Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
holky, měly by jsme si tu udělat vlastní tabulku ať máme přehled. nic proti té co už je, ale psala jsem 3x o zapsání a už jsem to vzdala.
cufi: obavam se, ze az moc, ale nedelam nic extra pro pribirani, tak se holt vykulatim do kulata a po porodu budu resit 🙄 😉
cara.m: oh, to zni dobre, zachumlana v zupanku, dumam, ze to za chvili pujdu zalomit, nejak me mimco posledni dobou uspava 😀
díky. 😉
@cufinka 😀 tak ja jsem prvni 3 mesice taky problila (ne vsechno, co jsem snedla, ale dost casto), kvuli tomu jsem jedla malo (nejis-neblijes, jis-je ti blbe-mozna budes blit...to si telo rozmyslelo, jsem se musela nutit jist 🙂), a stejne jsem pribrala 4 kg, holt telo blbne.. Neresim, sice si toho vsimam, desim se toho, jestli se unesu v 9. mesici, ale hladovku drzet nebudu, mimco ma rado zdravy veci, takze delam, co muzu, salatky, nic moc "tlustyho" nejim, holt az se hormony vrati do normalniho behu 😎
Ty jeden speku 😀
holky moje vy chodíte do práce nebo ste na neschopence? a ty co chodí co děláte za práci? bo ja jsem už od 7tt na neschopence,bála jsem se že mimču v práci ublížím(dělám totiž v kauflandu vedoucí na drogerce ,ale to je vedoucí nevedoucí dělám úplně vše jako moje podřízené,tudíš tahání těžkých věcí(prášků,psího žrádla)lezení po štaflích...) a nedokážu si představit že bych tam ted lítala když mi stačí být venku 2 hodky a jsem vyřízená na celí den 🙂
Já jsem hlavně ze začátku trpěla děsnou únavou, to bylo šílené. A vstávala jsem ve 4.45, takže síla. Ale už mě to přešlo. Jen dneska jsem si musela přes den na 2 hoďky lehnout 🙂
mě to chození do práce právě chybí ☹ ale nebudu to riskovat,na jinou práci mě přeřadit nemůžou páč jiná není 😒
cufi: hmmm....nooooo...to by stalo za uvahu, ale to bych nedostala 😀
holky, už mimi kopou? já jsem si říkala, že u prvního dítěte by to bylo brzo, že to začne až po 20. týdnu, ale dnes citim takove zvlastni jakoby pichnuti na ruznych stranach.
@janicac nevim, jak presne to ahani vypada, ale to mam pratkicky od zacatku tehu, to je "roztahovani" delohy. Tahnou ruzny ty vazy uvnitr, ktery drzi delohu. Nekdy me to teda i picha a taha nepekne, jako stredne silny menstruacni bolesti 😕 nejdriv jsem byla vykulena, ale ted si rikam, ze aspno vim, ze mrne roste a dela si misto 😀
..dobrou noc..
Jaké velikosti oblečení tedy nakupujete? Od 56 ?
Pojedu dnes nakupovat, tak jsem si řekla, že po každé co pojedu do obchoďáku, vezmu něco pro mimčo, ať se mi to začíná plnit 😀 Asi taky začnu 56 a pak před porodem koupím pár věciček pro úplné mrňata, co kdyby náhodou...
@cufinka že jo? já měla první poct, že to bude kluk, ale teď, že to bude holka. Ale asi si to spíše vsugerovávám, protože chci holčičku 😀 Ale je to stejně jedno, hlavně, že mimi bude zdravé! Já teď přemýšlím, že si nějaké overálky objednám z Nextu a přemýšlím jestli vzít něco na new baby nebo až up to 1 mth. Zatím vezmu asi to nad 1 měsíc a uvidím, jak velké to bude.

zkusím během zítřka, teď jsem se vykoupala a zakutala do župánku, se mi ho nechce vyslíkat 😀