icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

susann83
9. jún 2010

Ahojte babule 🙂
sto rokov som tu nebola, už ste mi chýbali.
Mali sme pokazene auto a boli sme mimo
čo nové????
Vidím nové tvare. Vitajte 🙂
a pozerám, že jeaj súkromná temicka

kinsli
9. jún 2010

Ahojky holky , tak jsem tu 😵

kinsli
9. jún 2010

zrovna si dělám polévku už mám hlad jako vlk 😀 😀 😀

markysek2
9. jún 2010

ahoj holky,...tak koukám že se tu úplně ztrácím...nemám čas a ani možnost trávit celé hodiny u Pc...tak Vám aspoň zdělím co novýho...před 3 týdny jsem viděla naši 6mm bublinku i se srdíčkem, 23.6. jdeme na UTZ i s manželem, třeba bude první fotečka:o) těšíme se a zároveň se bojíme...příznaky těhotenství o nich ani nevím a tak si kolikrát říkám že by bylo líp kdyby byly...jinak jsem stihla i návštěvu hematologie...mám zděděnou trombozu, ale potěšily mě zatím to na injekce vypadá až 36. týden až šestinedělí....Ťuk ťuk ťuk na dřevo :o)

cucuriedka
9. jún 2010

@markysek2 ani ja nemam ziadne priznaky, a niekde v mudrej knizke som citala ze vraj pokial doteraz neboli je velka pravdepodobnost ze uz nepridu... tak mna keby prsia neboleli a nerastli ani netusim ze som tehu... 😅

janettka
10. jún 2010

ahojík holky nakukuju teď ráno,čeká mě obíhání dr s dcerou a pak vyřizování úřadů....já jsem taky poslední týden bez těhu příznaků,prsa mě bolí asi od toho neustálého kontrolování jestli bolí hihi....
@markysek2 tak to manžel uvidí červíka v celé svojí kráse,mě to čeká zítra a já jen doufám,že bude všechno v pořádku..... 😉
@kinsli taky furt jím,to jsem zvědavá,kdy mě ta žravá přejde!!!

tanicka1976
10. jún 2010

Pekny den vam vsetkym,

dnes som bola na kontrole babo ma cca 4cm a vychadza to na 11t plus 0 dni..podlaUZV termin na 30.dec.

stale mi je na grcku, neznesiem maso, mliecne veci..napina ma furt..snad to prejde. 😒

inak kde je ta sukr. tema? mozem aj ja tam? alebo uz nie? 😉

awe
10. jún 2010

@tanicka1976 tanicka, jasne, pridaj sa, napis IP jeryjanke, ona ta tam prida.

petulke
10. jún 2010

@janettka tak zítra máme velký den. jsem strašně nervozní. a co ty? ☹

jojci29
10. jún 2010

vsetky ste tu? Na sukromnej nieje ani nohy

petulke
10. jún 2010

@jojci29 tady taky není ani noha ☹

kate24
10. jún 2010

@petulke
@janettka drzim vam palceky na zajtra, dajte potom vediet. to bude dlha noc 😉

bubush
10. jún 2010

@tanicka1976 teeeda ze 4 cm 😵 ake velke uz ...takze vyzeras skor na december? sranda 😕

janettka
10. jún 2010

@petulke ahojík já jsem tak nervozní až je mi špatně...v kolik to jdeš ty ať na tebe můžu myslet?

ajka82
10. jún 2010

tanicka,babo 4cm? noja mam vraj ani polovicne 😅
bola som dnes na tom sone...na sone vse v poriadku, babo sa hybalo, srdieckobilo, ze ma 17,1mm a zodpoveda o tyzden menej ako som podla PM.hematom(?) vtedy 8x8mm teraz 8x4mm podla tohto dokiho aj podla velkosti aj podla odpovedi na otazky, to mohol byt vacok z ktoreho nic nebude a ze o babo sa vobec nemusim bat, ze sa mu nic nestane z tej "ciernej machule"
a dostala som dnes uz tehotensku knizku

janettka
11. jún 2010

@kate24 to mi povídej,nemohla jsem spát a byla jsem až do půl druhé vzhůru a od 5 už zas bantoším....tak já se jdu okoupat,vyvenčit psa a hurá za dokim ...

tanicka1976
11. jún 2010

@bubush 🙂

Ahoj,
ano na 30.dec.2010. je dost velke, mam aj fotku 😉
bruska vam uz vykukaju?
ci este nie? 😎

tanicka1976
11. jún 2010

@ajka82
ajka pred cca 3t malo moje 1cm,,ono to teraz rychlo rastie..priam raketovo.
vsetko bude ok a je tak ako ma. 😉

ajka82
11. jún 2010

tanicka, ja viem ze to pojde rychlo teraz, len pozeram ze ake rozdiely su teraz medzi babatkami 😉

miyya
autor
11. jún 2010

ahojte babulky
Neako Vás nestíham čítať,chcem sa len spýtať,či tu bola Nikinka.čakám ju čo a ako a nevšimla som si, žeby prispela 😕 😕

stanuskaa
11. jún 2010

ahojte, nebola som tu celý týždeň, ale vonku je nádherne tak prečo sedieť za pc 😅 😅

včera sme boli u dokiho, všetko je ok :D tešíme sa , drahý je nadšený videl bábatko v priamom prenose na monitore a vyfasovali sme aj video :D , fotky som pridala do fotoblogu

janettka
11. jún 2010

@stanuskaa taky mám utz za sebou a je to všechno v pořádku,jej mě se ulevilo zas na pár dní....

stanuskaa
11. jún 2010

@janettka aj mne veľmi som sa tešila na bábo ako bude vyzerať 😵 je to nádhera

janettka
11. jún 2010

@stanuskaa já jsem měla hlavně strach jestli to moje tělo zas mimíska nezahubilo...tak snad už bude líp,ale ještě ty tři týdny budu trpět....

stanuskaa
11. jún 2010

@janettka hlavne sa teš , bábätko to bude lepšie vnímať ako keď sa budeš báť čo sa stane 😉

petulke
11. jún 2010

@janettka no a máš fotečku?

stanuskaa
11. jún 2010

@petulke vy budete mať 2 bábätká gratulujem, nezmeníš status???

janettka
11. jún 2010

mám peti,jak budu mít čas tak přidám do alba...teď letím k holce do školy a do města...fuj tam je pařák

janettka
11. jún 2010

řekla bych ti Peti,že si tam můžem skočit na ledové kafčo,ale ty asi nemáš moc myšlenky co?

petulke
11. jún 2010

@janettka teď se mi vrátila polovička z doupova po 14 dnech, tak by jsme třeba mohly vyrazit někdy dopolko během týdne, když budou chlapi v práci! 😉