icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tetamon
30. júl 2010

@luciemar je to smutny, ale spousta veci, i od stejne firmy, pokud to mas kousek, tak se vyplati kupovat v zahranici. Vim o hodne holkach, ktery kupujou veci na mimco v UK, protoze jim tam nekdo bydli. Stejne jako spousta holek zarizovalo pokojicky z Ikea v Polsku, vyslo to radove i o tisice korun levneji...

sjussi
30. júl 2010

@tetamon tak je to fakt ze pokud ma clovek moznost poridit si neco levneji v cizine tak si to tam koupi

cufinka
30. júl 2010

Jako holky mám dost ,ted jsem se byla mrknout na jinym servru pro těhulky atd. A jedna těhulka tam dala kočárek,jako že se jí líbí ,že se do něj zamilovala.jen tak pro info je to Firkon F7 , a oni jí normálně tam říkaj jak je hroznej atd , ( mě osobně se ten kočárek líbí i ta cena je užasná a dá se na něj dát autosedačka ,dá se udělat porták atd,.. ) já jen prostě nechápu tyto typi lidí co odsuzují.at si myslí co chteji ne? Ale proč jí kazit radost? nechápu to a je mi s toho smutno jaký lidi jsou ☹

sova33
30. júl 2010

@cufinka To máš pravdu, někdy jsou lidi dost zlí. Já jsem takhle našla nějakou diskuzi k článku, který napsala mladá mamča a tam vypsala všechno, co musela nakoupit - tedy od kočárku přes vložky do podprsenky až po monitor dechu pro mimčo. Psala tam i čeho koupila zbytečně moc nebo co se dalo nějak ošidit. Pro prvorodičky super pomoc.Tos neviděla jak se do ní některé ženské pustily.

cufinka
30. júl 2010

@sova33 ☹ je to smutný ještě že my tady sme v pohodě 🙂 z toho mám radost 😀

sova33
30. júl 2010

@cufinka To máš pravdu. Naštěstí tu žádná taková prudička není 😀

sjussi
30. júl 2010

@sova33
@cufinka pokud clovek poradi tak je to OK ale aby se nekdo do nekoho navazel nebo mu nadaval za neco co se nekomu libi a tomu druhemu ne tak to je des 😒

tetamon
30. júl 2010

@cufinka no ja jsem taky rada. Brouzdala jsem po netu a hledala normalni diskuzi, kde to neodkapava materskym zdrobnovanim, kde se neprodavaji ruzovoucke mikinky a nadherne riflicky... 😀
Jo, jsem svihnuta tehotenstvim, zacinam dementnet a obcas pisu hrubky a zapominam, ale lobotomii mi (mozna zatim 😠 ) nedelali 🙂

sova33
30. júl 2010

@tetamon Tak to s tebou úplně souhlasím. 😉

cara.m
30. júl 2010

@tetamon 😀

lolelole
30. júl 2010

Ahojky 🙂 jenom takový dotázek..mluvíte nahlas na svá bříška? Spívate jim ? Čtu všudemožně jak je to prospěšné, že to prckové už slyší...Ja si při tom připadám tak lehce divně, hlavně když takhle mluvím před manželem 😀 Co vy ?

tetamon
30. júl 2010

@lolelole mluvim, nezpivam (ale ja nejak nejsem zpivaci typ, se to budu muset ucit 😕 ), tatka na brisko mluvil taky, kdyz tu byl, a doted mu vyrizuje povidani, kdyz spolu mluvime 😀
A kamaradi mi bezne taky povidali do briska (jeden me presvedcoval, ze se musi "telefonovat" pres pupik, ze tak se svoji dcerkou mluvil kazdy den 😅 )

denne73
30. júl 2010

@lolelole
@tetamon . Áno ja sa smojim bábetkom každý deň zhováram a rozprávam mu ako sa na neho všetci tešíme a tak. Samozrejme aj spievam. Je to tak bábetká to počuju a vnímaju. 🙂 🙂 🙂

cufinka
30. júl 2010

@lolelole já někde četla že mimi vnímá zvuky od 16-17tt , tak to určitě pokud chceš zkoušej 🙂 já osobně to nedělám 🙂 jen občas něco prohodím ale myslím si že si sním budu povídat až dýl 😀

