icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sova33
29. júl 2010

@sjussi Tak to jo, my se necháme překvapit, takže na UTZ čekat nemusíme. Já už jsem neodolala a něco jsem levně nakoupila na Aukru, takže mám základ oblečení a rychlozavinovačku. JInak já bych chtěla používat převážně látkové pleny, takže teď studuju novou vědu-látkovky. 😀

sova33
29. júl 2010

@sjussi Jo, tady se koukni, je tu něco k základní výbavičce. Píšou, že těch látkových stačí tak 30. Hlavně se dají dokupovat.

sjussi
29. júl 2010

@sova33 ja sem to taky zkoumala z nejakych letaku co mi dala dr ale nejak mi to prislo strasne slozite 🙂 ja uz bych taky strasne rada nakupovala a kdyz to tak posloucham asi taky zacnu 🙂v jake barve a velikosti to nakupujes??ja s tim nemam zadne zkusenosti tak mam docela strach ze to bude male nebo velke.kdyby to bylo velke tak neva ze,prcek doroste.horsi kdyby to bylo male 🙂

cufinka
29. júl 2010

Ahoj holky ,tak ty co si to chcete nechat jako překvápko klobouk dolů 😀 já už jsem tak natěšená že už aby mi to řekli 😀 jinak už mám vše oblečení co je potřeba,ted budu jen čekat jaké budu ješte dokupovat barvičky na parádu 😀

sjussi
29. júl 2010

@cufinka aspon vim komu porad psat kolik ceho a v jake barve nakoupit 🙂

sova33
29. júl 2010

@sjussi Vypadá to složitě, ale není to tak hrozné. Je spousta druhů a značek, ae zase je spousta stránek a diskuzí, takže si myslím, že to zkusím a pak buď budu pokračovat, nebo přejdu na jednorázovky.
TY věcičky, co jsem sehnala byly na chlapečka, ale většina z nich spíš neutrální (žlutá, zelená, béžová, bílá). Velikost nejmenší je 50, ale té moc nekupuj, z toho rychle vyroste. Pak je myslím 56.

sova33
29. júl 2010

@sjussi Koukni na ten odkaz, který jsem tu dala, je tam i přehled velikostí.

sjussi
29. júl 2010

@sova33 tam prave neni zadny odkaz napsany.zkus to poslat znovu 🙂

cufinka
29. júl 2010

jj 50 nejmenší tu já ale nemám vůbec ,pokud nejste s manželem prckové tak jí ani nekupuj pak je 56,62,68 ,já nakupvala 56 a 62 🙂

sova33
29. júl 2010

@cufinka Nápodobně 😀 Taky asi 50 asi nepoužijeme 😀

sova33
29. júl 2010

@sjussi http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?cislocl...
Musíš si proklikat konkrétní položky, u oblečení je odkaz na tu tabulku.

cufinka
29. júl 2010

@sova33 jj 🙂 a nebo je to pro nedonošenátka že?

sjussi
29. júl 2010

@cufinka no ja prcek sem merim 157 ale pritel ma neco malo pres 170 cm takze to bude takovy zlaty stred,snad 🙂

cufinka
29. júl 2010

@sjussi jejda no to určo nějaké kup ale určo ne moc 🙂 a stejně se nám narodí v zimě takže mikinky a bundičky se kupují větší 🙂

sova33
29. júl 2010

@cufinka Přesně tak, takže asi dvě věci tam mám, ale moc to asi neužiju. Já jsem se narodila s 53 cm a manžel s 51 😀

sova33
29. júl 2010

@sjussi Jo, souhlasím s cufinkou, vy asi nemůžete čekat obříka jako my 😀 Začínám z toho trochu mít obavy.

cara.m
29. júl 2010

@cufinka tý jo ty už máš vše oblečení? Tak teď začínám mít depku 😖

sjussi
29. júl 2010

@cara.m nech toho nebo ji dostanu taky 🙂

sjussi
29. júl 2010

@sova33 tak co vis treba to bude prcek 🙂 aby ses jeste nedivila 🙂

sjussi
29. júl 2010

@cufinka ja uz se taaaak tesim,uz aby byla zima 🙂

sova33
29. júl 2010

@cara.m
@sjussi Klid, času je opravdu spousta 🙂

cara.m
29. júl 2010

@sjussi 😀 no já mám pár věciček v 62 a to jsem si říkala, kolik toho už nemám 😀 😀 😀 😀 a vlastně nemám nic, musím prošmejdit škatuli od ségry po malé, co v ní vlastně mám a co koupit. Když já vůbec nevím, do čeho se budeme v zimě oblíkat 😀

cufinka
29. júl 2010

@cara.m
@sjussi klid holky já jsem jenom magor 😀 😀 😀

januarovky
29. júl 2010

ahojte dievcata...tabulka je aktualizovana... 😉

cara.m
29. júl 2010

@cara.m no mi kámošky co se jim teď narodila miminka říkaly, že mám určitě pár prťavých věcí koupit, že ony je využily 🙂

cara.m
29. júl 2010

co plánujete koupit za fusak?

cufinka
29. júl 2010

jako videla jsem úžasné bundičky na holčičky v 62velikost v KIK je mají ty jsou prostě božííí 😀

sjussi
29. júl 2010

@cara.m ja taky ne,ja mam jedny dupacky,cepicku a kosilku od budouci tchyne 🙂

musite vzdycky napsat co a jake,nejlepe i s fotkou a ja si pak koupim uplne to same 🙂

cara.m
29. júl 2010

@cufinka ještě tu holčičku do nich co? 😀