Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sova33 ja sem to taky zkoumala z nejakych letaku co mi dala dr ale nejak mi to prislo strasne slozite 🙂 ja uz bych taky strasne rada nakupovala a kdyz to tak posloucham asi taky zacnu 🙂v jake barve a velikosti to nakupujes??ja s tim nemam zadne zkusenosti tak mam docela strach ze to bude male nebo velke.kdyby to bylo velke tak neva ze,prcek doroste.horsi kdyby to bylo male 🙂
Ahoj holky ,tak ty co si to chcete nechat jako překvápko klobouk dolů 😀 já už jsem tak natěšená že už aby mi to řekli 😀 jinak už mám vše oblečení co je potřeba,ted budu jen čekat jaké budu ješte dokupovat barvičky na parádu 😀
@sjussi Vypadá to složitě, ale není to tak hrozné. Je spousta druhů a značek, ae zase je spousta stránek a diskuzí, takže si myslím, že to zkusím a pak buď budu pokračovat, nebo přejdu na jednorázovky.
TY věcičky, co jsem sehnala byly na chlapečka, ale většina z nich spíš neutrální (žlutá, zelená, béžová, bílá). Velikost nejmenší je 50, ale té moc nekupuj, z toho rychle vyroste. Pak je myslím 56.
jj 50 nejmenší tu já ale nemám vůbec ,pokud nejste s manželem prckové tak jí ani nekupuj pak je 56,62,68 ,já nakupvala 56 a 62 🙂
@sjussi http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?cislocl...
Musíš si proklikat konkrétní položky, u oblečení je odkaz na tu tabulku.
ahojte dievcata...tabulka je aktualizovana... 😉
co plánujete koupit za fusak?
jako videla jsem úžasné bundičky na holčičky v 62velikost v KIK je mají ty jsou prostě božííí 😀

@sjussi Tak to jo, my se necháme překvapit, takže na UTZ čekat nemusíme. Já už jsem neodolala a něco jsem levně nakoupila na Aukru, takže mám základ oblečení a rychlozavinovačku. JInak já bych chtěla používat převážně látkové pleny, takže teď studuju novou vědu-látkovky. 😀