icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luciemar
14. júl 2010

Ahoj holky, tak jsem ráda, že jsem tuhle diskusi našla... Můžu se přidat??? Termín mám 9.1.2010 😉

sjussi
14. júl 2010

@luciemar vitej 🙂

sirenita
14. júl 2010

Ahoj holky, tak já mám dnešní NT screening v Olomouci konečně za sebou. Snad je vše vpohodě, zatím mi nevolali ( výsledky by měly už být a pokud se během odpoledne neozvou, tak je vše OK ). A mám další fotečku 🙂
Manžel byl suprovní jak hleděl na prcka a pak se celý zbytek dne jen usmíval. A srdíčko, jak jsem ho dnes poprvé i slyšela bít, to bylo kouzelné....

denne73
14. júl 2010

@sirenita . tak to sa teším s tebou 😉

sirenita
14. júl 2010

@denne73 moc děkuji 🙂

luciemar
14. júl 2010

Sirenita, moc gratuluju! Určitě je to v pořádku. Můj manžel z toho byl taky celej unešenej... 😉

sirenita
14. júl 2010

@luciemar děkují! Byla to krása pozorovat jeho a pak zase prcka...no parádní zážitek 🙂

ivetkatka197808
14. júl 2010

Ahojte je tu nejaka mamicka zo SNV, ktora ma termin na januar 2011, ja mam termin na januar a som v 14tt,som priamo zo Snv,a hladam kamaratku...

tetamon
14. júl 2010

Ahojte, tak vysledky poradne nemam, ale vse je OK, akorat mam malo zeleza, coz je pry brzo, tak bastit maso, fuuuj.
No, a k tomu mam nejakou e-e bakterii v pochve, takze poradne zadny vaginalni pripravky nemuzu, tak zkusit lactobacil 😖 Hlavne, at prte nic nechytne...

Ale slunicko bylo uzasny, zkousely jsme s dr. jestli ukaze pindika nebo pipenku..a prd. Hlavickou dolu, hlavu v dlanich, nozku pres nozku...ze by ukazalo...stydlin, no 😀

luciemar
14. júl 2010

Ahoj Tetamon, to je dobře, že je vše OK...Masíčko nechutná?
Hehe, asi vás chce miminko nechat dlouho napnuté!!! 😀

tetamon
14. júl 2010

Luci: nechutna :-/ Ze zacatku jsem se divila, co s tim vsichni maji a uderem 4. tydne mrne dalo najevo, ze maso ne a ne a ne. Ted uz obcas snim, a holt se budu muset vic snazit... Ja jsem normalne masu moc nedala, tak budu muset zacit trosku tyrat svoje telo, co bych pro mrne 🙂)

cara.m
14. júl 2010

@tetamon Já jsem ze začátku taky nemohla kuřecí, nemohla jsem ho ani cítit.

sjussi
15. júl 2010

@cara.m no ja sem s tim nastesti problemy nejedla,horsi to bylo s vunema napr kdyz mi zasmradla rajska o. kterou jinak miluju ale jinak sem jedla uplne vse

tetamon
15. júl 2010

to ja mam furt, a pak mi hrozne dlouho lezi v zaludku...

sjussi
15. júl 2010

@tetamon ja zase nejak nemusim ani moc jist vubec ted nemam hlad,az se pomalu musim nutit abych neco snedla jinak by mi bohate stacil jen obed a nejaka ta svacinka

tetamon
15. júl 2010

@sjussi no, ja tim, ze mi asi kulha prijem bilkovin, tk mivam hlad docela casto 😒 Ale porad jeste mi dost cast (nastesti uz bez zvraceni) byva po jidle spatne... 🙄

sjussi
15. júl 2010

@tetamon no ja to tehotenstvi mam nejak bez priznaku 🙂 kdyby mi nevynechala MS tak na to neprijdu,nezvracim,jist muzu vse akorat ze mi sem tam neco vic zasmrdi...a rikam si ze mam velke stesti ze to tak lehce probiha 🙂

tetamon
15. júl 2010

Sjus: a to ja na to prisla nahodou (neplanovali jsme) tak, ze mi byvalo spatne (nezvracela jsem jeste), ale mivala jsem zavrate, spatne po jidle...jeste pred menstruaci mi kamoska rekla, at si udelam test...a bylo to tam 🙂

cara.m
15. júl 2010

@sjussi Tak to máš super. Me ze začátku hodně bolelo břicho, sem tam na mě šly mdloby a byla jsem děsně unavená. Ta únava byla hrozná. Teď už je mi lépe, ale ty vedra nic moc. Od rána mě bolí halva, bude to asi reakce na to hrozné vedro

sjussi
15. júl 2010

@cara.m no mne bolelo jakoby mela prijit MS tak sem tomu nejak nevenovala pozornost,no a ta unava tu sem mela ale jinak nic.vedra jsou a to si nedokazu predstavit ze bych mela bricho,to uz by bylo asi drsne.no ja sem z toho slunka mela 14 dni rymu ☹

luciemar
15. júl 2010

Mě naštěstí maso nevadí. Spíš naopak, přišla jsem na to, že ho jím snad víc než kdy jindy. Asi to bude pěknej masožrout 😉 . Vždycky jsem byla na takovou lehkou italskou kuchyni, zeleninku a tak, ale teď mívám chutě na takové ty poctivé české hotovky 😀
Některou zeleninu, kterou jsem dřív milovala, teď nemůžu ani cítit...Ale už je to lepší.
A únava...ze začátku to bylo pořád. Chodila jsem si když to šlo odpoledne lehnout 😅 Jinak jsem to zatím taky ustála bez zvracení, jen mi občas něco nevoní.

haniula
15. júl 2010

Ahoj!! Včera jsme byli na utz a mimi se nechtělo otočit na focení, tak nám ho pan dr. nahrál... Vypadá to na 60% na holčičku, ale pan dr. nám řekl, že to přesně bude vědět za měsíc na dalším utz. A jinak jsme i objednaní za 5 tt na velký utz na kontrolu srdíčka.
Tady je odkaz na video:

https://www.youtube.com/watch?v=mISrxmVAGrs
cufinka
15. júl 2010

Ahojky holky ,tak se hlásíme od pana doktora 🙂 je vše jak má být 🙂 Máme další fotečku,srdíčko bilo jak zvon .Jsme v 13tt+1den . Termín porodu se nám sune ku předu už na 17.1. 😀 přeji všem klidné těhulkování 😉

denne73
15. júl 2010

@cufinka . jjej blahoželám k srdiečku

denne73
15. júl 2010

@haniula . No to je nádhera. Kolko si platila za video&&,,

tetamon
15. júl 2010

cufi: gratulace 🙂 VZdycky musim zamacknout slzu, kdyz se divam na toho malyho vetrelca svojeho 🙂 Doufam, ze tohle "urvany" obdobi me po tehu prejde 😀

luccille
15. júl 2010

Ahoj holky, my mame taky po NT screeningu a vse je tak, jak ma byt. Ani termin porodu neupravili, jsme presne podle tabulek 🙂 Mimco tam celou dobu delalo premety, nechtelo se moc nechat zmerit.
Ja teda jim taky min masa, a to jsem ho pred tim jedla docela dost.

pajulinkka
16. júl 2010

Ahojky holky můžu se přidat termín mám na 13.1. A jsem ráda že jsem toto téma našla 😉

haniula
16. júl 2010

@denne73 za video jsem platila 200kč, tudíž o 100kč méně než za foto...

haniula
16. júl 2010

@pajulinkka vítám tě mezi námi!!!