icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirenita
9. júl 2010

@tetamon tý jo, tak to by ten můj asi taky koukal, kdyby to najednou nešlo přes břicho 😀

janicac
9. júl 2010

@sirenita Tak to máme podobné. Mě se ani klučičí jména moc nelíbí🙂

tetamon
9. júl 2010

@janicac no on predpokladam bude stat u hlavy, aby dobre videl na monitor, takze neboj, neuvidi nic, i kdyby stourali spodem. Ale je fakt, ze to bylo docela neprijemny (mozna proto, ze mam regulerniho spekouse na brise, tak musel trosku tlacit, aby lip videl?)...
A drahous stejne studoval, co vsecko tam maji vic nez to, co na me ten doktor smudla 😀
Ale je pravda, ze ja jsem byla teprve zacatek 13.tt, ty uz mas preci jen vetsi miminko.

Ovsem me bavi, jak ty potvurky nemaji rady utz, takze jim "skacou". Proste si ho zamerili...a sup, byl v jinym konci delohy 🙂 (oni, protoze tam byl dr. plus vim ja, jestli medik nebo cerstvy mudr., ale ucil se, vysvetloval mu, co kde jak je videt, ev. jak nastelovat, aby videl 🙂)

tetamon
9. júl 2010

@sirenita no me to opravdu strasne rozesmalo, protoze me ani nenapadlo, ze je na tom neco divnyho, jsem zvykla (radsi 20x navstevu gynekolozky nez jedenkrat zubar 😠 )

tetamon
9. júl 2010

@janicac jo, no, my "musime" mit holcicku, protoze u chlapeckyho se vzdycky dohadame 😎 Drahous rekl, ze hotovo, chlapecky bude vybirat az ve chvili, kdy bude potvrzeny, ze je to kluk, protoze to urcite JE Jasminka 🙂

janicac
9. júl 2010

@tetamon Když mi doktor dělal na poslední kontrole fotku, tak právě říkal ať sebou tak nemrská, ale nakonec se docela pěkně natočilo. No příteli asi konečně opravdu dojde, že tam je miminí tvoreček. já jsem dnes 13 týden a 3 dny. V pondělí to bude skoro už 14. týden.

janicac
9. júl 2010

@tetamon Jasmina je krasny jmeno. Moc se mi líbí.

tetamon
9. júl 2010

Janic: ja jsem zitra 14+0, no vida, tak to jsme skoro stejne 🙂 Uvidis. Muj drahy to vi, protoze jsem problila a nechutenstvila prakticky cely prvni tri mesice a jeste ted to neni uplne ok, takze... 🙂)))))

Dekuju, predstava, ze budu mit malou Mínku se mi moooc libi. Tak uvidime, jestli tam bude maly...no ani nevim, me by se libil Matej, ale jemu to pripada moc stary jmeno 😠

janicac
9. júl 2010

Matěj je hezké jméno, ale přijde mi, že teď hodně používané. Mě se líbí třeba Kvido.

janicac
9. júl 2010

Holky, ted na me padla nejaka depka. Strašně rychle tloustnu:(

tetamon
9. júl 2010

jani: tohle ted neres, jestli nejak extra nejis nezdravy veci a v nehoraznym mnozstvi, tak to nejak neovlivnis. A uvidis, co nechas v porodnici a kolik z tebe "vysaje" mimco 🙂

Ad jmena: no ja jsem mela vic jmen, ale u vsech mi tohle rekl 🙂 Kopnout do nohy 😀 jsem rikala, ze prijmeni budem mit po nem, takze prvni jmeno je vyber na me 😀 NEvim proc to nezabralo jako argument 😀

janicac
9. júl 2010

@tetamon já už mám 7 kg nahoře. no snad to pak zhubnu...

tetamon
9. júl 2010

@janicac ted to stejne moc nevyresis. A ja treba mam nahore (co vim, vazila naposledy tak 3 tydny zpet) 5 kg. Navzdory tomu, ze jim zdrave (mimino nema rado maso, tucny, ze zacatku mu ani sladky nejelo) a bylo mi blbe a docela jsem i zvracela... Holt si maknu po tehu (pokud me mrne nezestihli samo nocnima seancema a tak 😀)

sirenita
9. júl 2010

@janicac i já s tím mám problém. Ještě se mi líbí manželovo - Ondřej, ale nelíbí se mi, že by se tak měl jmenovat i syn 😀

sirenita
9. júl 2010

@tetamon Jéjda...tak to jsme na tom úplně stejně. Včera jsem musela k zubařce, vypadla mi plomba. Hoďku a půl jsem čekala, než jsem šla na řadu, vůbec na mě neměla čas, bolelo to jak sviňa....dala jen cement a plombu dodělá na další kontrole, což je až 30.8., paráda 😝

tetamon
9. júl 2010

@sirenita ja se od unora odhodlavam objednat se 😨

sirenita
9. júl 2010

@tetamon 😎 já se odhodlávala 8 let jít zase k zubařce a loni jsem se dokopala 😀 Takže hodně štěstí k tomu kroku tam jít!! 🙂 🙂 🙂

