Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Mě první fotku mi dal doktor sám aniž bych si říkala a tyhle fotky taky. Jinak fotky na vyžádání sou za 50kč, což se mi zdá docela dost.
lavazza: tak u moji gyn mam fotku automaticky, asi proto, ze je soukr, takze jsem platila za cele tehu osetrovani 3000 (nejspis v tom bylo i NT, protoze jsem nic neplatila), ale holt na tom velkym utz, kde bych si mohla prohlidnout i podrobnosti, tak prd. No preziju to 🙂
Holk,tak já si o fotku vždycky řeknu a v pohodě mi Dr.dá,chodím teda do nemocnice,ke státní.Jsem zvědavá,jak se podaří fotky v pondělí.
Tak to já taky pokaždé dostanu fotku 😉 už mám čtyři 😀 😀 😀
Já budu mít snad v pondělí třetí 😀
Ahojky, v pondělí nás jde hodně k doktorovi🙂
Já jdu teprve na Nt+,nemůžu se dočkat a zároveň mám trošku strach,aby bylo vše v pořádku 😉
ahojte, neviem ci tu niektora budete o takomto case 😉
ja idem k dr. v utorok, aj na krv, a foto si tiez vypytam, tretiu 🙂
Ahojky, tak fotku mi doktorka nabídla, ale platila jsem stejně 50 Kč ( mám soukromou gyn. ) a asi vždy platit budu, ale zase na ten NT sc. jedu do Olomouce a tam je to zadarmo, takže ušetřených 1.700,- , za což jsem ráda, navíc je to kousek od Val.Mezu, kde bydlím...a tam si vyžádám druhou fotečku 🙂
hmmm, tak to mate celkom fajn ceny foto, ja platim za kazdu 4 €
lavazza, krasne fotecky, ciste.
kijonkova - mne robili NT vaginalne, nahral to doktor najprv do sona, potom som sa obliekla a potom nam to prehral mne aj manzelovi, ktoreho sme zavolali po vysetreni. To som bola 11tt+0
Já platila za NT 1500,-
a za fotku platím 30,-
já za ten screening platila 1000kč, 500kč platila pojišťovna
Hmmmm, nevím, kolik by proplácela pojišťovna, ale když se to v Ol. neplatí, tak jsem, abych pravdu řekla, ani po tom nepátrala....ale i tak je to dost, když někde si za to berou a jinde je to zdarma...
koukám že každý doktor si řekne jinak jako to je neskutečný. já například na fotku z ultrazvuku dávám 100kč 😒 a jako mazec stím porodným co? nárok na porodný bude mít ten co bude mít první mimi a mít nížší příjem než je 2.4 násobku životního minima ! jako jsem rozčílená je to smutný ....
🙂
Cufi: a kolik je zivotni minimum? A pocita se to nejak na domacnost nebo jak (na tyhle veci jsem fakt uctarinou nepolibena lama, me to desne nebavi, takze mozek odmita pri chapani spolupracovat 😠 )
@tetamon netuším kolik je životní minimum ale podle mě kdo má víc jak 8tisíc čistýho nedostane nic . psali že to má platit od příštího roku,takže leden ☹ fakt jsem nasraná,hlavně že nadávaj na malou porodnost a takhle rodiny moc nepodpoří.Hlavně že naším "černým" občanům daj penízky pořád !! mám zlost jsem prvorodička nemámě vůbec nic a takhle by nám tech 13000 pomohlo aspon do začátku..t se má ještě snížit rodičovský příspěvěk ..jentak dál....
23 ledna je fakt daleko ☹ tak to s prosincem moc počítat nemůžeš 😒
Je fakt, že mě to zase až tak netrápí, i když jak píšeš každá koruna dobrá 😉
Myslím, že pokud budu mít znovu těhu cukrovku tak porod budou vyvolávat od 36tt což ještě bych porodný stihla,
no a jestli nebudu tak uvidíme 😀 My už jsme v půlce letna tak je to takový 50 na 50 ale ty co mají TP 2.1. a porodí 1.1. tak to budou asi pěkně naštvaný 😀 🤐
holky jak budete kupovat oblečení pro mimi? 56 nebo převážně ty 62? ja jsem si říkala že pár kousků tý 56 ale mikinky tepláčky i dupajdy atd koupím asi v 62 . co vy? 🙂
@cufinka : V 56 nic moc nekupuj, potřebuješ jen, overaly na spaní, body s dlouhým rukávem, nějaké kabátky, třeba ty polodupačky ( jako kalhoty ) a třeba 2 teplé overaly 😉
Já toho nakoupila docela dost, ještě počkám do konce července jestli mi v 16tt potvrdí holčičku 🙂
A když tak bych pak nafotila co mám na chlapečka a vložila to do alba, kdyby někdo něco chtěl 😉
Mám třeba naprosto úžasnou kombinézu na chlapečka ( myslím zimní )
je bledě modrá chlupatka a je na ní tygřík 😀 😀
@kinsli : to už ti budou ted dělat test na cukrovku? já jdu k doktoru ted ve čtvrtek měla jsem jít zítra ale přeobědnali me tak jsem naštvaná ☹ jsem se těšila. ani ten screening mi nedělal byla jsem tam v 7tt a objednal mě na další kontrolu až ted ve 13 skoro 14tt. asi na mě prdí pan doktor :-/ jinak přeji klidné těhulkování všem 🙂
cufi: no me by jedine mohlo zachranit, ze budem domacnost s jednim prijmem (drahous je student)... No, uvidime.
Ale myslim, ze jsou spis jiny mista, kde se dalo usetrit 😒
Ja mam termin 7.1., takze bych to jeste mohla do konce roku stihnout, ale kvuli tomu prcka honit teda nebudu 🙂

@lavazza , pekne fotky.