icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

denne73
8. júl 2010

@miyya . No bolo mi príšerne zle ale už je to oki. Tak rastieme. Dnes sme boli na skrining v KE a odbery vysledky budu o týžden.

miyya
autor
8. júl 2010

@denne73 😵 😵 😵 teším sa s Vami všetkými.

denne73
8. júl 2010

@miyya chytaj TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT a neuhýnaj 😉 😉 😉 lebo sa netrafím presne tfuj tfuj tfuj. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

januarovky
8. júl 2010

baby, ktore chcete byt v tabulke poslite mi svoj nick, vek, mesto v ktorom byvate a termin porodu... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...

janicac
8. júl 2010

Ahoj, všechny zdravím
Moc ráda bych se k Vám přidala. Také očekávám narození miminka v lednu 2011.

majamat
8. júl 2010

@janicac , vitaj a posli IP do tabulky. nech si oficialne medzi nami.

janicac
8. júl 2010

Jsem dnes přesně 13.týden a dva dny. Termín vychází na 11.1.2011 . Už někdo víte pohlaví? Asi ještě brzo..

sova33
8. júl 2010

@janicac Ahoj, některé už to vědí. My se chceme nechat překvapit. Když se podíváš na slovenském koníkovi na fotoblog januarovky, uvidíš tam tabulku. Můžeš se do ní také přidat.

sova33
8. júl 2010

@janicac Jo, a vidím, že máme stejný termín 🙂

majamat
8. júl 2010

@janicac , ja mam termin tiez 11.1., ale do pasu som si dala 9.1. , podla vypoctov Dr. je to len orientacne, lebo sposob akym sa to pocita nesedi rovnako v priebehu celeho roka. februar je kratky mesiac. poslednu ms som mala 4.4. a to bola nedela, takze v nedelu sa mi meni tyzden a nie v utorok ako to vychadza podla TP. presne 9.1. vychadza 40tt.

majamat
8. júl 2010

@janicac , ozaj a niektore baby si dali zistit pohlavie v Genetone a uz vedia co budu mat.

janicac
8. júl 2010

@sova33 Ahojky, ty už víš pohlaví? Ty brďo. Mě říkají, že je ješte brzo:/

janicac
8. júl 2010

@majamat Aha, taky bych si to nechala zjistit🙂 Ledňáčci jsou nejlepší. Já sama mám narozeniny 7.1.

janicac
8. júl 2010

@majamat Geneton je co?

lavazza
8. júl 2010

Tak jsme dnes byli na výsledcích ze screeningu a UZ, je vše v pořádku. Spadl mi kámen ze srdce. Mimčo si zrovna cucalo prstík. Pouštěli nám jak buší srdíčko. Měříme přes 7cm od zadečku k hlavičce. A máme další fotečku 🙂

lolittka
8. júl 2010

denne73, tak si budeme ešte silnejšie držať palce 😉

majamat
8. júl 2010

@janicac , Geneton robi to zistovanie pohlavia z krvi. urcite to najdes cez google.

majamat
8. júl 2010

TEHULKY !!!
IP s informaciami do tabulky posielajte na januarovky, nie mne. zle som to napisala, ale co dostanem, to preposlem. tu je este raz link

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/

denne73
8. júl 2010

@lolittka jasné

denne73
8. júl 2010

@majamat . No ty si si teda dala. nevadi snad to pochopia ako na to. inak ako sa máš??

janicac
8. júl 2010

@majamat Asi je jen na Slovensku. Nenašla jsem, že y to bylo i v ČR.

denne73
8. júl 2010

@janicac vitaj medzi nami

janicac
8. júl 2010

@denne73 děkuju🙂

janicac
8. júl 2010

Můžete mi prosím říct, jak probíhá to screeningové vyšetření, zda se to už dělá přes břicho nebo ještě spodem. Mě točeká v pondělí.

lavazza
9. júl 2010

@janicac - v 8.týdnu mi dělal doktor UZ spodem a včera mi ho dělal napřed přes břicho, ale bylo to špatně vidět,takže mi řekl, že to musíme zkusit i spodem a bylo to lepší vidět. Pouštěl nám srdíčko, cirkulaci krve, ukazoval mozek, srdíčko, ledvinky, najel na pusinku a nosánek. Bylo to moc pěkný. Pak nám řekl jak dopadl ten biochemický test.Podle doktora mám lepší výsledky než 15 holky 🙂

sirenita
9. júl 2010

@janicac Mě taky screening čeká, ve středu v Olomouci, a co vím, tak rovnou přes břicho.
Dnes mám za sebou klasickou kontrolu a taky mi dělala doktorka ultrazvuk už přes břicho. Bylo to krásné, jak malé na nás mávalo a ukazovalo prstíky 🙂 Že prý to na holčičku nevypadá, ale ještě to není vidět, takže nic není jisté. Jsem zvědavá 🙂

tetamon
9. júl 2010

janicac: taky me zkousel pres bricho, nameril spoustu veci, ale NT nezvladl, takze museli spodem (mela jsem s sebou drahouse, ktery samozrejme nema ani tuseni, jak takove vysetreni probiha, tak byl potom lehce v soku, ze mi ten osklivy doktor "TAM" neco strkal 😀 Jsem se mohla posmat 🙂

janicac
9. júl 2010

@sirenita A podle čeho poznala, že to na holčičku nevypadá, když nebylo ještě nic vidět? Taky bych chtěla být alespoň nasměrovaná🙂 Taky jsem strašně moc zvědavá. Chtěla bych holčičku Julii.

janicac
9. júl 2010

@tetamon jejda🙂 muj pritel jde taky. nekam mu nedochazi, ze tam je opravdu dite🙂 kez by to uz bylo jen pres bricho.

sirenita
9. júl 2010

@janicac No, tak to by mě taky zajímalo 🙂 🙂 🙂 Nevím, neprozradila mi. Až k ní půjdu za měsíc, tak se na to zeptám, jak to myslela. Julie je moc pěkné jméno. Nám se líbí Karolína nebo Magdalena. Klučičí nemáme žádne vybrané, tak doufám, že klapne ta holčička 🙂