kijonkova.k
9. júl 2010

Ahoj holky,sorry,že sem lezu,i když k vám vlastně patřím 😀 .Chtěla jsem se zeptat,jestli některé z vás dělali při NT+ ultrazvuk vaginálně.Já jdu na něj v pondělí a beru sebou manžu ,tím pádem i dceru a nerada bych,aby malá viděla něco,co by neměla.To by musel manžel ven a to by zase byla škoda.U dcerky jsem na tom nebyla,tak bych byla ráda,kdyby byl přítomen i taťka a on samo taky.Díky 😉

renka100
9. júl 2010

@kijonkova.k mne robili vaginalny a aj muz bol pritom. Sestricka ma najhprv zakryla velkou plachtou, aby nahodou nic nevidel a doktor muzovi potom presne vysvetloval na druhom monitore, ze co kde je. Myslim teda ze tvoja dcerka by z toho nemala mat ziadnu traumu, ked pridu az potom, ci ta sestricka zakryje 😉 drzim palce

kijonkova.k
9. júl 2010

renka,díky.Tak aby manžel nic neviděl,jo?To je dobré 😀 😀 😀 Malá se na miminko hrozně těší,tak si myslím,že by se jí to mohlo líbit.Jako malá je zvyklá,že mě vidí nahou,koupeme se spolu atd.,ale zase by se asi divila,proč mi dr. cpe něco do pipiny(jak říká),to zase vidět nemusí.No,třeba budu mít štěstí a bude to přes břicho,sama jsem zvědavá 😉

renka100
9. júl 2010

@kijonkova.k no vies asi to zakryvali aby manzel nevidel co za priseru mi tam ten doktor cpe 🙂

markysek2
9. júl 2010

s ultrazvukem spodem mám také své zkušenosti: 😀 😀 mě doktorka řekla po první prohlídce že na 2 se může jít manžel kouknout na malé, ultrazvuk mi taky dělali spodem, pak jsem se ho ptala jestli v pohodě a on že jo jen že nevěděl že ultrazvuk jde taky spodem, příště jsem poučena brát ho až to bude 100% přes břicho,no vlastně ted už z toho vykulený nebude...no co se stalo aspon chlapi vědí co vše musíme podstoupit 😀 😀 😀

markysek2
9. júl 2010

screenig jsem měla přes pbřicho sice musel pořádně mačkat :o) aby něco viděl, ale ke konci mě to tak hrozné už nepřišlo...jen první dojem...hlavně jsem se nesměla smát...jo a prý je obraz na ultrazvuku lepší když se před tím nedojdete vyčůrat aspon mi to doktor tvrdil, ale při představě toho druhého ultrazvuku....no nevím nevím 😀 😀
opravdu je kouzelné jak to malé před doktorem prchá a všemožně se mu snaží vyšetření znemožnit...ale zážitek je to krásný když na vás tahkle z bříška zamává ..mě vždycky tečou slzy jen si na to vzpomenu 🙂

kijonkova.k
9. júl 2010

markysek,to je svatá pravda,když na usg břicha,tak s naplněným moč.měchýřem,jsem sestra,tak tohle vím 😉 Manža ví,že se dělá sono i vaginálně,ale malá ne 😉

kinsli
9. júl 2010

@kijonkova.k : NT se dělá přes břicho 😉

majamat
9. júl 2010

@kijonkova.k , zober si so sebou rucnik, alebi nieco podobne pre pripad, ze by ti robil vagin. sono a potom sa zakryjes.

kijonkova.k
9. júl 2010

majmat,to je dobrý nápad,beru ručník 😀

ajka82
9. júl 2010

@kijonkova.k mne robili cez brucho...priatelbol zatial vzdy so mnou a tym padom muselaist s nami aj mala, ale ta strasne vrieskala"mama,mama" a revala pri tom...tak sme sa rozhodli, ze uz somnou chodit nebudu...opakovalo sa to 3x tak hadam toho revu aj stacilo 😔 teraz je priatel smutny ze neuvidi ako sa babo hybe... neviem ci sa mala bala, ze sa mi nieco stane ked som tam lezala a bol pri mne "neznamy ujo" 😅
a mne robili zatial vzdy vaginalne max.do 10teho tyzdna, potom vzdy uz len cez brucho...ale uvidis...dokonca uz teraz v 8mom aj 5tom mi urobil cez brucho kontrolu

lavazza
10. júl 2010

@tetamon já mám taky takovej špek, proto to nebylo vidět a musel mi dělat UZ i spodem 🙂 Manžel mi stál rovnou u nohou, u hlavy by si neměl kam stoupnout, takže viděl všechno co mi doktor dělá a ještě pak doma vtipkoval 🙂 Ale prej na mimčo moc neviděl, měl si vzít brýle. Mimčo se nám ukázalo ukázkově, doktor byl spokojenej.

lavazza
10. júl 2010

To ten můj je poučenej až moc 🙂