Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj holky, tak já mám dnešní NT screening v Olomouci konečně za sebou. Snad je vše vpohodě, zatím mi nevolali ( výsledky by měly už být a pokud se během odpoledne neozvou, tak je vše OK ). A mám další fotečku 🙂
Manžel byl suprovní jak hleděl na prcka a pak se celý zbytek dne jen usmíval. A srdíčko, jak jsem ho dnes poprvé i slyšela bít, to bylo kouzelné....
Sirenita, moc gratuluju! Určitě je to v pořádku. Můj manžel z toho byl taky celej unešenej... 😉
Ahojte je tu nejaka mamicka zo SNV, ktora ma termin na januar 2011, ja mam termin na januar a som v 14tt,som priamo zo Snv,a hladam kamaratku...
Ahojte, tak vysledky poradne nemam, ale vse je OK, akorat mam malo zeleza, coz je pry brzo, tak bastit maso, fuuuj.
No, a k tomu mam nejakou e-e bakterii v pochve, takze poradne zadny vaginalni pripravky nemuzu, tak zkusit lactobacil 😖 Hlavne, at prte nic nechytne...
Ale slunicko bylo uzasny, zkousely jsme s dr. jestli ukaze pindika nebo pipenku..a prd. Hlavickou dolu, hlavu v dlanich, nozku pres nozku...ze by ukazalo...stydlin, no 😀
Ahoj Tetamon, to je dobře, že je vše OK...Masíčko nechutná?
Hehe, asi vás chce miminko nechat dlouho napnuté!!! 😀
Luci: nechutna :-/ Ze zacatku jsem se divila, co s tim vsichni maji a uderem 4. tydne mrne dalo najevo, ze maso ne a ne a ne. Ted uz obcas snim, a holt se budu muset vic snazit... Ja jsem normalne masu moc nedala, tak budu muset zacit trosku tyrat svoje telo, co bych pro mrne 🙂)
to ja mam furt, a pak mi hrozne dlouho lezi v zaludku...
Sjus: a to ja na to prisla nahodou (neplanovali jsme) tak, ze mi byvalo spatne (nezvracela jsem jeste), ale mivala jsem zavrate, spatne po jidle...jeste pred menstruaci mi kamoska rekla, at si udelam test...a bylo to tam 🙂
Mě naštěstí maso nevadí. Spíš naopak, přišla jsem na to, že ho jím snad víc než kdy jindy. Asi to bude pěknej masožrout 😉 . Vždycky jsem byla na takovou lehkou italskou kuchyni, zeleninku a tak, ale teď mívám chutě na takové ty poctivé české hotovky 😀
Některou zeleninu, kterou jsem dřív milovala, teď nemůžu ani cítit...Ale už je to lepší.
A únava...ze začátku to bylo pořád. Chodila jsem si když to šlo odpoledne lehnout 😅 Jinak jsem to zatím taky ustála bez zvracení, jen mi občas něco nevoní.
Ahoj!! Včera jsme byli na utz a mimi se nechtělo otočit na focení, tak nám ho pan dr. nahrál... Vypadá to na 60% na holčičku, ale pan dr. nám řekl, že to přesně bude vědět za měsíc na dalším utz. A jinak jsme i objednaní za 5 tt na velký utz na kontrolu srdíčka.
Tady je odkaz na video:
cufi: gratulace 🙂 VZdycky musim zamacknout slzu, kdyz se divam na toho malyho vetrelca svojeho 🙂 Doufam, ze tohle "urvany" obdobi me po tehu prejde 😀
Ahojky holky můžu se přidat termín mám na 13.1. A jsem ráda že jsem toto téma našla 😉
@pajulinkka vítám tě mezi námi!!!

Ahoj holky, tak jsem ráda, že jsem tuhle diskusi našla... Můžu se přidat??? Termín mám 9.1.2010 😉