icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

pajulinkka
16. júl 2010

@haniula : Děkuji za přivítaní, ty si platila za foto 300 Kč??? To je nějak moc ne? Já u mé Dr. platím 50 Kč ...

pajulinkka
16. júl 2010

@haniula Ale jinak krásné videjko 😉 Já už se těším na 19. 7. jdu na další KO a uvidím zase naše miminečko 🙂

sjussi
16. júl 2010

@pajulinkka taky jdu 19.7. 🙂

pajulinkka
16. júl 2010

@sjussi V kolikátém jsi týdnu??? Já už se moc těším, aji přítel, když jsme byli na screaningu tak pomalu plakal jak byl unešený 🙂

sjussi
16. júl 2010

@pajulinkka v 15 my sme na screeningu byli pred 14 dny a ted jdu na kontrolu tak sem zvedava jestli zase pujdu na utz 🙂

pajulinkka
16. júl 2010

@sjussi Já jsem byla na SC před 9 dny...ale myslím si že stejně půjdeš na UTZ protože tě musí poměřit a mimi skontrolovat ;) Fakt už se těším 🙂 A doufám že bude vše OK 😉 Jen čeho se zas bojim braní krve ☹ To je moje smrt ☹

sjussi
16. júl 2010

@pajulinkka taky se tesim 🙂 tak mne brani krve nejak nevadi 🙂 akorat se na to radsi nedivam 🙂

pajulinkka
16. júl 2010

@sjussi Tak ja jsem se jednu dobu na to nemohla jen koukat ale ted uz musim u toho lezet protoze jsem schopna aji omdlit 🙂

cara.m
16. júl 2010

Tak já jdu na kontrolu ve středu a taky i na krev. Naštěstí mi braní krve nic nedělá. Už se asi budu domlouvat na velký utz.

cufinka
16. júl 2010

Holky nevíte kolik ampulí krve se bere na ty trippl testy? jako nějak mi to nevadilo nikdy ,ale jak mi naposled brala 3 ampule v 7tt tak jsem měla namále abych sebou nesekla 😒

luciemar
16. júl 2010

Já jdu taky za pár dnů na tripply, ale naštěstí braní krve mě moc nevzrušuje, klidně se na to koukám...A sestřička se vždycky ptá, jestli se mi nedělá špatně.... 😀 Ale ty tři ampule při prvním odběru...to jsem teda taky koukala 😉
Na prohlídku jdu až zase začátkem srpna...to bude nějaký 18.týden. Myslíte, že mi bude dělat UTZ, když stejně potom půjdu ve 20tt na ten velký? Já jen jestli mám s sebou vzít na tu kontrolu manžílka... 🙂

cufinka
16. júl 2010

@luciemar ahojík mě teda pan doktor dělá při každé návštěvě ultrazvuk i sám říkal že za 3 týdny bude dělat znovu 🙂

luciemar
16. júl 2010

@cufinka Díky za odpověď. Tak já ho radši vezmu 😀 😀 😀 Přeci jen je to moc krásný zážitek!

sova33
16. júl 2010

To se máte, se mnou na ultrazvuk nechce. Ježí se mu vlasy jen když řeknu slovo gynekolog 😀

cufinka
16. júl 2010

@sova33 neboj u mě je to to samí ,přítel ani boha k doktorovi semnou vždycky je nadšenej s fotečky co přinesu hrdina jeden 😀 doufám že k porodu ho dostanu ,když si na to zadělal tak at vidí jak trpím a jak jsem statečná 😀 😀 😀

babo79
16. júl 2010

Ahojte tehulkove...Ako prezivate teplo????ja som uz bola taka smutna stohto pocasia tu 😠 bolo od min.tyzdna len 10 st.brrr zima...ale dnes sa konecne vycasilo...vy ste sa tu teda riadne rozpisali...idem sa vam pochvalit tak som sa aj ja dockala konecne som pocula srdiecko 😀 teta porodna asistenka mi povedala ze cisto a silno bije tak som bola vyrehotana dnes cely den...vy uz skoro vsetky ste uz aj dropca videli ja si musim pockat do bud.mesiaca...tak vam prajem prijemne tehulkovanie,uz by sme mali byt vsetky po 13tt tak aj nevolnost by mala ustupovat.... 😉

sova33
16. júl 2010

@cufinka Tak ten můj se brání i účasti u porodu, ale to snad ještě dokážu zvrátit 😀

cufinka
16. júl 2010

@babo79 tak já čekám pořád že nevolnosti budou ustupovat a pořád ni..☹ a to jsem přes týden měla pokoj a od minulého týdne zase zvracím ,je to strašné. A jakto že jsi neviděla ještě mimíška, to ti nedělali ještě ultrazvuk? hlavně že srdíčko krásně bije gratuluji 🙂 já jen ood včerejška mám před očima ten ultrazvuk jak tam prcek hejbal ručkama,páteř jak je vidět,je to tak zvláštní a krásný že to nosíme v bříšku 🙂 přeji dobrou noc a snad už vzduch je i lepší a bude se spinkat dobře 🙂

luciemar
17. júl 2010

Tak to můj manžel k porodu jít chce. Je to hrozný hrdina, ale jsem zvědavá, co na to bude říkat 😀
Jééé, vy se máte, že jste slyšely srdíčko. Já ho vždy jen viděla, jak poskakovalo 😉 . Když jsme byli na screeningu, tak tam zrovna měli na tom UTZ rozbitý zvuk ☹ Tak se těšíme na příště, že nám ho pustí.
Jinak...z toho vedra jsem už taky pěkně otrávená, už aby se trochu ochladilo.
Cufinko, neboj, nevolnosti za chvíli určitě přejdou a bude líp!

