Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@majamat a ako sa tam mozem dostat? Ci to je len pre vyvolene 😀 😀 ? @luculele no bola by som velmi rada keby si mala pravdu ale neviem, znama bola tiez vyhadzana aj do piateho mesiaca a narodil sa jej krasny syncek 🙂 🙂 Ale co nech je akokolvek, hlavne aby bolo babatenko zdrave. To je to najdolezitejsie 🙂
Ahojky holky tak jsem Vás přišla jen v rychosti pozdravit 🙂 Dnes jdu na NT tak večer písnu jak jsem dopadla 🙂
Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu ale zahlídla jsem téma Leden 2011. Já rodila leden 2010 je neskutečné jak to letí!!!
Všem vám přeji moc štěstí a radosti z těšení se na broučky....🙂
Ahoj holky, muzu se pridat? Termin mam 7.1. (nechapu jak, ale moje gyn. mi podle PM tvrdi 7., na NT mi podle stejneho data PM spocitali 9.1. 😀)...
ahoj holky, tak mám za sebou dnes tu gentetiku a jsme zdraví, pan doktro byl trochu nevrlý a brnkal mi na nervy,ale nakonec mi udělal i pěknou 3D fotečku, ve srovnání s obyč černobílou je to fakt rozdíl...jinak chvíly musel do mimíska žduchat aby se otočil hověl si na bříšku a moc se mu nechtělo, pak se mu mstil a všemožně mrskal ručičkami..no prostě sranda.
jo a opět mi posunuli termín , první jsem ¨měla 16.1., druhý 15.1 (ten si myslím že je správný) a po dnešku už 13.1, jestě chvíly a budu rodit na nový rok 😀 😀 😀 😀
ahojte, mozem sa pridat ? mne dr . vypocital termin porodu zatial na 24.1. 2011 😉
zdravim tak sme se vratili ze Sence a vidim ze tu pribylo hodne novych budoucich maminek tak vas tu vitam 🙂
dnes sa ideme prvýkrát ukázať pánovi doktorovi u ktorého budeme asi rodiť 😉 veď už je to " na spadnutie" 😀 😀 o 207 dní !!!! 😀 😀 😀
ahojte tehulky, nove aj stare. ak chcete ist do tabulky, napiste IP. tu je tabulka.
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/
ahojte. majamat a ty už robíš tabulečku?? pozerám,že kinsli a luculele budú mať dievčatka. to je krásne, až mi je smutno trošku.
Chvilu mi trvalo, nez jsem prisla, co je to IP, mam to zazity jako IP adresa 😀 , ale poslala jsem nakonec 🙂
to som zle napisala, napiste IP na januarovky, ak chcete do tabulky.
ahojte, rada by som sa k Vám pridala 🙂 aj my máme naplnánovaný termín na január, konkrétne na 11.1.2011
@katarinka80 pekny datum...vitaj,ako sa Ti zatial tehulkuje?
@jankakkk dakujem 🙂 zatial si to uzivam, vela spim ale inak ok
@katarinka80 , aj ja mam 11.1. a je nas viac.

ok takze neda sa to takto povedat...takze aj ked si ostala pekna tak mas babu - dobra kombinacia 😀