Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jj, bát se budeme furt. Mi dnes doky hned po příchodu do ordinace řekl, že dnešek je rozhodující, nejdůležitější, že pak už to dám. A když jsem slezla z utz, tak zase začal s tím, že příští ko rozhodne, je nejdůležitější, .. Pak mi napsal termín na genetiku a ta bude co? ještě víc nejdůležitější.. Holky, totok je horská dráha, která se nezastaví, pokud v ní budeme sedět.
@dorra...co je hafo? nechapem
Promiň 😉 , hafo = habakůk, moooc, hodně a ještě víc.. céčko = vitamín C
@jojci29 nebojkaj sa. bude všetko v poriadku. Myslím na teba
@suzane26 tak sa NEROZCULUJ,aby si si potom nič nevyčítala. lahnuť na gauč a pusti si rozprávky.to by si mala zvádnuť a držkaj sa. 😉 hej tie citrusy by ti mali pomôcť.
a do sukromnej temičky,čo tam budem nejanuarovka. možno neskôr sa pridám,ked sa budem chcieť vyžalovať. tuna nebudem riešiť nič osobné.
Premýšlam, že aj z facebooku sa vymazem,lebo ma to štve. ja neviem prečo ja niekoho zaujímam.fakt. ved ja sa snažím do nikoho sa nestarať.samorzrejme okrem svojich blízkych. ach ale inak je pravdou, že keby nemám kona a FB tak neviem asi by som sa zbáznila cez den
@miyya tak facebook uz aj ja dlhsi cas ignorujema rozmyslam, ze sa zmazem. Snazia sa so mnou "priatelit" vyslovene ludia, s ktorymi nevychadzam a jediny dovod vidim asi taky, ze ma chcu ohovarat. Tak to radsej asi uplne zrusim a je to 😉 MM sa zrusil uz pred pol rokom kvoli tymto "podivnym" kamaratstvam, tak sa asi aj ja zrusim. Na MK mi to az tak nevadi, lebo blizsim ludim odhalim aj viac zo sukromia, ale vzdy trochu ostavam aj anonymna 🙂
miyya myslim si ze k nam patris aj v sukromnej teme. nie je to - aspon pre mna len o spolocnom termine. vidim ze budem sledovat obe temicky, lebo aj tu to zije.
ahoj holky, tak koukám že se to pěkně rozpulilo , něco je tady něco odešlo na sk.
@janettka mji to povídej ty to máš aspoń ráno, ale já musím ještě ohryzávat nehty do pul jedné 😀 Jsem strašně zvědává.
jinak občas ze mě taky odejde hnědej hleník, tak nevím čemu to mám přikládat ,ale děje se mi to asi 2 někdy 3x do týdne, říkám si že mi rostě domeček pro miminko.
@albao já jsem taky z toho důvodu zrušila facebook, že si mě chtěli přidat do přátel určití lidé, kterým nemůžu věřit. a jsem ráda, že nejsem snimi v kontaktu. FB je kničemu je to pro lidi co se rádi chlubí a upozorňují na své věci lidmi. Jenže né všichni to s vámi myslí dobře, jsou lidi co nám to těhotenství nepřejou. 😖
u nás tady ve městě nemůžu nikde sehnat háček, ráda bych začala háčkovat. Zezačátku nějaké maličkosti a potom zkusit čepičky a botičky
@petulke
Facebook ma urcite svoje pozitiva aj negativa a tiez som odmietla zopar priatelstiev, pretoze som vedela ze s dotycnou osobou si nemam co povedat a ze chce len ocumovat.
ked som sa cca. pred dvomi rokmi registrovala tak som tam ponachadzala viac ako 2/3 nasej stredoskolskej triedy - to je pozitivom.
Urcite pokial ma clovek z Facebooku zmiesane pocity, tak to netreba silit.
aj mne to vadí, ze na FB ma ziadaju o priatelstva ludia,s ktorými sa ani nerozprávam.ja si ich aj mazem,ale oni si ma znova pridavaju.tak neviem načo je to dobré. fakt je super,ze si tam píšem aj z babami z koníka a aj pár spoluziakov tam mám,či rodinu. ale načo je to dobré ten zvyšok neviem. tak to stále pretriedujem,ale stále ich mám100. 🙄 🙄
jaaj ste zlaté,ze sa mam pridat aj do sukromky. 😵 😵 😵 😵 😵 tak jerryjanka mi určite pošle hesielko.
Mě se taky FB líbil , že jsem se mohla znovu kamarádit se spolužačkami ze základky nebo ze střední , ale u mě víc vyhrálo to, negativum, tak jsem od tama odešla a je mi líp, že určití lidi nenačumují 😀
Mám klid na duši.
joj já mam hladík, se nedočkám než ta trouba to upeče. mám v puse plno slin! Dopolko jsem si dala meloun, mě přišla na něho chuť.
no ja som tam začala hrať aj tie sprosté hry.tak som teraz na FB závislá a zase tam aj kecám s kamarátkami. ale teraz som pretriedila kamaratov.nech sa urazaju,ale aj tak si nepíšu somnou a aj niektorá rodina,nechápem načo ich tám mám.
tie čo ste mi napisali IP tak ste pridane do temy v sukromnych skupinach
@jerryjanka a jak vás najdu? Hledala jsem podle názvu této diskuse. Nebo jste ji přejmenovaly? Ono to nakonec asi fakt bude problém, jak říkala Janettka..
nie nie je to problem len ty ako cr musiš sa prihlasiť na modrykonik.sk
a tam v sukromnych skupinach je uplne posledna
Ahojte januarovky...uz vas dlhsie citam, kedze patrim k vam.....rada by som sa aj zapojila..mozem teda k vam aj do sukromnej?

hej predtym som mala aj ascorutin a zdalo sa mi ze to bolo lepsie a potom mi ho kazala doki vysadit a odvtedy sa mi zda sa to zhorsilo..ale mozno si to len ja domyslam