Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@vejkadu ahoj
morfologicky test ti aj tak spravia az v 20tyzdni.skor sa nedaju zistit pripadne vrodene vady
u nas sa chodi na genetiku aj amnio do nitry,tam sa caka asi tyzden.amnio by mala byt spravena medzi 16-19tyzdnom myslim.kamoska bola nedavno a vysledky z amnio jej prisli az tyzden po tom,co uz vedela od dr.cunderlika ze je vsetko ok 🙂 😉 ten jej robil morfologicky utz
Ahojte dievcata, vitam tu nove buduce maminy... 😉 ...tie, ktore este nie ste v nasej tabulke a chceli by ste byt - napiste mi do IP : nick, vek, mesto v ktorom byvate a termin porodu. Ak uz viete aj pohlavie, tak aj pohlavie, lebo nasa tabulka sa uz zacina celkom pekne vyfarbovat... 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
zitra jdu na triply tak mi drzte palecky 🙂 snad vse dopadne jak ma 🙂
@januarovky Ahojky ,oprav mi prosím ťa vek ,už mám 36 😅 ,ďakujem ...
@januarovky
prosím zapsat do tabulky. janicac - věk 22, Praha a termín 11.1.2010. děkuju
@januarovky prosim zapisat - Renka100 termin 10.1.2011, vek 29, 1. dieta, asi dievcatko, dakujem 🙂
@januarovky prosím o zapísanie do tabuľky - evita8080, termín 6.1.2011, vek 29, 1 dieťa, pohlavie ešte nevieme
@januarovky Taky prosím o zapsání do tabulky - kamusek, termín 14. 1. 2011, první dítě, věk 25, pohlaví nevíme, protože se necháme překvapit 😀
@tetamon: No abych ti pravdu řekla, taky nevím, jestli to vydržíme, ale chceme zatím oba, aby to bylo překvapení. Četla jsem nedávno v nějakém časopisu, že tam pán taky psal, že nechtěl vědět, co budou mít a opodstatnil to tím, že miminko bylo ten nejkrásnější dárek, jaký v životě dostal a nechtěl přece rozbalit balíček ještě předtím, než mu ho někdo daroval... 🙂 Tak nějak to zatím cítíme i my....Sice mě to někdy láká vědět, když vidím krásné modré nebo růžové oblečení, ale pak si říkám, že za prvé úplné miminko je nejkrásnější v bílém a za druhé je doba, kdy jak holky tak kluci nosí všechny barvičky, takže o to až tak nejde 🙂 Ale můj manžel si je už stejně jistý, že to bude kluk 😀 Prý ví, co dělá 😀 a i okolí tvrdí, že mi těhotenství čím dál víc sluší, takže to vypadá, že to opravdu bude kluk....ale je mi to jedno, hlavně ať je to zdravé 🙂
@kamusek aha 🙂 Me prave nevadi ani tak ty oblecky a tak, jako spis to, ze nemuzu brisko poradne oslovovat. "to" mi prijde moc takove...jako vec, a na stridacku ona a on...si pripadam jak magor 😀
Hh, tak pokud by to bylo o krase, tak chcu vedet, co mam v bruchu ja, pac krome toho, ze jsem pribrala, tak rozhodne nevypadam ani lip, ani hur porad ja 🙂 Fakt co se tyka krasy, zadna zmena. Ani lepsi, ani horsi plet, ani vlasy (jo, padaji min, ale neelsknou se vic, ani nehoustnou 🙂).. Ja to mam pul na pul, polovina lidi kolem me je jista, ze tam mam kluka, polovina holku 😉
Ja spis na kluka, a tatinek mel nejdriv pocit na kluka, pak se rozhodl, ze holcicka, a dneska mi rikal, ze nevi proc, ale sili v nem pocit, ze je to kluk 😀
Tak doufam, ze v tom 20. tt nam prdku ukaze, trpajzlik 🙂
@sova33 hh, tak si to kdyztak nech rict sobe a manzovi nech prekvapko. Segra, opica, to udelali tak, ze nechali nam vsem prekvapeni, ale sami si to nechali rict 😝 I kdyz ja to tusila, pac obcas jsem ju nacapala v obchode, ze prvni mirila k modremu, az pak si uvedomia, ze vlastne nevime, tak sla aji do druhych barev 😀
holky kdyz budu pouzivat pro mimi jednorazove pleny i tak musim mit latkove ze?
Ahojte..az teraz som nasla tuto skupinu a je pre mna ako stvorena 🙂) tak sa pridavam 😎 . Je tu niekto i z ke??
@sova33 no ja jeste nic nemam,zda se mi to brzo a zaroven mne to stejne jako tebe laka 🙂 a taky porad nevime co to bude a na utz jdeme az 26.8.a ja bych nakoupila i neco v neutralnich barvach ale vzdycky to zacnu rozdelovat to neee to je holcici to zase klucici 🙂 akorat prave mamka se me ptala ze mi latkove plenky nakoupi tak uz chtela vedet kolik jich asi bude potreba a jakych rozmeru.

Ahojte dievčatá,
Ak sa môžem pridať, tak sa pridávam. 😝
Prvý termín mi určili na 8.1. ale osobne si myslím, že k oplodneniu prišlo neskôr.
Teraz mám trošku dilemu, i keď nechcem predbiehať, ale v piatok skoro ráno odchádzam na dovolenku do hôr a po ceste sa dozviem výsledky triplle testov. ak budú nedajbože zlé, musím sa skôr vrátiť kvôli genetike a amnio. Ale ja by som najprv chcela absolvovať morfologický ultrazvuk. No obávam sa, že pri prípadne potrebnej amnio som to všetko nestíhala do 20 tt. Dovtedy sa vraj musí amnio vykonať. a ja už zajtra začínam 18 tt. Normálne sa mám z dovolenky vrátiť 8.8. t.j. sobota, tak na prípadné riešenie mi ostáva až pondelok a to budem 19 tt. Na amnio sa vraj musí dopredu objednať, bohviekoľko sa čaká, atď.
Ja viem, že to možno zbytočne riešim ale i tak.
Poradíte ako sa postupuje ?