti, tak uz nemam cas, lebo mi je zle 😀 a ja som si proste povedala, ze vsetko je v poriadku a basta 😵 a relaxuj ako sa len da...ja mam vsade neporiadok, ale je mi to jedno...pre mna je prvorade babo a ak mi povie dr. ze mam lezat do 12tt, tak budem...

slniecko77
7. jún 2010

@awe krvna skupina a Rh faktor sa zistuju kvoli kompatibilite, ak ma zena Rh - a otec dietata Rh + tak hrozi nebezpecenstvo potratu, ale vacsinou az pri druhom tehotenstve, ale nech nenastane ziadna panika, ked zistia , ze zena ma Rh- a otec Rh+ tak je zena sledovana a porode sa picha protilatka

awe
7. jún 2010

@jojci29 a berise duphaston alebo utrogestan?

awe
7. jún 2010

@slniecko77 zasa som mudrejsia 😉 ozaj, co by si chcela? chlapceka alebo dievcatko? niektore baby pisu, ze amju tusaka, co cakaju, ja nemam nic 😅

zubrienka27
7. jún 2010

@slniecko174 dikes 🙂 ja vlastne ani poriadne neviem v ktorom som tyzdni, bo mam dlhsi cyklus ako zvycajnyh 28 dni🙂 mne inak tiez neni na grcku, len zle obcas, snad to ani nepride 🙂 drzim vsetkym palceky

slniecko77
7. jún 2010

@awe ja si myslim, ze budem mat slecnu 😉 😵 ale ja to uz mam naplanovane od puberty 😀 😀 ale fakt som presvedcena o dievcati, asi budem prekvapena ked to tak nebude 😎 v podstate je to uplne jedno, len nech je to zdrave 😵

jojci29
7. jún 2010

neberiem nic nebola som s tym u lekara,idem az v stredu.Ja so myslim ze je to preto lebo som mala v decembri potrat vo vyssom stadiu tehu.Asi niesom uplne zregenerovana a toto tehu budem musiet lenosit.

matula00
7. jún 2010

@slniecko77 s tym faktorom Rh - ma "awe" pravdu. moja svagrina mala tiez Rh- a momentalne ma dve zdrave deti. doktor je vsak musel po porode do 72 hodin pichnut protilatky, aby mohli mat v pripade, ze sa rozhodnu dalsie mimco

awe
7. jún 2010

@jojci29 aj ja som mala v januari 😔 presne tak, budeme lenosit a bude vsetko v poriadku 🙂 😵 drzim nam vsetkym palce 😵

slniecko77
7. jún 2010

@matula00 vsak ja viem, ked si precitas poriadne co som napisala, v mojom prispevku som to awe len vysvetlovala 😨

jojci29
7. jún 2010

awe v ktorom si bola?