Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojky holky , tak jsem tu 😵
zrovna si dělám polévku už mám hlad jako vlk 😀 😀 😀
ahoj holky,...tak koukám že se tu úplně ztrácím...nemám čas a ani možnost trávit celé hodiny u Pc...tak Vám aspoň zdělím co novýho...před 3 týdny jsem viděla naši 6mm bublinku i se srdíčkem, 23.6. jdeme na UTZ i s manželem, třeba bude první fotečka:o) těšíme se a zároveň se bojíme...příznaky těhotenství o nich ani nevím a tak si kolikrát říkám že by bylo líp kdyby byly...jinak jsem stihla i návštěvu hematologie...mám zděděnou trombozu, ale potěšily mě zatím to na injekce vypadá až 36. týden až šestinedělí....Ťuk ťuk ťuk na dřevo :o)
@markysek2 ani ja nemam ziadne priznaky, a niekde v mudrej knizke som citala ze vraj pokial doteraz neboli je velka pravdepodobnost ze uz nepridu... tak mna keby prsia neboleli a nerastli ani netusim ze som tehu... 😅
ahojík holky nakukuju teď ráno,čeká mě obíhání dr s dcerou a pak vyřizování úřadů....já jsem taky poslední týden bez těhu příznaků,prsa mě bolí asi od toho neustálého kontrolování jestli bolí hihi....
@markysek2 tak to manžel uvidí červíka v celé svojí kráse,mě to čeká zítra a já jen doufám,že bude všechno v pořádku..... 😉
@kinsli taky furt jím,to jsem zvědavá,kdy mě ta žravá přejde!!!
Pekny den vam vsetkym,
dnes som bola na kontrole babo ma cca 4cm a vychadza to na 11t plus 0 dni..podlaUZV termin na 30.dec.
stale mi je na grcku, neznesiem maso, mliecne veci..napina ma furt..snad to prejde. 😒
inak kde je ta sukr. tema? mozem aj ja tam? alebo uz nie? 😉
@tanicka1976 tanicka, jasne, pridaj sa, napis IP jeryjanke, ona ta tam prida.
vsetky ste tu? Na sukromnej nieje ani nohy
@tanicka1976 teeeda ze 4 cm 😵 ake velke uz ...takze vyzeras skor na december? sranda 😕
tanicka,babo 4cm? noja mam vraj ani polovicne 😅
bola som dnes na tom sone...na sone vse v poriadku, babo sa hybalo, srdieckobilo, ze ma 17,1mm a zodpoveda o tyzden menej ako som podla PM.hematom(?) vtedy 8x8mm teraz 8x4mm podla tohto dokiho aj podla velkosti aj podla odpovedi na otazky, to mohol byt vacok z ktoreho nic nebude a ze o babo sa vobec nemusim bat, ze sa mu nic nestane z tej "ciernej machule"
a dostala som dnes uz tehotensku knizku
@bubush 🙂
Ahoj,
ano na 30.dec.2010. je dost velke, mam aj fotku 😉
bruska vam uz vykukaju?
ci este nie? 😎
@ajka82
ajka pred cca 3t malo moje 1cm,,ono to teraz rychlo rastie..priam raketovo.
vsetko bude ok a je tak ako ma. 😉
tanicka, ja viem ze to pojde rychlo teraz, len pozeram ze ake rozdiely su teraz medzi babatkami 😉
ahojte babulky
Neako Vás nestíham čítať,chcem sa len spýtať,či tu bola Nikinka.čakám ju čo a ako a nevšimla som si, žeby prispela 😕 😕
ahojte, nebola som tu celý týždeň, ale vonku je nádherne tak prečo sedieť za pc 😅 😅
včera sme boli u dokiho, všetko je ok :D tešíme sa , drahý je nadšený videl bábatko v priamom prenose na monitore a vyfasovali sme aj video :D , fotky som pridala do fotoblogu
mám peti,jak budu mít čas tak přidám do alba...teď letím k holce do školy a do města...fuj tam je pařák
řekla bych ti Peti,že si tam můžem skočit na ledové kafčo,ale ty asi nemáš moc myšlenky co?

Ahojte babule 🙂
sto rokov som tu nebola, už ste mi chýbali.
Mali sme pokazene auto a boli sme mimo
čo nové????
Vidím nové tvare. Vitajte 🙂
a pozerám, že jeaj súkromná temicka