Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Vitaj medzi nami lolittka 😉 🙂 Aku mate teraz kocky plet? Nezhorsila sa Vam? Lebo mne hrozne, furt sa mi na tvari robi nejaka vyrazka a ked zmizne a zacnem sa trocha tesit tak sa objavi dalsia a mam vyrazky aj na pleciach co som predtym nemala ☹ 😕
ano to som pocula aj ja a takto isto som to mala pri malej, dokonca aj tie plecia tak uvidime 😀
ďakujem za milé privítanie 🙂 🙂
mne sa len sme-tam objaví nejaký pupáčik, ale inak sa cítim pekná 😀 😀
a ak môžem pridať skúsenosť s tými pichnutiami v podbrušku pri kašľaní, kýchaní, tak to mám aj ja, musím si pritom dávať pozor dokonca aj na nežnú inkontinenciu 😀
a minulý štvrtok a v piatok ráno ma popichávalo dosť intenzívne v pravom podbrušku, tak som pre istotu išla k lekárovi..a v pohode, pozrel ma a doporučil mi vitamínový doplnok Magnesium Oxide od Swiss-u 835 mg 3-4 krát denne..a zlepšilo sa to, teda vlastne vymizlo 😉
😀 sem-tam samozrejme... 😀
ahojky .Já jsem ted samej pupínek 😒 a hlavně na čele.Vlasy stěma nic nejde vytvořit a pořád se mi mastí.. už od včerejška mě píchá v podbřišku a k doktorovi jdu až v pondělí ☹ snad to nic není
Tak já už má za sebou návštěvu první porodnice, kde bych chtěla eventualně rodit. V Praze se člověk mus írozhodnout strašně rychle, jinak je dost možné, že ho do té, do které chce už nevezmou a budou mít stop stav. Tak si postupně půjdu omrknout MEDU, Bulovku a podívat jsem se byla v Neratoviciích.
Musím teda říct, že to byl velcie zajímavý zážitek. Ještě že jsem tam šla s kámoškou, co už rodila dvakrát a věděla na co se ptát. 🙂
Ahojte baby. Prave tlacim do hlavy, le nejde mi nenapisat vam. Uz mam vysledok z genetonu. 😀 Janka moze zafarbit moju kolonku na ruzovoooooo. Je to na 99.5 percent 😒
Ci na zlto? teraz neviem..
Citate knizky? Ja som zacala citat vramci pripravy na rodicovstvo "Liny rodic" od Toma Hodgkinsona (len po cesky) a velmi sa mi to paci, ma nieco do seba, odporucam...
@awe
@babo79 dakujem. Meno este nemame, ale myslim, ze bude lahsie najst pre dievca, ako pre chlapca. Krv mi brali v stredu. Vysledok prisiel mailom dnes. S tymi vecami je to pravda, ale neviem este co chcem kupovat a ruzova zrovna nie je moja oblubena farba, takze to asi spravime farebne. No, idem pozriet do tej sukromnej temy aj
🙂
ahoj holky, jak tady čtu o těch pupínkách...taky jsem slyšela, že holčičky berou mamce krásu 🙂 Jéé, jak já bych nějaký ten pupínek chtěla 😀 😀 Kdybych to měla brát podle toho tak budeme mít asi zase pindíka 😀 Ale uvidíme na genetice, jdu 14. 7. a už se nemůžu dočkat.
Luculele, gratuluju k holčičce...
😵 😵 😵 😵 uzasne...hej to ty si spominala ze muz by velmi chcel dievcatko a preto ak by to bol chlapcek nech sa "zmieri" cim skor s tym...tak teda gratulujem a baba moze mat akukolvek farbu - nemusi byt len ruzova - aj ked vacsina detskych veci je tak porozdelovana ale hadam sa da daco objavit aj ine 😉 super

ahojte spolumamičky, tak sa definitívne pridávam ku Vám 🙂 dnes nám pán doktor pri zakladaní tehotenskej knižky určil termín na 31.januára, tak síce s odratými uškami, ale sme tu, medzi Vami 😀