Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
denne budme radi 😉 🙂 ale ja si velke iluzie nerobim ze skoncim pri nejakych smiesnych 10 kilo 😀
ahoj sjussi ja som tiež najprv zhodila teraz trošku 1kg som pribrala
@majamat ahojky no já hlavně pořád spím..když se nevyhrabu z postele jsem schopná v ní být celý den 😀 jj taky jsem zhubla,ještě se nedostavili chute. A spíše jím těd málo páč jsem ještě před týdnem v kuse zvracela ,ale ted je už dobře a doufám že bude nadále 🙂 a co ty? jak to snášíš?
@cufinka . ja spavam dost malo. som unavena, ale nie a nie zaspat. cez den to nehrozi. chute mam trosku, ale to sa mi stavalo aj pred tehu. nevolnost sa mi este obcas objavuje. nemozem sladke a hlavne vela. proti zapche jedavam sus. slivky, ale je mi po nich blbo. cokoladu mozem, ale nie vela. vobec nemozem sladke jedlo. minule som si spravila slivkove knedle a bolo mi zle. co mi vobec nevadi a mozem aj viac je zmrzlina. minule sme si kupili 1l zmrzlinu a s priatelom sme ju mali na 2x.
teda vidim že tu to žije viac ako v sukromke
ja mam dole 7 kil heh
ešte zo tri tehotenstva a dam sa na modeling 😀
@jerryjanka Jéé tak to bych brala taky 😀 já jse asi 1 kg +
@jerryjanka to si tolko schudla? tym ze ti nechuti alebo aj vela zvracias?
Já končím 11.tt a zatím jsem nenabrala nic, zatím hubnu i když nezvracím, únava už u mě přestává být znát. Sem zvědavá kdy začnu nabírat a docela se toho bojím,protože nejsem žádnej hubeňour.
Já navíc vstávám do práce už po 4 hodine, takže je to pro mě záhul. Neboj to brzy přejde.
ahojík holky jsem ráda že se to tu zase rozběhlo...já nakonec v pátek zašla k doktorovi který zastupuje mého.Jupííí mimísek je zatím v pohodě a já se začínám trošku uklidňovat,ale samozřejmě nic není vyhráno...jinak já z vás přibírám nejvíc,mých 10kg co jsem shodila před těhu prostě letí nahoru,už má 3kg navrch.Taky se mi začíná vydouvat bříško,přece jen 3 děti před tím takže svaly už nejsou tak pevné,ale mě se to líbí...teda okolí si myslí,že opět přibírám haha
ahojte. Čo máte nové? Ja nejako nestíham nič. Ešte som ani neprispela na tú súkromnú tému. To sa nedá stíhať. Ja vás obdivujem, že niektoré stíhate aj obe témy a toľko prispievať. VáááU.
Dnes som bola na dllllllllhej prechadzke, a zisťuje, že to už nie je pre mna, Tak ma pichá v brušku a ťahá. Musím sa viac šetriť. Nohy by aj vládali, ale bruško omína. Aj vás pichá ťahá? Je to OK?
ahojky! Tak já jsem zatím taky nic nepřibrala, ale bříško mi už jde maličko poznat 🙂 Ale když je to mimískem, tak mi to vůbec nevadí 😀 Jinak jsem taky pořád unavená, jsem v práci od 8 do půl 5 a tak kolem té druhé hodiny to je síla, to bych se někde zahrabala a dala si dvacet minut 🙂 Ale už jdu do práce jenom zítra a ve středu a pak mi začíná skoro 3.týdenní dovolená, tak si to budu užívat a odpočívat 🙂
hezké ráno všem,zas je tu pondělí,to mám vždycky depky že je tu nový ýden ale tentokrát ne,v pátek odjíždíme na dovolenou tak musím ještě stihnout nějaké přípravy....
@kinsli mě na tu cukrovku poslali z důvodu věku,náš doktor tam posílá 2x, na začátku těhu a pak v tom 28tt...ale jak jsem zjistila na diskuzích ani to není běžné...no chtěla jsem pečlivého dr tak ať se nedivím,že...ale bylo to maso v ten čtvrtek,blindila jsem z toho ještě v pátek,totál rozhozený žaludek....včera jsme byli bruslit,bylo to bezva,ale funěla jsem jak lokomotiva... 😀
@kamusek Ty jo 8-16:30h no to bych tam umřela. Já když mám ranní tak dělám 6h-12h, domů se dostanu v 12:30h naobědvám se, po, ut jsem ok, středa už začínám být unavená a čt a pá se už škrábu po příjezdu domů do postele 😀 😀 😀 Já mám taky poslední týden ( teď mám odpolední 15h-21h ) a 2.7.-25.7. mám dovolenou 😀
Už se taky nemůžu dočkat 😵
ahoj kinsli a všichni 🙂 😉 tak jak se máte?janetkka ten cukr musel být hnus takhle brzo ☹ 🙄
já včera šla spát ve 20:30 😀 😀 😀 dnes jdu s lukym na oční tak se bojím aby mu něco nenašel doktor ☹ 😅
holky no bylo to fakt hnus...já totiž normálně sladké nemusím, teď je mi z něj vysloveně špatně,zvracím když si dám kousek buchty a překyselí se mi žaludek...a na lačno...no šla jsem do kolen,hodinu jsem myslela že omdlím,pozvracím se a vůbec že bude po mě...do toho doktorka furt ať dejchám...já se snažila ani nedýchat tak mi s tím lezla na nervy...ale ze strachu,že když to vyblinkám,že mě na to poženou druhý den znova....tak jsem to vydržela(ještě že mám toho držáka) a jak mi vzala krev už jsem letěla...podle mě jsem toho neztrávila ani polovinu...ale pokud jim to stačí tak ať...
kunsli androus,že vy jste z jedné diskuze kde jste spolu rožívali 1.těhu,teď koukám.že máte stejně staré děti 🙂
jannetka:no jo my se známe myslím dobře 😀 😀 😀 a teď spolu prožíváme 2 těhu neuvěřitelný a to než jsme otěhotněly jsme říkali že by jsme mohly tak nějak zároveň 😀 😀 😀 😀 a stalo se to 😀 😀
jo jo jsme obě z květňátek 2008 😵

ahoj Eva aj ja som teraz 11 tt. a nič nepriberám.