icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

bubush
6. júl 2010

ok takze neda sa to takto povedat...takze aj ked si ostala pekna tak mas babu - dobra kombinacia 😀

majamat
6. júl 2010

@babo79 , do sukromnej pridava len zakladatelka jerryjanka. neviem co je s nou teraz, byvalo jej dost zle a nejaky cas uz nepisala. staci jej poslat IP a ona sa urcite ozve az bude moct.

jessicax
6. júl 2010

@luculele aj ja blahozelam k dievcatku, to musi byt super pocit vediet to takto skoro 🙂 🙂 Mne sa tiez vcera spravil na brade Je..k ako svet, svieti mi tam ako lampa 😠

jessicax
6. júl 2010

@majamat som ani nevedela, ze existuje nejaka sukromna tema 😀 😀 . Vidno, ze som sem casto nechodila 😉

majamat
6. júl 2010

@jessicax , existuje. ja nas tam celkom dost. obcas nakukneme aj sem do nasej starej temy.

luculele
6. júl 2010

@jessicax hej nakuknu sem presne kvoli takym popletom, ako som ja 🙂 noo, ta vyrazka mozno nieco naznacuje. Uz to zacina. Ku koncu tehotenstva budeme ako v puberte...

jessicax
6. júl 2010

@majamat a ako sa tam mozem dostat? Ci to je len pre vyvolene 😀 😀 ? @luculele no bola by som velmi rada keby si mala pravdu ale neviem, znama bola tiez vyhadzana aj do piateho mesiaca a narodil sa jej krasny syncek 🙂 🙂 Ale co nech je akokolvek, hlavne aby bolo babatenko zdrave. To je to najdolezitejsie 🙂

kinsli
7. júl 2010

Ahojky holky tak jsem Vás přišla jen v rychosti pozdravit 🙂 Dnes jdu na NT tak večer písnu jak jsem dopadla 🙂

kinsli
7. júl 2010

@luculele : Moc velká gratulace k holčičce 😵 😵 😵 😵

lenickan
7. júl 2010

Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu ale zahlídla jsem téma Leden 2011. Já rodila leden 2010 je neskutečné jak to letí!!!
Všem vám přeji moc štěstí a radosti z těšení se na broučky....🙂

babo79
7. júl 2010

@majamat dakujem si zlata ze si odpisala 😀 😀 😀

tetamon
7. júl 2010

Ahoj holky, muzu se pridat? Termin mam 7.1. (nechapu jak, ale moje gyn. mi podle PM tvrdi 7., na NT mi podle stejneho data PM spocitali 9.1. 😀)...

markysek2
7. júl 2010

ahoj holky, tak mám za sebou dnes tu gentetiku a jsme zdraví, pan doktro byl trochu nevrlý a brnkal mi na nervy,ale nakonec mi udělal i pěknou 3D fotečku, ve srovnání s obyč černobílou je to fakt rozdíl...jinak chvíly musel do mimíska žduchat aby se otočil hověl si na bříšku a moc se mu nechtělo, pak se mu mstil a všemožně mrskal ručičkami..no prostě sranda.

markysek2
7. júl 2010

jo a opět mi posunuli termín , první jsem ¨měla 16.1., druhý 15.1 (ten si myslím že je správný) a po dnešku už 13.1, jestě chvíly a budu rodit na nový rok 😀 😀 😀 😀

timinka3
7. júl 2010

ahojte, mozem sa pridat ? mne dr . vypocital termin porodu zatial na 24.1. 2011 😉

sjussi
7. júl 2010

zdravim tak sme se vratili ze Sence a vidim ze tu pribylo hodne novych budoucich maminek tak vas tu vitam 🙂

lolittka
8. júl 2010

dnes sa ideme prvýkrát ukázať pánovi doktorovi u ktorého budeme asi rodiť 😉 veď už je to " na spadnutie" 😀 😀 o 207 dní !!!! 😀 😀 😀

majamat
8. júl 2010

ahojte tehulky, nove aj stare. ak chcete ist do tabulky, napiste IP. tu je tabulka.
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/

miyya
autor
8. júl 2010

ahojte. majamat a ty už robíš tabulečku?? pozerám,že kinsli a luculele budú mať dievčatka. to je krásne, až mi je smutno trošku.

jankakkk
8. júl 2010

@miyya nie, nie, ja robim tabulku, ale majamat sem pisala babam, ci sa nechcu pridat k nam do tabulky... 🙂

tetamon
8. júl 2010

Chvilu mi trvalo, nez jsem prisla, co je to IP, mam to zazity jako IP adresa 😀 , ale poslala jsem nakonec 🙂

majamat
8. júl 2010

to som zle napisala, napiste IP na januarovky, ak chcete do tabulky.

katarinka80
8. júl 2010

ahojte, rada by som sa k Vám pridala 🙂 aj my máme naplnánovaný termín na január, konkrétne na 11.1.2011

jankakkk
8. júl 2010

@katarinka80 pekny datum...vitaj,ako sa Ti zatial tehulkuje?

katarinka80
8. júl 2010

@jankakkk dakujem 🙂 zatial si to uzivam, vela spim ale inak ok

majamat
8. júl 2010

@katarinka80 , aj ja mam 11.1. a je nas viac.

denne73
8. júl 2010

@majamat . Ahojki ty chodíš aj tu?? ja nestíham ani do našej 😉 😉 😉 😉

denne73
8. júl 2010

@miyya : Ahoj . 🙂

miyya
autor
8. júl 2010

@denne73 ahojky ako sa ti tehulkuje?? 🙂

denne73
8. júl 2010