Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
janettka, dorra, dakujem 🙂
zatial vam zelam vsetkym pekny vecer. este nakuknem neskor.
Ahoj holky, všem češkám dávám na vědomí, že jsem napsala adminům, zda nepůjde ze soukromé témy také urobit československá, neb mne to překlikávání také nebaví. Dám vědět, až dostanu nějakou odpověď.
Ahojte Januarovky. Velmi rada by som sa k vam, do sukromnej temy, pridala, ak mozem. Som dnes 8+3 a TP mam 15.01.2011. Zijem v zahranici a tu je situacia trochu ina. Citala som dozadu a niekto napisal, ze prvy trimester vas za tehotnu ani nepovazuju a ja len mozem potvrdid, ze to tak je. Prvu kontrolu mam v 13. tyzdni. Bola som z toho zufala, tak som minuly stvrtok isla na sukromny usg a srdiecko nam krasne bili. Pani doktorka povedala, ze teraz mame 95% sancu a musime pockat do 12. tyzdna, kedy bude ta sanca 99%. Tak len potichucku cakame a dufame, ze vsetko bude ok. Inak prinaky u mna funguju takmer vsetky. Budem rada, ak si ma pridate do temy.
@florentina super...to by bolo dobre aby sme boli vsetky spolu 🙂 naco sa rozdelovat ked sme sa konecne tolke stretli 😀
janettka: dakujem. Rada by som pisala do oboch. My to tiez este tajime do toho 12. tyzdna. Bojime, ale to asi vsetky.
prave si chystam veceru, uz neviem, co papat. Male stale pyta a mne nic nechuti. chuti mi len ovocie a suche rozky.
ahoj kate - tak prijemne tehulkovanie 😵
bubush, dakujem. aj vsetkym vam, dufam, ze nam to vyjde. ja sa citim ok, ale snazim sa vela oddychovat, lebo tu PN pre tehotne neexistuje a vlastne ani neviem aky je moj stav. Dufam, ze je vsatko ok.
idem sa napapat a pozriet Priatelov.
majamat, v anglicku, asi to nepotrebuje ziaden comment. preto si rada vymenim info s vami, tu sa toho moc nedozviem.
@kate24 tož vítej, těhule a basta! Trochu vim, jaké to je v anglicku, rok jsem tam žila. Tu je to občas taky tak. Mi dnes taky doky říkal, že je to už sice na 95%, ale na průkaz to ještě není, že ještě by to do světa nehlásil. Nemyslel to vůbec zle, jenom jsme opatrní, ale přesto velice šťastní za každý okamžik v naději.
Budu ráda, když nás admini sloučí, jinak budu asi chodit jen sem.
@janettka do pátku už to máš za pár. Aspoň že máš přirozené těhu příznaky, tak si můžeš fandit. To já mám všechno z progesteronů, takže se vůbec nemusím těhu příznaky vzrušovat. A to je stres 😅 Není mi špatně, nebliju, nemám zvláštní chutě. Jen mám už týden plnou pusu slin a hlad, jako bych celý den nejedla. Tyhle dvě věci mě překvapují, jsou pro mě nové, nikdy jsem to nezažila..
Každopáďo Ti závidím, bo už jdeš na kontrolu tento pátek, já až za další dva. Tož skoro tři nekonečné týdny nejistoty. Ale díky za ně!!!!
@suzane26 ja uz s priatelom byvam pol roka v jeho byte a svadbu mame uz v lete takze tak
hezké ráno holky...no já bych asi byla zastáncem toho,že pokud spolu dva čekají mimíska tak by měli spolu bydlet...a jestli jsou manželé nebo ne je jedno, protože žádný glejt vám šťastný život nezaručí.Asi by se mi teda nelíbilo, kdyby bydlel mm jinde a na dítě se chodil dívat jen když by měl čas,oni chlapi jsou dost pohodlní,takže bych asi měla brzo pocit,že jsem na to sama... 🙂
@janettka to mas pravdu, rodicia maju byvat spolu, len ohladom toho manzelstva, ked si dvaja rozumeju nepotrebuju papier, to je samozrejme, ved sme dospeli ludia, no skor by som nechcela cakat na to ako to zacnu vnimat deti ked budu vacsie, ze mama a tato nie su manzelia, ono ludia su rozni a moze sa stat vselico a deti to podla mna niekedy aj moze trapit ak to tak je, ale to je samozrejme len moj osobny nazor
Ahoj issa tak obhajobu mám uspešne za sebou ešte pondelkové štanice a hurá prázdniny. Issa stale ti je zle?? mne je príšerne ja nemôžem vôbec nič pomaly ani dýchať ☹
@denne73 mne je tak isto, furt mi je, zle, otvorim chladnicku a napina ma 😒 a statnice mam ja v utorok, alebo v stredu, no nestiham sa ucit, tak neviem ci to spravim 😒
@isabella_fly no u mna podobne Issa ja nemôžem ani vônu v byte ved to je hrozné. pečivo ? des, jedine minerálka, zemiaky, sladké absolutne nič, káva nehrozí,Je mi zle hocikedy počas dna. najnovšie večer okolo 20.h ked sa idem učiť. tiež neviem ako zoštatnicujem ☹
ahoj holky! zase tady máme sluníčko, a pořádnej hicák! Néjen že pátek už je skoro za dveřmi a mě čeká spolu s janett kontrola, ale konečně přijede i moje polovička, která je druhým týdnem někde na doupově a hraje si na vojáčky! Tak at už to vyšetření dopadne jakkoliv, hlavní je, že zase budeme spolu. Už se nemůžu dočkat. Ta samota je strašná! ☹
@denne73 nooo s tym ucenim, no, ja ked teraz aj robim, tak netusim ako to stihnem, resp. ako kvalitne budem pripravena 😔 a najradsej by som stale spala, ale rano sa mi neda, lebo mi je zle 😒
ahojte všecky, normálně vám tak trošku závidím, že je vám zle (teda ty státnice ani náhodou 😲 😝 ) a že máte třeba kontrolu už v pátek. Bo mi je skvěle, žeru jak najatá cokoli, co je k jídlu, nemám přehled o životě kuklína a kontrola až na konci měsíce. Vim, že jsem tam byla včera, ale to se jakože nepočítá, najednou 😅
dorra. naozaj nemáš čo závidieť ne ch ti to takto zostane až do konca. tie nevolnosti to sa ani zvaldnuť nedá ☹
Dobre rano kocky. dorra - ten apetit aj ja zavidim, tiez neviem co jest. dala som si jogurt a banan, to mozem, len mam pocit, ze ma to uplne nezaplni.
Inak obdivujem vsetky studentky, ja sa okrem babina neviem na nic sustredit. drzim palce nech to mate coskoro za sebou. a k tomu byvaniu, my byvame s manzelom spolu, uz roky, ale tiez budeme musiet riesit bytovu situaciu,byvame v jednoizbaku, ale asi az za par mesiacov.
Inak som sa chcela spytat, beriete niektora vitamin D? ja mam v knihe pre tehotne napisane, ze sa ma brat pocas celeho tehotenstva. ale mozno je to tym, ze tu je menej slniecka a ziju tu rozne kultury, mnohe zeny su zahalene. doma, ked svieti slniecko, tak ho asi nemusite brat. ja teraz beriem femibion, ten ho neobsahuje, tak som si decko kupila extra. stretli ste sa niektora s tym?

dori já taky jsem tady, nebaví mě prostě přeblikávat...jen na ně občas nakouknu... 😉