icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

awe
7. jún 2010
simmi80
7. jún 2010

@barchee aj mne vykuka. ale iba niekedy. Ale neviem ci si to uz nenamyslam. lebo ked vidim tie krasne gulate bruska po vonku chodit..tak uz aj ja by som take chcela.

awe
7. jún 2010

@barchee
@simmi80 aj mne brusko vykuka, ale hlavne na vecer, ked som najedena 😉

matula00
7. jún 2010

@awe kedze to bude prve, tak je mi to viac menej jedno, ale ak by som si mohla vybrat tak radsej to dievca, lebo moja mamina ma uz dve vnucence a obidvaja su chlapi, tak nech je to take veselsie 🙂

awe
7. jún 2010

inak baby, pruuser, neviem, kolko vazim, ked sa ma dr. v stredu spyta, tak neviem, co poviem 😅 pytala sa vas na vahu 1x?

petulke
7. jún 2010

holky už jste někdy o tomhle slyšeli? může to být super
http://shop.medicton.com/index.php?productID=1287

slniecko174
7. jún 2010

@awe vdaka, mne vyslo dievcatko 🙂 no neuverim, kym to nebudem vidiet na vlastne oci 🙂 nech uz je to cokolvek, hlavne nech je zdravucke 🙂

slniecko174
7. jún 2010

@awe ony sa to budu pytat zakazdym a znacit si to do tvojej tehotenskej knizky, ale neboj, ony musia mat vahu, ja som sa tiez vazila u doktorky

awe
7. jún 2010

@petulke vyzera to super, len neviem, ci by ma to viac neznervoznovalo...ale je to super

matula00
7. jún 2010

@awe mna sa 1x nepytali, az potom sa ma sestricka spytala, kde sa chcem vazit, ci doma alebo u nich

awe
7. jún 2010

@slniecko174 ufff, tak dufam, ze budu mat vahu 😉

slniecko174
7. jún 2010

no ja si myslim ze ano, a mozno ti budu kontrolovat aj moc, tak si ho pre istotu zober, mne kontrolovali minuly tyzden

slniecko174
7. jún 2010

uuuuf, bolo mi to treba sa najest 🙂 zas mi je blbo

awe
7. jún 2010

@slniecko174 aj mne, aj mne...idem si na chvilu lahnut, nech mi to prejde 😉

slniecko174
7. jún 2010

@awe uz aby tieto nevolnosti skoncili 🙂 ak ,mozes odpisat, tak odkial si?

simmi80
7. jún 2010

@awe jej aj ja by som si lahla..len ja zial musim este hodinu sediet v praci :(

sirenita
7. jún 2010

Ahoj holky, i já se k vám po dnešku přidávám 🙂 Čekala jsem na svoji druhou kontrolu, na srdíčko, tak snad teď už si můžu dovolit veřejně mluvit o svém těhotenství 🙂

dada2007
7. jún 2010

ahojte žienky...
čo sa týka toho šmejdenia....veľa ľudí sem chodí a číta nás...je to veľmi nepríjemné, keď si človek chce nechať niečo pre seba alebo je niečo moc súkromné.....preto som ZA, aby vytvorila nová súkromná téma, kde budú mať vstup len januárovky 😉

....ja som bola dnes ráno na poradni 😉 všetko OK...mrňous(ako bábo nazvala Lili 😵 😵 ) má 2,6cm, srdiečko bije ako hrom 😵, zobrali mi 5 skúmaviek krvi a založili knižku....cestovanie povolené v normálnych časových úsekoch a s prestávkami-ako napr. cesta do práce...do Martina na chatu(máme ísť v júly)....ale Prahu neodporúča, vôbec-takže dovču v Prahe rušíme-pohodááá 😎 pôjdeme neskôr 😉 . Strašne bola zlatá, zodpovedala mi veéééľa otázok, prebrali sme vitamíny, nasledujúce mesiace, odbery, a aj pôrod...keďže budem mať cisársky...plánovaný...bude prevedený o 2tt skôr, čiže po ukončenom 37tt a začiatok 38tt...to padá, dámy moje, na 12-19 december....tááááákže už som rozmýšlala, vybaviť to na toho 12, aby sme na vianoce boli spolu domka....ale, viem, že sa to podžube a niečo do toho príde a nepodarí sa to takto 😝 🤐 ...nechcem plánovať...ani nič, uvidíme. Hlavne aby bábo rástlo a všetko bolo ok. A žlté teliesko teda tá cysta má priemer 6*5 cm...takže stále treba dávať pozor...do práce môžem chodiť, ale treba vyriešiť tú mrežu. takže asi tak ....

a vy sa ako máte???

petulke
7. jún 2010

@sirenita tak to gratuluji ja si počkám na svoje druhé potvrzení srdíčka v pátek 🙂 ale táhne se to, přeji si aby to rychle uteklo

dada2007
7. jún 2010

@sirenita gratulka 😵 😵

sirenita
7. jún 2010

@petulke moc ti děkuji. Z dneška jsem byla pěkně nervózní a nemohla se už dočkat, až budu od doktorky odcházet. Teď už to trošku ze mě spadlo. Pátek tu bude šupem a taky se dočkáš toho pěkného momentu 🙂 Uvidíš. Přeji rychlé utíkání!! 🙂

sirenita
7. jún 2010

@dada2007 děkujííí 🙂

slniecko174
7. jún 2010

dievcene ako vam v dobrom zavidim, mne este nepotvrdili cinnost srdiecka nasho drobceka 🙂 tak snad mi to potvrdia 21.6. v ktorom tyzdni je to tak najlepsie vidiet?

jojci29
7. jún 2010

dada2007 tak uz nebudeme spolu v porodnici? ☹ som rada ze je vsetko ok.Tak moja olivka ma uz tiez okolo 3cm.

jojci29
7. jún 2010

slniecko174 od 7tt by uz malo byt vidiet.

sirenita
7. jún 2010

@slniecko174 tak to ti potvrdí na naše výročí svatby, pěkné datum 🙂 Já myslím, že už od 7týdne, ale jak jsem četla pár přízpěvků, u někoho to může být i později....

awe
7. jún 2010

@dada2007 jeryjanka uz vytvorila sukromnu temu, takze sa tam mozme pomaly presuvat, napis jej IP, ona ta tam prida 😉
@slniecko174 som z BA 😉 a srdiecko je vidiet medzi 6-7-8tt, je to u kazdeho individualne, ale na konci toho 7tt by uz malo buchat 😵

slniecko174
7. jún 2010

@sirenita lebo som tam bola minuly tyzden a nic mi nehovorila, povedala mi len, ze sa jej tam nieco nezda a brala minuly tyzden dva krat krv na to hcg, ale mam to vraj v poriadku, na dalsiu kontrolu mam ist 21.6.

slniecko174
7. jún 2010

@awe dakujem, no ja som zo ZA, som myslela, ze ak sme z rovnakeho mesta,zeby sme sa stretli v porodnici 🙂

awe
7. jún 2010

@slniecko174 skoda...no ja si myslim, ze porodnice v januari budu praskatvo svikoch v kazdom meste 😀