icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janicac
22. júl 2010

@cufinka mám to tak taky. už prohlížím obchůdky a nakupuju.

cara.m
22. júl 2010

@cufinka super 🙂 já zatím kupuju neutrální věcičky, ale teď jsem se dívala na nový Next a jsou tam nádherné věcičky pro holčičku. Takže jestli to bude holčička, tak asi zbankrotuju 😀

bruffinka90
22. júl 2010

Ahoj holky chtela sem se zeptata..dneska sem byla na screeningu a na papire mi doktor napsal tri+,NB+,NT1,26 bohuzel nevim co si pod tim mam predstavit..nevite?vysledky krve jeste ale nemam

tetamon
22. júl 2010

cara: no u synovce jsem se vztekala, jak je to mozny, ze na holcicky je tolik nadhernych veci, a na kluky vybiras ze dvojech, trojich kalhot, dve cepice, holcicky maji kloboucky, satecky...no vzdycky jsem prskala.
Tak doufam, ze to moje brucho bude holcicka, abych si to vynahradila a uzivala 😀

cara.m
22. júl 2010

@tetamon no právě, přesně, přijde mi, že na holčičku je více hezkých věciček 🙂 Ale u sebe fakt netuším, jestli budeme to bude kluk nebo holčička. Jestli to nebude stydlín, tak se to dozvím koncem srpna na velkém utz, už se nemůžu dočkat 😀

cara.m
22. júl 2010

@bruffinka90 neví, studovala jsem svou zprávu a žádné takové zkratky jsem tam nenašla krom teda NT

janicac
22. júl 2010

Já jdu ke svému doktorovi 9.8., kdy budu 18.tt. Doufám, že mi to třeba řekne. Snad bude hezky natočené.

tetamon
22. júl 2010

cara: to se dozvime zaroven 🙂 jdu 26.8.
Ale zitra jdu na triply, a jak jste tu o tom povidaly, tak jsem zacla mit strach 😲

tetamon
22. júl 2010

bruffi: NB je urcite nosni kustka, a je pritomna, ale zbytek nevim...

tetamon
22. júl 2010

kecam, NT 1,26 je sijove projasneni, a to je taky hezky 🙂 Tusim, ze se jim to prestava libit kolem 3, ale nepamatuju si to uz presne 😕

cufinka
22. júl 2010

@tetamon neboj dopadnou dobře,já mela taky strach (jdu tam za 2 týdny)ale přešlo mě to a nemyslím na to 🙂

cara.m
22. júl 2010

@tetamon člověče mám ten pocit, že jdu taky 26.8. mám to v autě, tak se pak juknu 😀

denne73
22. júl 2010

@tetamon ahojček my mame NT 1,00mm

cara.m
22. júl 2010

@janicac tak já to z mé doktorky tahala a říkala, že až na tom velkém utz 😒

cufinka
22. júl 2010

@cara.m mi povídej o bankrotu 😀 já kdybych mohla utratila bych i prachy na jídllo za věci pro mimi 😀 😀 😀 ty džínové lacláčky jsou z Next a ty ostatní nevím,ale jsou zateplené takže mám radost

denne73
22. júl 2010

@bruffinka90 myslíš na prvotrimestriálnom skriningu?? tak vysledky budu kompletne až z krvou. no zatial OK

janicac
22. júl 2010

@cara.m já jsem se ho teď ptala a on mi říkal, že nejdřív po 17. týdnu. Mám skvělého doktora, a když to bude vidět, tak mi to určitě řekne.

cara.m
22. júl 2010

@tetamon já na triply byla včera, ale neřeším to. V poučení z NT a z toho co mi doktor řekl je, že důležitý a přesný je NT, a že triply nemám řešit. Byla jsem na ně, ale výsledky neřeším. I když by bylo fajn, kdyby mi vyšly ok.

cufinka
22. júl 2010

@cara.m to ani nepiš já na tom screeningu přeci nebyla ☹

cara.m
22. júl 2010

@cufinka ale ty budeš mít v pořádku triply neboj 😉 A nebyla jsi proč? Doktor Ti no nenabídl?

cufinka
22. júl 2010

@cara.m doktor vůbec mi o tom neřekl ☹ ale neřeším to , plno holek co se snima bavím jsou těhu a taky tam nebyli tak nejsem sama 🙂 věřím že to bude ok a když ne pujdu na plodovku a to budu vědět určo že je vše v pořádku 🙂 musíme myslet kladně přeci 🙂

cara.m
22. júl 2010

@cufinka No jasně a ani NT není 100 %, nemá cenu to řešit. Budeme mít všechny zdravá miminka 🙂

tetamon
22. júl 2010

@cara.m no ja jak pako musim presne 16+0, takze zitra. A neresim..ja je neresila, ale mam strach, ze kdyz vyjdou blbe, budou me chtit posilat na amnio. a toho se bojim 🙂

denne73
22. júl 2010

@tetamon mysli pozitívne uvidíš všetko bude fajn 😉

cara.m
22. júl 2010

@tetamon no nemusíš tam jít přeci, a když ti vyšlo NT dobře, tak není co řešit 😉

tetamon
22. júl 2010

@cara.m no to je to tezky 😉 Chcu tam nejit, kdyz by to mohlo potvrdit nejakou poruchu? S potratem si fakt nejsem jista, jestli bych to umela na zacatku, natoz takhle dlouho tehotna. Ale asi bych chtela vedet, ze je neco spatne. Dopredu, pripravit se. 😕 No, snad to bude fakt OK... 😵

cara.m
22. júl 2010

@tetamon no určitě to bude ok, já taky doufám, že budeme ok. Protože i když jsem slyšela a četla ty názory, tak bych taky měla strach. Jenže když to tak vezmeš, tak stejně žádný test není 100% kromě odběru plodovky 😒
Když jsi dostala výsledky z NT screeningu, nemáš z druhé strany poučení? já jo a to mě uklidňuje, takže klííííííd, vše bude ok 😉 musíme mít pozitivní myšlení

tetamon
22. júl 2010

cara: ja zatim nedostala. Resp. moje dr. shodou okolnosti pracuje na plny uvazek v te nemocnici, co mi delali NT, takze dostava vysledky rovnou tam, a nechava si je poslat k sobe do ordinace. Takze kdyz jsem tam byla minule, nemela je tam, ale vedela, ze kontrolovala sest NT, ktere tam posilala, a vsechny byly OK, zadna spatna. A vysledky az v tom srpnu, mela jsem se objednat po tom velkym utz... Tak mi da asi vysledky rovnou oboje 🙂

luciemar
23. júl 2010

Holky, nechte toho, já jdu na tripply v pondělí a teď z toho začínám mít strach... ☹ Za jak dlouho jsou vlastně výsledky, nevíte?
Ale jak říká Cara.m, musíme myslet pozitivně, to miminku prospěje nejvíc!!! 🙂
Téda, vy už takhle nakupujete oblečky...Super! Já zatím nic nemám, ale taky už okukuju 😉

cara.m
23. júl 2010

@luciemar no já na ně byla ve středu, a když se mi neozvou do konce příštího týdne, je vše ok. takže něco přes týden?