Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojte. NO páni moji, vy ste toho popísali. Neviem kedy to stihnem dočítať.
klidně čti,tady je po ránu klídek...jinak přeju hezký den 🙂
dobré ránko holky,
tak já jsem byla včera na kontrole, byla první vstupní poradna a dostala jsem těhu průkazku. Bohužel zase nemám fotečku, ultrazvuk mi nedělal, ale snad je vše v pořádku.
Pohlaví se dá zjistit už tak brzy, pohlavní orgány už jsou vyvinuté. A na té genetice mají dobrý ultrazvuk, kde se to zjistit dá. Ale jak píše Awe jistější je to u chlapečka, protože je vidět pindík. Ikdyž teď mé kámošce ve 12. týdnu řekli, že to bude holčička. Takže asi i ta se dá vidět, když je hezky otočená.
U jména jsem přemýšlela jen u holčičky. Poprvé jsme měli napsanou Nelu a teď se mi hrozně líbí Eliška, ale moje ségra má za 6 týdnů termín a budou mít Elisabeth...takže Eliška by asi neprošla. Takže vybírat teprve budeme. Kluka vůbec netuším.
nazdarek holky...kokám že jste probírly jména tak to já bych měla u holčiček jmen spousta a spousta líbí se mi snad všechna, ale na kluka ne a ne nic vybrat, ale zatím jsme se bavili s manželem jen v teoretické urovni 😀 .....teda nevím nevím mě ten poslední měsím mezi dvěmi prohlídkami tak utekl, že jsem ani neměla myšlenky na prohlídku navíc, snad každý týden nějaký doktor, kromě hematologie, kterou mám asi oproti vám navíc ještě zubař...ulumil se mi zub a nový mě stál1700 no doufám že to nebude tak dál pokračovat, protože to bych šetřené penízky na mimíska rozfofrovala za sebe 😀
holky mám dotaz koukám že jedete na dovču na rhodos a na senec (tam je krásně kdysi jsem tam byla), my teda jen na chatu k mým rodičům ale v pohodě...teda k věci jak to je ted s koukápím, myslím, bazény, jezera moře,...jsem vodomil a nedovedu si horko představit bez bazénu a plavání venku:o)
Ahojte, tak uz mam tehotensku knizku, aj prve foto babatka, velmi sa tesiiiiiim!!! 😀 😀 😀 😀
@markysek2 ja sem se ptala moji dr a bylo mi receno ze muzu ale samozrejme pokud voda neni nejak spinava nebo tam nejsou sinice,coz je asi jasne.ale zalezi jestli s tim treba nemas nejake problemy,lepsi je se zeptat dr ale pokud mas bezproblemovy prubeh tak by to snad vadit nemelo ale jak sem psala radsi se zeptej svoji dr 🙂
no dneska sem se tu dostala az ted,byla jsem si pro ty odbery a vse je ok.Dokonce sem zjistila ze mam krevni skupinu 0+ coz sem ani nevedela 🙂 ale v 5 jdu do prace kde budu az do půlnoci a vuuubec se mi nechce ☹
@cufinka ahojky, já jsem na screeningu taky ještě nebyla, na kontrolu jdu 21.7. a to říkala doktorka, že pak mě tam pošle. Krev mi brala minule a to jsem i dostala těhu průkazku. Jinak mi za celou dobu špatně nebylo, jen ráno trošku divně od žaludku, ale když pojím, tak to přejde. A hlava se mi po ránu taky dost motá, ale je to hlavně tím, že mám nízký tlak ☹ Tak držím všem palečky a ať nám ti drobečci uvnitř hezky rostou a sílí 🙂
Ahoj těhulky ,chci se zeptat kdy už se dělá vnější ultrazvuk? můj doktor mi po druhé dělal vnitřní ( naposledy jsem tam byla v 7tt) a ted jak tam půjdu budu v 12tt 🙂
Ahojda, já jdu na UZT 8.7. pro screeningové výsledky a doktor říkal, že už bude dělat UTZ přes břicho, minule ho dělal ještě spodem. A průkazku dostanu až 19.7. kdy jdu na kontrolu, to bych měla být v 15.tt, ale zdá se mi to docela pozdě.
Ahoj holky, nebyla jsem tu par tydnu a koukam, ze uz tady nikoho neznam 😅 to vsichni odbehli do soukrome skupiny?
Ja jsem zatim taky mela jen krevni testy a 15.7 jdu na NT screening, to budu ve 12tt. Tak se moc tesim, do ted nevim, jestli tam je nebo ne 😀 Spatne mi uz vubec neni, jen jsem vic unavenejsi a vic spim ... a neskutecne zeru 😝, mam porad hlad. Ale nastesti jsem moc nepribrala, nevim, kam to jde.
Mě řekla dr. že do 16tt nemám přibírat vůbec a pak 10 kg, že stačí 😉
No tak to jsem jako na to zvědavá. S Kačenkou jsem měla 14 kg a prý je to moc, že jsem přežírala sebe i dítě 😀 😀 😀
ahojte baby. tak ja som 11tt a zatial chvalabohu drzim vahu. ale pri Petovi som pribrala 20kg pri Viki 17 kg a do par mesiacov po porode bolo vsetko dole. takze sa nebojte 😉 a u oboch som do 20tt nepribrala nic, az potom sa to akosi rozbehlo. hoci som nemala pocit ze jem viac, telo si to proste zadrzalo no co narobime nic nenarobime. aj lekar sa vzdy uskrnul ku koncu tehu ze ej volako to naskakuje 😒 uvidime ako to bude teraz, ja si doprajem aj zmrzku, aj sladke pecivo ked mam chut. 😝 vsak pri drobcoch sa to vybeha a treba jest kym je cas lebo su dni ked cas na taketo malichernosti nieje 😉

@janettka presne tak to planujeme my 🙂 my sice stavet nebudeme ale musime si pospravovat vrch u pritelovych rodicu tak to bude narocne.ale chuvicky asi kupovat nebudu spis uvazuju o monitoru dechu 🙂 no ja si jedu zitra pro vysledky odberu a 1.7. jedu na genetiku 🙂