icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

majamat
10. júl 2010

@lavazza , pekne fotky.

tetamon
10. júl 2010

@lavazza jeee, tak na tomhle jsme fotky nedostali 😖 Dostavam jenom na "malym" utz u dr...

lavazza
10. júl 2010

Mě první fotku mi dal doktor sám aniž bych si říkala a tyhle fotky taky. Jinak fotky na vyžádání sou za 50kč, což se mi zdá docela dost.

tetamon
10. júl 2010

lavazza: tak u moji gyn mam fotku automaticky, asi proto, ze je soukr, takze jsem platila za cele tehu osetrovani 3000 (nejspis v tom bylo i NT, protoze jsem nic neplatila), ale holt na tom velkym utz, kde bych si mohla prohlidnout i podrobnosti, tak prd. No preziju to 🙂

kijonkova.k
10. júl 2010

Holk,tak já si o fotku vždycky řeknu a v pohodě mi Dr.dá,chodím teda do nemocnice,ke státní.Jsem zvědavá,jak se podaří fotky v pondělí.

kinsli
10. júl 2010

Tak to já taky pokaždé dostanu fotku 😉 už mám čtyři 😀 😀 😀

kijonkova.k
10. júl 2010

Já budu mít snad v pondělí třetí 😀

janicac
10. júl 2010

Ahojky, v pondělí nás jde hodně k doktorovi🙂

kijonkova.k
10. júl 2010

Já jdu teprve na Nt+,nemůžu se dočkat a zároveň mám trošku strach,aby bylo vše v pořádku 😉

timinka3
10. júl 2010

ahojte, neviem ci tu niektora budete o takomto case 😉

ja idem k dr. v utorok, aj na krv, a foto si tiez vypytam, tretiu 🙂

sirenita
10. júl 2010

Ahojky, tak fotku mi doktorka nabídla, ale platila jsem stejně 50 Kč ( mám soukromou gyn. ) a asi vždy platit budu, ale zase na ten NT sc. jedu do Olomouce a tam je to zadarmo, takže ušetřených 1.700,- , za což jsem ráda, navíc je to kousek od Val.Mezu, kde bydlím...a tam si vyžádám druhou fotečku 🙂

timinka3
10. júl 2010

hmmm, tak to mate celkom fajn ceny foto, ja platim za kazdu 4 €

peach
10. júl 2010

lavazza, krasne fotecky, ciste.
kijonkova - mne robili NT vaginalne, nahral to doktor najprv do sona, potom som sa obliekla a potom nam to prehral mne aj manzelovi, ktoreho sme zavolali po vysetreni. To som bola 11tt+0

kinsli
11. júl 2010

Já platila za NT 1500,-
a za fotku platím 30,-

lavazza
11. júl 2010

já za ten screening platila 1000kč, 500kč platila pojišťovna

sirenita
11. júl 2010

Hmmmm, nevím, kolik by proplácela pojišťovna, ale když se to v Ol. neplatí, tak jsem, abych pravdu řekla, ani po tom nepátrala....ale i tak je to dost, když někde si za to berou a jinde je to zdarma...

cufinka
11. júl 2010

koukám že každý doktor si řekne jinak jako to je neskutečný. já například na fotku z ultrazvuku dávám 100kč 😒 a jako mazec stím porodným co? nárok na porodný bude mít ten co bude mít první mimi a mít nížší příjem než je 2.4 násobku životního minima ! jako jsem rozčílená je to smutný ....

