Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jako holky mám dost ,ted jsem se byla mrknout na jinym servru pro těhulky atd. A jedna těhulka tam dala kočárek,jako že se jí líbí ,že se do něj zamilovala.jen tak pro info je to Firkon F7 , a oni jí normálně tam říkaj jak je hroznej atd , ( mě osobně se ten kočárek líbí i ta cena je užasná a dá se na něj dát autosedačka ,dá se udělat porták atd,.. ) já jen prostě nechápu tyto typi lidí co odsuzují.at si myslí co chteji ne? Ale proč jí kazit radost? nechápu to a je mi s toho smutno jaký lidi jsou ☹
@cufinka To máš pravdu, někdy jsou lidi dost zlí. Já jsem takhle našla nějakou diskuzi k článku, který napsala mladá mamča a tam vypsala všechno, co musela nakoupit - tedy od kočárku přes vložky do podprsenky až po monitor dechu pro mimčo. Psala tam i čeho koupila zbytečně moc nebo co se dalo nějak ošidit. Pro prvorodičky super pomoc.Tos neviděla jak se do ní některé ženské pustily.
@cufinka no ja jsem taky rada. Brouzdala jsem po netu a hledala normalni diskuzi, kde to neodkapava materskym zdrobnovanim, kde se neprodavaji ruzovoucke mikinky a nadherne riflicky... 😀
Jo, jsem svihnuta tehotenstvim, zacinam dementnet a obcas pisu hrubky a zapominam, ale lobotomii mi (mozna zatim 😠 ) nedelali 🙂
Ahojky 🙂 jenom takový dotázek..mluvíte nahlas na svá bříška? Spívate jim ? Čtu všudemožně jak je to prospěšné, že to prckové už slyší...Ja si při tom připadám tak lehce divně, hlavně když takhle mluvím před manželem 😀 Co vy ?
@lolelole mluvim, nezpivam (ale ja nejak nejsem zpivaci typ, se to budu muset ucit 😕 ), tatka na brisko mluvil taky, kdyz tu byl, a doted mu vyrizuje povidani, kdyz spolu mluvime 😀
A kamaradi mi bezne taky povidali do briska (jeden me presvedcoval, ze se musi "telefonovat" pres pupik, ze tak se svoji dcerkou mluvil kazdy den 😅 )
dík holky, vidím, že to má kyždý jinak..ja se snažím spívat i mluvit, ale jde mi to jenom když jsem sama. Můj drahy někdy do bříška něco prohodí, ale vidím, že tomu moc není přirozený 😲 😖 ...no musíme trénovat! 😉
píšu jak tatar - není mu to přirozený 🙂 pardooon
a uvažujete někdo o babyplusu nebo máte s tím zkušenosti ?
Já mám takový ten stolní kalendář a je to tam u 18. týdne napsáno, že už může slyšet, protože ušní kůstky jako jedny z prvních osifikují. Ale velikost tam uvádějí mnohem menší (ale ruku do ohně za to dávat nebudu 😀 )
je to takový walkman na břicho, který pouští speciálné rytmické zvuky vychazejíci ze zvuku tlukotu srce, takže jde o prirozený zvuk pro miminko..a postupně každý týden je zvuk o něco složitější, čímž by se měli rozvíjet nervové zakončení nebo něco takového
Holky koupila ste si už nějaká těhu džíny? já na ně koukala v obcchodě a příjdou mi že ještě na ně nemám bříško ☹ a jako nový džíny větší si kupovat nechci.ted mi už jsou jedny co mám ale začínají tlačit na bříško.jinak já ještě nepřibrala ani kilíčko ☹ ale novinka a to úžasná UŽ NEZVRACÍM 😀 😀 😀 a to pozor ,zjistila jsem z čeho mi bylo špatně ,z těhu vitamínů,dočetla jsem se že po kyselině listové se zvedá žaludek(me bylo zle fest a nic sem nepohla sníst) ted papám vše a jak nám jede zeleninka a ovoce.. 🙂
nevím jestli sem mohu dát odkaz, když si to dáš do vyhledávače, tak ti to určitě vyleze..je to dost drahé, ale použitý se dá sehnat levněj..
Já na miminko mluvím a hladím ho. Manžel mu taky povídá a dává pusu když jde do práce 😀 ... Sranda. Taky jsem četla, že už to může vnímat.
@cufinka Mě přišly včera dvoje džíny a jedna sukýnka. Mám všechny svoje džíny dost fest a když si v nich sednu, tak si musím rozepínat knoflík. Ale myslím, že to léto stejně nejvíc utahám různé sukýnky a na ty džíny přijde řada, až se opravdu ochladí...Ale mám z nich velkou radost, jsou moc pohodlné!!!
Super, že už nezvracíš. Mě se to naštěstí vyhlo úplně... 😉
@luciemar a jak ti sedí na bříšku? nepadá ti to ? já jsem si je právě nezkoušela tak si to nedokáži představit 🙂 já jsem si koupil na léto těhu overálek a ten je teda super spojený kalhoty 3/4 plus místo na bříško a tílko ,pohodlí nepopsatelné . jj ted leto super ale když si představim že budem mít největší bříška v zimě... velká zimní bunda nebo kabát se mi teda na pár měsíců kupovat nechce 😒

@luciemar je to smutny, ale spousta veci, i od stejne firmy, pokud to mas kousek, tak se vyplati kupovat v zahranici. Vim o hodne holkach, ktery kupujou veci na mimco v UK, protoze jim tam nekdo bydli. Stejne jako spousta holek zarizovalo pokojicky z Ikea v Polsku, vyslo to radove i o tisice korun levneji...