Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj holky chtela sem se zeptata..dneska sem byla na screeningu a na papire mi doktor napsal tri+,NB+,NT1,26 bohuzel nevim co si pod tim mam predstavit..nevite?vysledky krve jeste ale nemam
cara: no u synovce jsem se vztekala, jak je to mozny, ze na holcicky je tolik nadhernych veci, a na kluky vybiras ze dvojech, trojich kalhot, dve cepice, holcicky maji kloboucky, satecky...no vzdycky jsem prskala.
Tak doufam, ze to moje brucho bude holcicka, abych si to vynahradila a uzivala 😀
@bruffinka90 neví, studovala jsem svou zprávu a žádné takové zkratky jsem tam nenašla krom teda NT
Já jdu ke svému doktorovi 9.8., kdy budu 18.tt. Doufám, že mi to třeba řekne. Snad bude hezky natočené.
cara: to se dozvime zaroven 🙂 jdu 26.8.
Ale zitra jdu na triply, a jak jste tu o tom povidaly, tak jsem zacla mit strach 😲
bruffi: NB je urcite nosni kustka, a je pritomna, ale zbytek nevim...
kecam, NT 1,26 je sijove projasneni, a to je taky hezky 🙂 Tusim, ze se jim to prestava libit kolem 3, ale nepamatuju si to uz presne 😕
@bruffinka90 myslíš na prvotrimestriálnom skriningu?? tak vysledky budu kompletne až z krvou. no zatial OK
@cara.m no to je to tezky 😉 Chcu tam nejit, kdyz by to mohlo potvrdit nejakou poruchu? S potratem si fakt nejsem jista, jestli bych to umela na zacatku, natoz takhle dlouho tehotna. Ale asi bych chtela vedet, ze je neco spatne. Dopredu, pripravit se. 😕 No, snad to bude fakt OK... 😵
@tetamon no určitě to bude ok, já taky doufám, že budeme ok. Protože i když jsem slyšela a četla ty názory, tak bych taky měla strach. Jenže když to tak vezmeš, tak stejně žádný test není 100% kromě odběru plodovky 😒
Když jsi dostala výsledky z NT screeningu, nemáš z druhé strany poučení? já jo a to mě uklidňuje, takže klííííííd, vše bude ok 😉 musíme mít pozitivní myšlení
cara: ja zatim nedostala. Resp. moje dr. shodou okolnosti pracuje na plny uvazek v te nemocnici, co mi delali NT, takze dostava vysledky rovnou tam, a nechava si je poslat k sobe do ordinace. Takze kdyz jsem tam byla minule, nemela je tam, ale vedela, ze kontrolovala sest NT, ktere tam posilala, a vsechny byly OK, zadna spatna. A vysledky az v tom srpnu, mela jsem se objednat po tom velkym utz... Tak mi da asi vysledky rovnou oboje 🙂
Holky, nechte toho, já jdu na tripply v pondělí a teď z toho začínám mít strach... ☹ Za jak dlouho jsou vlastně výsledky, nevíte?
Ale jak říká Cara.m, musíme myslet pozitivně, to miminku prospěje nejvíc!!! 🙂
Téda, vy už takhle nakupujete oblečky...Super! Já zatím nic nemám, ale taky už okukuju 😉

@cufinka mám to tak taky. už prohlížím obchůdky a nakupuju.