icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

awe
7. jún 2010

@slniecko77 aj ja si myslim, ze vysnivane pohlavie mozme mat, ale aj tak pre kazdu z nas bude najdolezitejsie, aby bolo babatko zdrave, budeme lubit tovnako dievcatko aj chlapceka 😵 ale na to zistenie pohlavia do Genetonu by som sa dala nahovorit 😅

matula00
7. jún 2010

@awe vraj existuje cinsky kalendar podla, podla ktoreho si mozes pozriet, ci budes mat chlapca alebo dievca (ci je to pravda neviem), uvidim az sa to nase mimino narody 🙂
je to podla veku matky a datumu pocatia

awe
7. jún 2010

@jojci29 bola som v 12tt a ty?

florentina
7. jún 2010

Holky, tak se hlásím z kontroly! Dle Usg jsme v 7 týdnu, máme 7mm a srdíčko tluče!!!!!!!!!!! Hurááááá!!!!! Já mám takobou radost. 🙂 😀 😎

Jinak vítám nové těhulky, stále se rozrůstáme.

Soukromá skupina je podle mne také fain, Jery už jsem psala, tak se asi postupně přesuneme tam.

Někdo se tu ptal na ta lízátka. No já si je koupila, chutnají jak normální lízátka. Mě to teda zase až tak nepomáhá a hlavně zvlášť když je mi zle, tak nemám vůbec chuť na tak sladké, takže mi tu leží ladem.

slniecko174
7. jún 2010

@zubrienka27 ani ja neviem v ktorom som presne tyzdni, ja som len doktorke povedala moj cyklus a datum poslednej menstruacie a ony mi to vyratali. no nech som to pocitala ako chcela vobec mi to nevychadza, ale na nete som citala ze sa to rata inac, tehotenstvo sa rata od prveho dna poslednej menstruacie, v skutocnosti vtedy este nemusis byt tehotna

awe
7. jún 2010

@florentina gratulujem k srdiecku 😵

simmi80
7. jún 2010

@florentina dakujem za tie lizatka 😀 uz som si myslela ze moje prispevne neprechadzaju.
GRATULUJEM k srdiecku. Ja idem 14/6 k lekarke tak uvidim, co mi bude robit 😀

florentina
7. jún 2010

@awe děkuji!

awe
7. jún 2010

@matula00 tak som to pozrela, podla cinskeho by to mal byt chlapcek 🙂

awe
7. jún 2010

@simmi80 mne pomaha prosti nevolnostiam pravielne jest v mensich davkach 😉

jojci29
7. jún 2010

awev 23tt ☹
gratulujem k novym tehulkam a srdieckam

florentina
7. jún 2010

@simmi80 děkuji! A jinak věřím, že 14.6. ti udělají radost jako mě 😉

awe
7. jún 2010

@jojci29 to mi je moc luto 😔 😔 😔 ale ver, ze tvoj anjelik sa o toto babatko dobre postara a vsetko bude v poriadku 😉

petulke
7. jún 2010

ahoj holky, tak vás zdravím po víkendu, byla to práce vás dočíst. navíc jak jsme se bavili otom sk-cz jazyce, taky jsem zezčátku nevěděla kdo je podle vás svokra, nebo jak jste to psali, došlo mi že to jsou rodiče partnera. ale byla to makačka. uf!

@florentina gratuluji k srdíčku.

mě čeká kontrola v pátek, ale nejsem si jistá jak dopadnu, nebo, vubec to těhotenství na nepociťuji, tak snad je pořád všechno od posledni kontroly v pořádku a mimísci se drží! Je tady taky taková podobná těhulka, které vubec není špatně? 😅

simmi80
7. jún 2010

@awe hej aj ja jem v mensich davkach a castejsie. Jaaj, uz sa tesim ked budem doma. Tu v praci je to hrozne. Zle mi je, spala by som..a nikomu sa ani postazovat nemozem 😖 teda okrem vas.
neviem ci sa mi to uz zda, lebo som precitala snad tisic clankov, ZAZVOR je dobry proti nevolnosti? uz som z toho zufala.

