Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj holky, tak čtu, že všechny kontroly jsou zatím bezproblémové, tak to je super, všem moc gratuluji. Já se tady teď moc nevyskytuji, protože je mi poslední dni hrozně zle, mám nonstop migrénu, je mi blbě od žaludku a takhle unavená jsem v životě nebyla. Naštěstí žádné bolesti břicha, výtoky a tak (ťuk, ťuk), tak snad jsou to jen běžné těhu nevolnosti a je vše ok.
A ještě gramatika jak tatar, tak se nezlobte, to ta hlava, jdu zase na kutě, pa Flo
to druhé je cysta z vaječníku, to není gestační váček, toho druhyho mi už nefotila, jsem strašně štastná i za toho jednoho 😵 😵 😵
pa pa utekám domkov
@petulke a ako to budu doktori riesit, aby neskor tomu zdravemu babatku nebralo ono vsetky potrebne vitaminy?
petulke, je mi luto to jedno babatko, ale o to silnejsie bude to druhe a bude sa mu krasne darit, bude to maly bojovnik ako tu niekto spominal. hlavne sa setri.
petulko já ti gratuluju k silnému jednému bojovníčkovi,to se při dvojčátkách stává a při ivf je to dost časté.Ale ten který zůstal teď bude silný za dva a je lepší,že to špatné odchází teď kdy se ještě vstřebá než kdyby ti odešel později a ohrožoval i to druhé miminko a ty by si navíc už byla zvyklá,že čekáš dvě.Já jsem to s tím mizejícím dvojčetem měla u prostřední dcery,ale odcházelo později,málem jsme přišli i o ni a navíc tím,že dlouho ovlivňovalo ji tak měla dost problémů v prvních rocích svého života.Dodnes musí být sledovaná na srdíčko a to už jí je 20let. Takže budeme spolu kočárkovat jo?Jestli se teda nebudeš stydět za starou kamarádku 😀 ...jo a to kafe,platí,já si teda dám ledovou kávu,jedna denně jak mi potvrdil doktor fakt neva já tu zmrzlinu nemusím normálně,natož teď haha
ahojte babulky...dnes tu nejako nikoho...teda poslabsie ale asi to bude tym ze je teplucko...a nikto nechce vysedavat doma 😉
ako pozeram zmizla mi fotka 😕 asi nevyhovovala pravidlam 😠 nech si trhnu 😝
ako sa mate babulky? dnes by tu mali byt uz asi 3 baby co im naskocilo 12 tt 😵 juuuuj to je krasa
@ajka82 gratulujem k tehu knizocke 😉
tanicka aj ty nam hod foto zo vcerajsieho sona - chceme vidiet toho valibuka 😀 ci mas v albume? idem kuknut 😉
@petulke joooj to je mi luto na jednej strane ale fakt aspon vdaka bohu za jedneho silneho 🙂 fakt som uz vela krat pocula o tomto... 😕
a ja som si myslela ze som v sukromnej teme 😀
@janettka hihi 😀 ty jsi prdnutá, viď? proč bych se měla stydět stebou tahat kočárek, ba naopak budu ráda, když tady budu mít nějakou kamarádku co mi tady v Mostě vysvětli, co a jak a kde co je. Já pocházím z druhé strany republiky a bydlím tady asi dva roky, a moc se tady nevyznám. 😅 v pondělí volám koll, aby si mě objednal a převzal, hihi 😵
Holky stejně je to zvláštní, že do mě vložila 200% embryjka a oba měli v šestém týdnu srdíčka. Myslela jsem že už je všechno stopro a ono ne. 😒 Ale prý už se nemusím bát o tohle 😵 tak si ho budu mooooc hyčkat.
jo a volej,má od 18 dovču tak ať to stihnete ještě probrat... 😉
musí nebo nevydržím s utroušem, dojde mi ve čtvrtek, tak mi ho bude muset napsat
té dovči jsem si všimla

@stanuskaa jojo zatím tam jsou dvě, jsem po ivf, tak proto. jak to myslíš, jestli bych nezměnila status? nějak jsem nepochopila smysl otázky. ☹