Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahoj holky muzu se pridat?ja mam termin 12.1. 🙂
@cufinka to ti nezavidim ja sem sice zhubla taky 2 kila ale vubec ani nevim ze cekam male,nemam zadne priznaky,vubec nezvracim,jen sem vic unavena 🙂 na geneticke testy se chodi pozdeji,az po odberech,ja sem ted ve 12 tydnu a minuly tyden sem byla na odberech a na ty testy jdu az pristi takźe se tam chodi asi neco kolem 13 tydne,aspon mne tam tak poslala
ahoj holky, vidím, že se bavíte o genetice a screeningu. Ten se skládá z odběrů krve (asi 10.-11. týden) a následného podrobného ultrazvuku (12.-13.týden). Dají se zjistit vrozené vývojové vady, měří se šíjové projasnění a tloušťka nosní kůstky nebo tak nějak. Tady u nás to stojí asi 1400 kč a je to nepovinné, dobrovolné. Teď mi tam říkali, že pojišťovna Metal Aliance proplácí asi 1000 kč, takže super.
Já na tom byla s Ondrou a byla jsem ráda, navíc jsem hned v tom 13. týdnu věděla, že to bude chlapeček 🙂
@zuzik28 ahoj, a to tak skoro vedia zistit pohlavie? ci to zistili z krvi? 🙂
no tak ja tehu preukaz este nemam, a daju mi ho asi az o tri tyzdne (co budem v 12tom tyzdni)... troska mi je luto ze nie skor... ale kedze sa nejedna o nic horibilne tak sa to da... i ked by naozaj potesila 😅
@cucuriedka kazdy doktor to dava jinak ale brzo uz ho taky dostanes 🙂
@sjussi pohlavie sa da zistit aj v cca 13 tt, ak je babatko spravne natocene, ale zistia len chlapceka, tomu vidno pindura, dievcatko takto skoro nezistia, iba z krvicky 😉
@cucuriedka ja idem do poradne najblizsie az v 11tt+0 a vtedy mi daju tehu knizku, tak mi moja gynda povedala 😵
holky jmena uz mate?? 🙂

hezký den holky 😉