januska11
7. jún 2010

ahojte kočky, môžem sa pridať??? ste tu skoro všetky prvorodičky, ja už mám dcérku, má rok a 4 mesiačiky a nedávno sme zistili, že som opät tehotná...k doktorovi idem az zajtra, tak dúfam, že bude všetko v poriadku, zatiaľ som si robila iba 2 testy a tie mi hned vyšli - dve hrubé čiary - som ostala zaskočená, lebo sme to neplánovali tak skoro ale teraz sme radi.

simmi80
7. jún 2010

@florentina uz sa tesiiiim... idem aj s priatelom, snad bude vsetko ok.

awe
7. jún 2010

@simmi80 ano, zazvor vraj pomaha, ale ja ho napriklad nemozem ani citit 😝 nechutil mi ani zazvorovy caj..ani ked som este nebola tehu...

awe
7. jún 2010

@januska11 vitaj medzi nami 😉

matula00
7. jún 2010

@awe a ty by si co chcela radsej? chlapca alebo dievca ... mne vychadza dievcatko, tak som zvedava 🙂

simmi80
7. jún 2010

@awe vyskusam 🙂 lebo sa citim ako na lodi. keby to bolo aspon len chvilkove. Ale cele dni...bleee...
snad to nepotrva dlho a uz nam bude vsetkym dobre. Vraj do 3mesiaca sa to upravi. verme tomu 😀

sova33
7. jún 2010

@petulke Ahoj, já jsem na tom podobně. Vůbec mi není zle, jenom trošku bolí prsa, jinak nic. Taky jsem byla ppřed první kontrolou celá rozhozená, jestli tam prcek ještě je 😀

florentina
7. jún 2010

@petulke, jojci29 taky moc děkuji! Holky to je tak super, já bych to teď nejraději všem vykřičela.

Jinak petulko myslím, že o nevolnostech to není. Já tedy taky před pár dny panikařila, že už mi nic není a dnes mě to pěkně položilo. A jinak já mám kamarádku, které nebylo počas těhu vůbec nic od začátku až do konce. Snaž se myslet pozitivně a já věřím, že bude vše OK 😉

awe
7. jún 2010

@simmi80 ono sa po 12tt upravia hormony, telo si zvykne, tak by aj nevolnosti mali ustupit, musime v to dufat 😉
@matula00 ja neviem, ale asi dievcatko 🙂 ale budem rada, aj chlapcekovi 🙂 a ty?

januska11
7. jún 2010

mne bývalo pri malej zle skoro do piateho mesiaca...pomáha ked sa hned ráno napapáte...viem že je to problém lebo vám nič nie je pochuti, ale teraz mi tiež býva zle ale ked niečo zjem tak to prejde, treba stále čosi papať aby ste neboli hladné...

barchee
7. jún 2010

ahojky babulky...no ja tiež vôbec nevraciam 😝 len prsia ma strašne bolia a bruško začína vykúkať...inak nič zvláštne, nevoľnosti občas, skôr nechutenstvo...napríklad mäso akékoľvek vôbec nemôžem ani cítiť teraz akosi, žijem len na zelenine a ovocí a polievkach 😅

simmi80
7. jún 2010

@januska11 ja mam rano pri stoliku nachystanu vodu a piskotiky alebo nieco ine :D a potom v praci si dam jogurt a stale nieco dzobem. A pijem ako tava.

slniecko174
7. jún 2010

@awe daj mi prosim ten link na ten cinsky horoskop

petulke
7. jún 2010

@sova33 , tak to jsem ráda, i já ty prsa trošičku cítím ale to je asi tak všechno. zítra vstupuji do 9 tt. 😉 tak snad se dvojčátkum libí, a co tvoje bříško? už je trošičku větší?
@florentina joj ten pocit znám,mě to vehnalo slzičky do očí, sama jsem tomu nemohla uvěřit, že takoví malí červíčci na sebe blikají srdíčkama. 🙂 a že vůbec něco ve mě žije 🙂

januska11
7. jún 2010

no malá už je hore, ideme sa napapať...tak zatiaľ pa