Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@slniecko174 vidim veru, ale hlavne vecer, ked som po celom dni najedena 😉 a ty?
ozaj babule, neviete o nejakych dobrych obchodoch s tehu obleckom? pytam sa preto, lebo ja mam vsetko presne a ked sa zacne brusko gulatit, nech mam co nosit? 😉 aj nejaky cinania a pod. 😀
ideme s Lili do ulííííííc...užívať si slniečko 😎 😎 😎
awe,ja som si už kúpila tehu gate a tepláky v auparku v peacoks, majú tam fajn nohavice...bola som aj v pre deti na košickej, ale tam majú nohavice neskutočne predražené 😕 majú aj v avione v CaA hore na 1.poschodí celkom faj veci 🙂
@awe ano, aj u mna zvlast vecer 🙂 inac prve co ma prezradilo,ze som tehotna, bolo ze som bola stale hladna 🙂 kazde dve hodiny a to u mna bol nezvyk
ja som si kupila tehu rifle za 15 eur v takom lacnom obchode u nas.V obchodoch pre tehulky stoja 35 a vyssie co je dost.V lete budem aj tak nosit saty a sukne a kriticke budu posledne 3 mesiace.Teda v decembri sa asi uz nevykotulam z domu.
ja mam jeden strasny kabat do ktoreho sa zmestim do konca tehu.No nieje uplne nechutny ale za normalnych okolknosti by som ho nekupila a nenosila.Kupila som ho v seconde za 300 stovky.Tehu bundy stoja 2000 a kabaty od 3000.Este v korunach 😀 .Sukne na gumu a ides awe
To ano .Ozaj baby ako je to s kupanim sa v lete na kupalisku?Samozrejme ze ziadne opalovanie.
ved ja viem ☹ Uz druhy rok si nezaplavam.Minuly rok som bola od jula tehu.Ozaj co ten cisarsky?Aka je indikacia?
cathushka a nieje to tak ze ked mas prvy cisarsky musis aj potom rodit cisarskym?
babusky idem od pocitaca zasa na chvilu uz ma zadok boli od sedenia,zatial pa
@jojci29
nebyva to pravidlom, ale nevadilo by mi asi vediet presne v ktory den bude planovany cisarsky rez alebo kedy mi mienia vyvolavat porod.
moj cisarsky rez bol kvoli polohe dietata panvovym koncom a to nemusi nastat pri druhom dietati ale zas je tiez mozne ze lekar nebude chciet riskovat ze by maternica nezvladla prirodzeny porod - neviem, budem sa hned vo stvrtok radsej pytat , nech mozem kludne spavat.
@cathushka ja som po sekcii, ktorá bola tiež plánovaná, malá bola otočená hore hlavičkou(KP-koniec panvový je skratka....teraz mi to zapísali i do knižky) v januári, resp. decembri tomu budú tri roky a v TO pôrodnici sa automaticky po prvej sekcii robí nasledovné tiež sekcie. Takto mi to bolo vysvetlené 😉
a babenky...ešte veľkáááá prosba, ktorá máte tú tabuľku veľkosti plodu v danom tt...prosíííííím môžete ju sem hodiť. Uložila som si to na stolovom PC a ten sa nám včera pokazil, uvidíme, či sa bude dať opraviť....tak vás prosím, šupnite ju sem, nech si ju uložím 😎 😉 díííííík
@dada2007
no ako poznam Trencin tam to zas bude do poslednej chvile neiste ako budem rodit.
ja som bola dost naklonena tomu rodit prirodzenym sposobom, kym som si neprecitala ake su s tym spojene rizika.
inak na to ze je porod KP taky vzacny, tak sa nas tu stretlo pomerne vela druhorodiciek s tymto pripadom.
ahoj, tu je iba tabulka http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldeve...
videla som niekde aj foto..resp ukazku... ale ide mi straasne pomaly comp, tak sa mi tazko hlada 😅
baby ktore ešte chcete do sukromnej skupiny tak ipku 🙂
ahojteeee. mne je teraz vecer zase nejako blivno. dala som si trojitu zmrzku a asi to bola chyba 🙂 inac ja som rh - tak dufam ze bude vsetko ok. po porode som dostala protilatky, tak hadam bude vsetko fajn. vraj tam je aj riziko poskodenia plodu, ak by mi ich nepichli. baby ja som mala prvy cisarsky kvoli astme, ale teraz mi doktor povedal, ze astmu vyskrtli ako indikaciu na cisarak. ale druhy, zasa o tom nepocul. tak teraz neviem ako budem rodit. trochu sa bojim, ze to neudycham. aj teraz mam take male prihody vzdy rano, ze si musim sluknut ventolin inak mam pocit ze sa dusim. tak to budu mat dost rusno ak ma nechaju rodit prirodzene. som este taky panikar a zle znasam bolest 😀 a tiez som sa sukromnu temu. uz som ti pisala jerry 🙂
pomaly sa snad presunieme tam
ja sem budem prispievať minimalne - už len tam - tu len všeobecne 🙂
ahojte, par dni som tu nebola. podarilo sa mi docitat vas.
gratulujem k srdieckam a vitam nove tehulky. pridalo sa vas pozehnane. ten april bol fakt plodny. a ze jarna unava a vsetky sme sa takto pekne posnazili.

@awe tak to budu praskat 🙂 uz vidis na brusku trosku zmenu?