icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettka
24. jún 2010

hezký den holky 😉

petra_st
24. jún 2010

@cufinka Ďakujem. Staršia foto. 27r. Vy hubnete? Ja prave priberám. Brisko je aj na mne videt. 😅
@janettka Aj Tebe

janettka
24. jún 2010

@petra_st já tloustnu taky,nekde jse vyčetla,že bych v tomto tt měla přibrat 1,2 kg tak ani náhodou,už mám 2,5 kg nahoru...blití neblití...

sjussi
24. jún 2010

ahoj holky muzu se pridat?ja mam termin 12.1. 🙂

janettka
24. jún 2010

@sjussi vítám tě,snad tu i zůstaneš 😉

petra_st
24. jún 2010

@janettka Já tak isto 😀 A vobec ma to netrápi.

janettka
24. jún 2010

@petra_st no ty to shodíš lehce,ale já s tím budu bojovat horko těžko...ale zas můžu hlásat to víte věkem se to těžko shazuje 😀

sjussi
24. jún 2010

@janettka pokud vse pujde jak ma tak ano 🙂

janettka
24. jún 2010

@sjussi já myslela pokud nám nepschneš do soukromé témy,pak už tu nikdo nepovídá... 😉

sjussi
24. jún 2010

@janettka no ja to tu sice jeste tak moc neznam,objevila jsem to tu teprve vcera ale myslim ze tu zustanu 🙂 ani nevim kde je nejaka soukroma tema ale i tak... 🙂

sjussi
24. jún 2010

@cufinka to ti nezavidim ja sem sice zhubla taky 2 kila ale vubec ani nevim ze cekam male,nemam zadne priznaky,vubec nezvracim,jen sem vic unavena 🙂 na geneticke testy se chodi pozdeji,az po odberech,ja sem ted ve 12 tydnu a minuly tyden sem byla na odberech a na ty testy jdu az pristi takźe se tam chodi asi neco kolem 13 tydne,aspon mne tam tak poslala

zuzik28
24. jún 2010

ahoj holky, vidím, že se bavíte o genetice a screeningu. Ten se skládá z odběrů krve (asi 10.-11. týden) a následného podrobného ultrazvuku (12.-13.týden). Dají se zjistit vrozené vývojové vady, měří se šíjové projasnění a tloušťka nosní kůstky nebo tak nějak. Tady u nás to stojí asi 1400 kč a je to nepovinné, dobrovolné. Teď mi tam říkali, že pojišťovna Metal Aliance proplácí asi 1000 kč, takže super.
Já na tom byla s Ondrou a byla jsem ráda, navíc jsem hned v tom 13. týdnu věděla, že to bude chlapeček 🙂

cucuriedka
24. jún 2010

@zuzik28 ahoj, a to tak skoro vedia zistit pohlavie? ci to zistili z krvi? 🙂

cufinka
24. jún 2010

@siculicka já už těhu průkazku mám ,byla jsem na prvních odběrech v 7tt -to se zjištujou pohlavní nemoci,kravní skupina složení krve.a od tý doby jsem u doktora nebyla 🙂 jdu až 12.7

sjussi
24. jún 2010

@zuzik28 taky by mne zajimalo zda to jde vedet takhle brzy.Ja sem myslela ze to jde az pozdeji 🙂

sjussi
24. jún 2010

@cufinka ty jdes az tak pozde?ja sem prukazku dostala 7+6tt a od te doby chodim kazdych 14 dni

cucuriedka
24. jún 2010

no tak ja tehu preukaz este nemam, a daju mi ho asi az o tri tyzdne (co budem v 12tom tyzdni)... troska mi je luto ze nie skor... ale kedze sa nejedna o nic horibilne tak sa to da... i ked by naozaj potesila 😅

sjussi
24. jún 2010

@cucuriedka kazdy doktor to dava jinak ale brzo uz ho taky dostanes 🙂

awe
24. jún 2010

@sjussi pohlavie sa da zistit aj v cca 13 tt, ak je babatko spravne natocene, ale zistia len chlapceka, tomu vidno pindura, dievcatko takto skoro nezistia, iba z krvicky 😉
@cucuriedka ja idem do poradne najblizsie az v 11tt+0 a vtedy mi daju tehu knizku, tak mi moja gynda povedala 😵

sjussi
24. jún 2010

@awe aha ja myslela ze to tak kolem 20tt az 🙂

awe
24. jún 2010

@sjussi to je uz vidno naisto, ale da sa to zistit aj skor, ale hovorim, iba ak je to chlapcek 😉

sjussi
24. jún 2010

holky jmena uz mate?? 🙂

janettka
24. jún 2010

@sjussi no já ještě nad něma neuvažovala...ty jo?

sjussi
24. jún 2010

@janettka no protoze je to moje prvni tak to dost prozivam,pro chlapecka uz mame ale pro holcicku ne,porad se na nem nemuzeme domluvit 🙂

janettka
24. jún 2010

@sjussi a co jste vybrali...já se ještě pořád bojím abych to nezakřikla,ale dneska jsem nad tím trošku uvažovala...

awe
24. jún 2010

@sjussi a aj ked sa nakoniec dohodnete, do porodu sa to este 1000krat zmeni 😉

sjussi
24. jún 2010

@janettka tak pokud to bude kloucek tak Tadeáš ale pokud holka tak nevim.Pritel chce Valerii,Lindu nebo Claudii ja zase Emu,Elišku nebo Barborku
@awe tak to klucici asi ne protoze jine se nam nelibi padl jeden jediny navrh a hned byl odsouhlasen

janettka
24. jún 2010

@sjussi haha my se neshodnem ani na barvě oblečení,mám obavy,že to bude lítý boj 😀

sjussi
24. jún 2010

@janettka no musis jit nakupovat sama a chlapa nechat doma 🙂 ja jeste nic nekupuju a ani mne to nejak jeste nedochazi protoze nemam ani zadne priznaky 🙂 ale mam docela strach abych neco potom nezapomela si poridit.budu se pak muset s nekym dost radit 🙂

janettka
24. jún 2010

@sjussi no my teď zrovna začali se stavbou domku takže peněz bude málo,takže jakmile budu mít po amnio potvrzené že je všechno v pořádku musím každý měsíc kouoit jednu dražší věc,jako podtýlku,chůvičky atd....