cufinka
17. júl 2010

@luciemar už aby to bylo 🙂 tady pršelo takže je úžasný vzduch jupíí 😀 😀 😀

pajulinkka
17. júl 2010

cufinko ja muzu rict ze jsem nezvracela za celou dobu co jsem tehu 🙂 a jsem za to moc moc rada 😉 Takprej asi budem mit kluka 🙂
Jinak pritel se branil zuby nehty aji UTZ ale kdyz byl semnou na Screaningu tak byl unesenej a chce chodit i na dalsi UTZ ale podle prace 😉 A porod to je pro nej tabu...to vim sama protoze by ho tam chudaka krisily a o me by se nikdo nestaral 🙂

cufinka
17. júl 2010

@pajulinkka : závidím ti a jak moc ! já jsem asi ale nejaká divná ,většinou mají nevolnosti ráno,já bleju večer 😀

pajulinkka
17. júl 2010

@cufinka Ty moje kamarádka taky zvracela jen vecer 🙂 takze nejsi sama...a moje segra ta zvracela od rana do vecera ta nesmela nic spatneho snist...Jsem fakt rada ze se mi to vyhlo mno 😉

luciemar
17. júl 2010

Já jsem taky (zatím) ani jednou nezvracela 😉 ... Že by taky klučík ??? 😀
Ale špatně mi bylo...jak říkáš ty, Cufinko, tak ráno v pohodě, ale přišlo to až odpoledne a večer. S večeřema jsem kolikrát bojovala, protože jsem věděla, že když se nenajím, tak mi bude ještě hůř. Tak jsem se přemohla.
Teď už je to naštěstí v poho.
Super, že u vás pršelo, tady zatím pořád nic!!! 😝

zuzik28
17. júl 2010

Pěkné odpoledne,
tak my se před chvílí vrátili ze svatby...jen se malej vyspí a valíme znovu.
Můj manža u porodu byl a musím říct, že to bylo pro mě bezvadné, super opora. Teď bych byla ráda, aby byl taky, tak snad to vyjde. Přece jen už s jedním dítětem je to něco jiného než když jsme byli sami.

A když mluvíte o nevolnostech tak těch jsem si teda užila dosytosti. Málem jsem skončila na kapačkách v nemocnici, takže fakt bezva. Nic nešlo sníst, ven šlo všechno a pořád...U Ondru to bylo taky hrozný, ale né tak jako teď. Na mě teda neplatí to, co tady čtu, že když není špatně, je to kluk 😀 😀 Teď by to mohla být tím pádem holčička, když je mi ještě špatněji 😀
Je pravda, že mudr. na sreeningu říkal, že to vypadá spíš na holčičku, ale že to není jisté.

yaninka84
17. júl 2010

Ahoj holky... tak mě naštěstí nebývá špatně, nezvracím... ale večer vůbec nemívám chuť k jídlu, ale zas vím, že když se nenajím, tak se budu v noci budit hladem, tak se vždycky nějak přemůžu... a taky už teda čekám, kdy to přejde, už by to snad mělo každou chvíli být lepší...

Jinak co se týče toho pohlaví, tak já jsem slyšela, že když je ženská v těhotenství krásnější tak to bude kluk a když vypadá hůř než normálně, tak to bude holka... a potom taky, že když má těhotná spíš chuť na sladké, tak to bude holka a když na slané, tak kluk... ale to jsou asi jen takové babské povídačky 🙂

lavazza
17. júl 2010

Já sem asi nenormální, ale já jím všechno co před těhu, žádný změny 🙂

Jak tady píšete o tom trippl testu, tak mi bylo řečeno, že už se nedělají. Že už jen screening.

O tom chození k doktorovi s doprovodem - manžel se přihlásil, že půjde se mnou na UZ a že chce jít i na další, zvědavec 🙂 A co se týče porodu, tak že taky půjde, ze začátku se mi to moc nelíbilo, ale teď sem ráda. A když sem se zeptala, proč chce tak hrozně jít, tak mi řekl, abych tě hlídal, aby ti nic neudělali 🙂 No musela sem se fakt smát.Že na mě bude dávat bacha. Malinko mě to přijde, že je to takovej mužskej alibismus nebo co.
Tak sem zvědavá až dojde na věc, co bude říkat.

cufinka
18. júl 2010

@lavazza tak máš asi špatné zpravy ,já na trippl jdu 😀

lavazza
18. júl 2010

@cufinka A budou ti dělat i screening?

cufinka
18. júl 2010

@lavazza ne jak jsem tady psala doktor mě o screeningu vůbec neřekl,ve čtvrtek mi jen řekl že uděláme za 3 týdny trippl testy