sova33
30. júl 2010

@lolelole Já jsem na tom asi jako ty, prý je to prospěšné, slyšet tě může od 18. týdne, tak máš ještě dva týdny na trénování 😀

sova33
30. júl 2010

@cufinka Tak jsme se skoro shodly 😀

tetamon
30. júl 2010

@cufinka no ja mam nejaky metrik na jinym webu, a tam pisou (jsem dneska 17+0), ze mrne uz slysi muj hlas, a ze ma uz skoro 20 cm a 250 g 🙂

lolelole
30. júl 2010

dík holky, vidím, že to má kyždý jinak..ja se snažím spívat i mluvit, ale jde mi to jenom když jsem sama. Můj drahy někdy do bříška něco prohodí, ale vidím, že tomu moc není přirozený 😲 😖 ...no musíme trénovat! 😉

lolelole
30. júl 2010

píšu jak tatar - není mu to přirozený 🙂 pardooon

lolelole
30. júl 2010

a uvažujete někdo o babyplusu nebo máte s tím zkušenosti ?

sova33
30. júl 2010

Já mám takový ten stolní kalendář a je to tam u 18. týdne napsáno, že už může slyšet, protože ušní kůstky jako jedny z prvních osifikují. Ale velikost tam uvádějí mnohem menší (ale ruku do ohně za to dávat nebudu 😀 )

sova33
30. júl 2010

@lolelole Já o tom slyším poprvé.

tetamon
30. júl 2010

@sova33 no ja cetla taky nekolik moznosti 😀 Ale protoze mam velky bruch, radsi si rikam, ze tam je vetsi mimco a ze to neni spek 😎

lolelole
30. júl 2010

je to takový walkman na břicho, který pouští speciálné rytmické zvuky vychazejíci ze zvuku tlukotu srce, takže jde o prirozený zvuk pro miminko..a postupně každý týden je zvuk o něco složitější, čímž by se měli rozvíjet nervové zakončení nebo něco takového

cufinka
30. júl 2010

Holky koupila ste si už nějaká těhu džíny? já na ně koukala v obcchodě a příjdou mi že ještě na ně nemám bříško ☹ a jako nový džíny větší si kupovat nechci.ted mi už jsou jedny co mám ale začínají tlačit na bříško.jinak já ještě nepřibrala ani kilíčko ☹ ale novinka a to úžasná UŽ NEZVRACÍM 😀 😀 😀 a to pozor ,zjistila jsem z čeho mi bylo špatně ,z těhu vitamínů,dočetla jsem se že po kyselině listové se zvedá žaludek(me bylo zle fest a nic sem nepohla sníst) ted papám vše a jak nám jede zeleninka a ovoce.. 🙂

lolelole
30. júl 2010

nevím jestli sem mohu dát odkaz, když si to dáš do vyhledávače, tak ti to určitě vyleze..je to dost drahé, ale použitý se dá sehnat levněj..

luciemar
30. júl 2010

Já na miminko mluvím a hladím ho. Manžel mu taky povídá a dává pusu když jde do práce 😀 ... Sranda. Taky jsem četla, že už to může vnímat.

luciemar
30. júl 2010

@cufinka Mě přišly včera dvoje džíny a jedna sukýnka. Mám všechny svoje džíny dost fest a když si v nich sednu, tak si musím rozepínat knoflík. Ale myslím, že to léto stejně nejvíc utahám různé sukýnky a na ty džíny přijde řada, až se opravdu ochladí...Ale mám z nich velkou radost, jsou moc pohodlné!!!
Super, že už nezvracíš. Mě se to naštěstí vyhlo úplně... 😉

cufinka
30. júl 2010

@luciemar a jak ti sedí na bříšku? nepadá ti to ? já jsem si je právě nezkoušela tak si to nedokáži představit 🙂 já jsem si koupil na léto těhu overálek a ten je teda super spojený kalhoty 3/4 plus místo na bříško a tílko ,pohodlí nepopsatelné . jj ted leto super ale když si představim že budem mít největší bříška v zimě... velká zimní bunda nebo kabát se mi teda na pár měsíců kupovat nechce 😒

sova33
30. júl 2010

@lolelole Jo, to já jsem si to hned našla 🙂 Ale nevím, já na tohle moc nejsem 😀