kinsli
11. júl 2010

@cufinka : nevíš od kdy to má platnost???
100,- za fotku to je fakt mazec 😖

timinka3
11. júl 2010

🙂

tetamon
11. júl 2010

Cufi: a kolik je zivotni minimum? A pocita se to nejak na domacnost nebo jak (na tyhle veci jsem fakt uctarinou nepolibena lama, me to desne nebavi, takze mozek odmita pri chapani spolupracovat 😠 )

cufinka
11. júl 2010

@tetamon netuším kolik je životní minimum ale podle mě kdo má víc jak 8tisíc čistýho nedostane nic . psali že to má platit od příštího roku,takže leden ☹ fakt jsem nasraná,hlavně že nadávaj na malou porodnost a takhle rodiny moc nepodpoří.Hlavně že naším "černým" občanům daj penízky pořád !! mám zlost jsem prvorodička nemámě vůbec nic a takhle by nám tech 13000 pomohlo aspon do začátku..t se má ještě snížit rodičovský příspěvěk ..jentak dál....

cufinka
11. júl 2010

@kinsli psali od příštího roku je to vše na dvě věci jako opravdu.... no taky jsem koukala jako 100 za fotku ,jiný mi říkali max 50 tak co jsem štastná že mám mimíška před očima at se udáví tema penězma 😀

kinsli
11. júl 2010

23 ledna je fakt daleko ☹ tak to s prosincem moc počítat nemůžeš 😒
Je fakt, že mě to zase až tak netrápí, i když jak píšeš každá koruna dobrá 😉
Myslím, že pokud budu mít znovu těhu cukrovku tak porod budou vyvolávat od 36tt což ještě bych porodný stihla,
no a jestli nebudu tak uvidíme 😀 My už jsme v půlce letna tak je to takový 50 na 50 ale ty co mají TP 2.1. a porodí 1.1. tak to budou asi pěkně naštvaný 😀 🤐

cufinka
11. júl 2010

@kinsli to jo no já jsem na konci měsíce ... je to hrozný,hele nic nepřivolávej kvůli nějakým penezům ti těhu curovka zato nestojí

cufinka
11. júl 2010

holky jak budete kupovat oblečení pro mimi? 56 nebo převážně ty 62? ja jsem si říkala že pár kousků tý 56 ale mikinky tepláčky i dupajdy atd koupím asi v 62 . co vy? 🙂

kinsli
11. júl 2010

@cufinka : V 56 nic moc nekupuj, potřebuješ jen, overaly na spaní, body s dlouhým rukávem, nějaké kabátky, třeba ty polodupačky ( jako kalhoty ) a třeba 2 teplé overaly 😉
Já toho nakoupila docela dost, ještě počkám do konce července jestli mi v 16tt potvrdí holčičku 🙂
A když tak bych pak nafotila co mám na chlapečka a vložila to do alba, kdyby někdo něco chtěl 😉
Mám třeba naprosto úžasnou kombinézu na chlapečka ( myslím zimní )
je bledě modrá chlupatka a je na ní tygřík 😀 😀

kinsli
11. júl 2010

@cufinka : Já nic nepřivolávám 😉 já jen že jsem jí měla s Kačenkou 😉
jinak fuj, dík znovu nechci. Krev mám zatím v pořádku a zítra si zajdu na ten zátěžový test 😖
fuj to zase bude něco 😔

cufinka
11. júl 2010

@kinsli : to už ti budou ted dělat test na cukrovku? já jdu k doktoru ted ve čtvrtek měla jsem jít zítra ale přeobědnali me tak jsem naštvaná ☹ jsem se těšila. ani ten screening mi nedělal byla jsem tam v 7tt a objednal mě na další kontrolu až ted ve 13 skoro 14tt. asi na mě prdí pan doktor :-/ jinak přeji klidné těhulkování všem 🙂

cufinka
11. júl 2010

@kinsli já chci taky holčičku strašně mooooc 😀

tetamon
11. júl 2010

cufi: no me by jedine mohlo zachranit, ze budem domacnost s jednim prijmem (drahous je student)... No, uvidime.
Ale myslim, ze jsou spis jiny mista, kde se dalo usetrit 😒
Ja mam termin 7.1., takze bych to jeste mohla do konce roku stihnout, ale kvuli tomu prcka honit teda nebudu 🙂