icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
30. júl 2010

zkusím během zítřka, teď jsem se vykoupala a zakutala do župánku, se mi ho nechce vyslíkat 😀

janicac
30. júl 2010

holky, měly by jsme si tu udělat vlastní tabulku ať máme přehled. nic proti té co už je, ale psala jsem 3x o zapsání a už jsem to vzdala.

tetamon
30. júl 2010

cufi: obavam se, ze az moc, ale nedelam nic extra pro pribirani, tak se holt vykulatim do kulata a po porodu budu resit 🙄 😉

cara.m: oh, to zni dobre, zachumlana v zupanku, dumam, ze to za chvili pujdu zalomit, nejak me mimco posledni dobou uspava 😀

cufinka
30. júl 2010

@janicac musíš napsat na IP januarovky a ne sem ale 😀

tetamon
30. júl 2010

@janicac nejlepsi je primo napsat soukr. vzkaz januarovky. Ja to tak udelala a v tabulce jsem 😀

cufinka
30. júl 2010

@tetamon to jako vůbec ale vůbec ted neřeš! já jak jsem zvracela tak tudíš jsem nepřibrala,ale kdyby s videla ted poslední 4dny jak žeru 😀 😀 😀 myslím že to co mám není mimi ale špek 😀

janicac
30. júl 2010

díky. 😉

tetamon
30. júl 2010

@cufinka 😀 tak ja jsem prvni 3 mesice taky problila (ne vsechno, co jsem snedla, ale dost casto), kvuli tomu jsem jedla malo (nejis-neblijes, jis-je ti blbe-mozna budes blit...to si telo rozmyslelo, jsem se musela nutit jist 🙂), a stejne jsem pribrala 4 kg, holt telo blbne.. Neresim, sice si toho vsimam, desim se toho, jestli se unesu v 9. mesici, ale hladovku drzet nebudu, mimco ma rado zdravy veci, takze delam, co muzu, salatky, nic moc "tlustyho" nejim, holt az se hormony vrati do normalniho behu 😎
Ty jeden speku 😀

cara.m
30. júl 2010

@cufinka ale je to mimi 😉

cufinka
30. júl 2010

holky moje vy chodíte do práce nebo ste na neschopence? a ty co chodí co děláte za práci? bo ja jsem už od 7tt na neschopence,bála jsem se že mimču v práci ublížím(dělám totiž v kauflandu vedoucí na drogerce ,ale to je vedoucí nevedoucí dělám úplně vše jako moje podřízené,tudíš tahání těžkých věcí(prášků,psího žrádla)lezení po štaflích...) a nedokážu si představit že bych tam ted lítala když mi stačí být venku 2 hodky a jsem vyřízená na celí den 🙂

cara.m
30. júl 2010

@cufinka já chodím do práce, ale dělám u pc.

tetamon
30. júl 2010

@cufinka taky kancelarska krysa 😉 , v knihovne. A tu neschopenku jsem zvazovala jen ze zacatku, protoze dobre dva mesice jsem tam fakt jen prosedela. Mam zlatou sefku, tak mi to tolerovala, ono na me docela bylo videt, ze mi je fakt soufl...

cara.m
30. júl 2010

Já jsem hlavně ze začátku trpěla děsnou únavou, to bylo šílené. A vstávala jsem ve 4.45, takže síla. Ale už mě to přešlo. Jen dneska jsem si musela přes den na 2 hoďky lehnout 🙂

cufinka
30. júl 2010

mě to chození do práce právě chybí ☹ ale nebudu to riskovat,na jinou práci mě přeřadit nemůžou páč jiná není 😒

tetamon
30. júl 2010

@cara.m ah, ouvej, zlata praha. Sice si drepim v praci do 5, ale chodim na 9 🙂

cufi: me segra z vlastni zkusenosti doporucovala, ze pokud muzu, at chodim do prace, ze doma zmagorim. A verim, asi bych se ukousala nudou. Tim spis, jestli jsou fak omezene vychazky... 😖

cufinka
30. júl 2010

@tetamon já mám neomezené 😀

tetamon
30. júl 2010

cufi: hmmm....nooooo...to by stalo za uvahu, ale to bych nedostala 😀

janicac
30. júl 2010

holky, už mimi kopou? já jsem si říkala, že u prvního dítěte by to bylo brzo, že to začne až po 20. týdnu, ale dnes citim takove zvlastni jakoby pichnuti na ruznych stranach.

tetamon
30. júl 2010

@janicac nevim, jak presne to ahani vypada, ale to mam pratkicky od zacatku tehu, to je "roztahovani" delohy. Tahnou ruzny ty vazy uvnitr, ktery drzi delohu. Nekdy me to teda i picha a taha nepekne, jako stredne silny menstruacni bolesti 😕 nejdriv jsem byla vykulena, ale ted si rikam, ze aspno vim, ze mrne roste a dela si misto 😀

janicac
30. júl 2010

@tetamon já to právě zatím neměla. nikdy jsem zatím nic necítila. myslela jsem si, že v době, kdy měla přijít menstuace mě bude bolet břicho, ale taky ne. třeba už opravdu začne brzo kopat, ale má ještě ty tři týdny čas🙂

janicac
30. júl 2010

..dobrou noc..

tetamon
30. júl 2010

@janicac jesil jsi hubenour, tak by mohlo byt, hubendiry to vetsinou citi driv, on ten spek je tezsi prokopnout 😀
dobrou

cara.m
31. júl 2010

@tetamon no já sice hubená jsem, ale necítím nic 🙂

cara.m
31. júl 2010

Jaké velikosti oblečení tedy nakupujete? Od 56 ?

janicac
31. júl 2010

@cara.m ciao, já nakupuju od velikosti 56.

janicac
31. júl 2010

@tetamon hubenour jsem asi byla, ale už nejsem🙂

cara.m
31. júl 2010

Pojedu dnes nakupovat, tak jsem si řekla, že po každé co pojedu do obchoďáku, vezmu něco pro mimčo, ať se mi to začíná plnit 😀 Asi taky začnu 56 a pak před porodem koupím pár věciček pro úplné mrňata, co kdyby náhodou...

cara.m
31. júl 2010

No není to úžasné? Ještě tu holčičku do toho 😀

cufinka
31. júl 2010

@cara.m já kupuju od 56 🙂 a jako to oblečeníčko je prostě božíííííííííííííííííííííí já chci holčičkuuu 😀 ale nevím proč mám pocit že tam je kluk 😀

cara.m
31. júl 2010

@cufinka že jo? já měla první poct, že to bude kluk, ale teď, že to bude holka. Ale asi si to spíše vsugerovávám, protože chci holčičku 😀 Ale je to stejně jedno, hlavně, že mimi bude zdravé! Já teď přemýšlím, že si nějaké overálky objednám z Nextu a přemýšlím jestli vzít něco na new baby nebo až up to 1 mth. Zatím vezmu asi to nad 1 měsíc a uvidím, jak velké to bude.