Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
hurááááááá konečne to máme za sebou. 🙂
ahoj baby 🙂 ja som tu uz tyzden nebola od rana do vecera sme boli vonku. dnes je zas skaredo tak som vas prisla mrknut.
vidim ze su tu nove maminy tak vitam a gratulujem 😀
🙂 Babuľky ,vybehlo Vám už bruško ? Mne teda áno a poriadne ,som ako v piatom mesiaci 😅
Ahojda,
nakukuji k vám po deplší době.
Koukám, že řešíte kila nahoru. U mně zatím nic, tak doufám, že mi to nějaký čas vydrží. 😉 Hlavně mám žaludek stále jak na vodě (sice nezvracím)-tak jím po malých dávkách často...
Kontrolu máme příští týden-to mi už konečně někdo přesněji spočítá termín porodu 😝
Hezký den maminy! 😉
Jsem ráda, že v tom nejsem sama! Břicho mám velké, jako s první dcerou v pátém měsíci 😀 ...jestli to takhle půjde dál 😒 ....jsem jak na trní...ještě nemám průkazku a na UTZ jdu až 25.6....věčnost!!!
ahojte baby,takze nie som sama co vyzera na 5 mesiac 😀 😀 na zaciatku som pribrala 2 kg a odvtedy nic,vsetko mi ide do bruska 🙂 🙂 🙂
Taky jsem zatím nic nepřibrala...nějak moc nemůžu jíst 😒 ...ale pupík vykouk, no 😀 Hrozně se těším, až mrňouse zase uvidím...a budu vědět, že je v pořádku. Bože, ať už se ty děti hýbou...ať o nich víme a máme je pod kontrolou 😉
Já neříkala,že nevypadám jak soudek 😀 ale to není problém těhu 😉 no,já bych měla dostat průkazku příští týden...na UTZ jsem byla minulý týden-srdíčko už bylo 😎
No, já právě byla poprvé a naposledy na UTZ 14.5. ...to byl cca 6.týden...a od té doby nic...jsem už nervózní, jak pes 🙂 ...těším se a zároveň mám strach...asi jako každá z nás... 😉
nějak se nemužu nabažit jahod, nektarinek, melounu a podobných věcí! Jo a rybích oček s paprikou, tak jak jsem je vubec nekupovala, ani jsem o ně očima nezakopla, tak teď bych udělala cokoliv aby byly doma každý den 😝
a bud jím nebo spím 😀
petulke - tak to máme naprosto stejný chutě...rybí očka, pikantní rybí špunty, kyselý houby a okurky... a všechno šťavnatý ovoce... 😉 Ale to je asi tak celý můj jídelníček ☹ Vůbec nemůžu pečivo, maso ani přílohy...
haha, tak tomáme stejnééé! 😀
Ahojky holky tak já taky čekám prďolku v lednu 2011,vypočítali mi to na 20.1 včera jsme dostali těhotenskou průkazku a poprvé jsme s tatínkem viděli mimi na UTZ no zážitek 😵 jinak já to na sobě nijak nepociťuju to těhotenství,nemám žádný chuťě ani nevolnosti ale třeba je ještě brzy🙂
tak já zatím nic tak snad se mě to obloukem vyhne,chci chodit do práce co to půjde 😉
ahoj holky ja se pridam..psala sem pred 10 dnima..nez mi doktor potvrdil tehotenstvi..nastesti je to vsechno dobry i srdicko uz tlouklo..nevite v kolikatym tydnu se dostava prukazka?

@bubush nic jsem se nedozvěděla bral mi cytologii a řekl, že čípek mám zavřeny, utz ve čtvrtek 😵 než odjede na dovolenou