icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
2. aug 2010

@renka100 gratuluji k super výsledkům 😉

janicac
2. aug 2010

Nezkoušela jste některá ten intelligender, který má říct, zda čekáte kluka nebo holku?

cara.m
2. aug 2010

@janicac No chvíli jsem nad tím přemýšlela, ale jelikož to stojí tisíc korun, řekla jsem si že to vydržím a za tu ušetřenou tisícovku koupím něco pro miminko.

Holky, budete kupovat body i s krátkým rukávem nebo jen s dlouhým?

cara.m
2. aug 2010

Jinak jsem se teď dívala, že ty obyč bodyčka od Nextu v balení po 5 vyjdou za krásnou cenu http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/1/
Jen jsou přes hlavu, ale holt budu trénovat 😀

cufinka
2. aug 2010

@cara.m já mám i s krátkým ale všichni říkají že mám kupovat spíše dlouhý.tak krátký bude na doma že? přeci tu bude teplo a ikdyž tak dám mikču 😀

cufinka
2. aug 2010

@cara.m hele a co je teda tohle? http://search.nextdirect.com/shop/gatt2/12/gatt... tady se to přece prodává v korunách ne? vždyt v rohu nahoře je čr vlajka ? 🙂

cara.m
2. aug 2010

@cufinka no jo ale stejně si to objednáš u nich a budeš platit poštovné

cufinka
2. aug 2010

@cara.m jj ale je to jednoduší a ted jsem našla i češtinu a kč 🙂 http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=e...

cara.m
2. aug 2010

@cufinka no já se v tom nemůžu vyznat, přijde mi jednodušší to anglické 🙂

lavazza
2. aug 2010

cara.m: já sem z Ústí nad Orlicí a pro oblečení z Nextu se mi do Prahy jezdit nechce,přijde mi to zbytečný. Kdyby to byl Hradec nebo Pardubice, tak bych tam zajela, to je celkem blízko.

cara.m
2. aug 2010

Tak zrovna mi ségra přinesla vaničku, takže mi odpadá její nákup 🙂 Vyklízí pomalu věci co má a přesouvá je ke mě 🙂

cufinka
2. aug 2010

@cara.m super mi už jí máme taky ale nechám jí u našich páč máme malí byt a budem kupovat ten přebalovák i s vaničkou 🙂

sjussi
2. aug 2010

decka to je neskutecne,do tohoto tydne sem pomalu nevedela ze sem tehotna a ted tu sedim u netu a chroupu cokoladu co sem si koupila.takove chute mam od patku 🙂 🙂

sjussi
2. aug 2010

@cara.m mne taky nikdo nevolal tak tam bud na konci tyden zavolam anebo tam v utery zajedu osobne

luciemar
2. aug 2010

Holky, tak přicházím se super zprávičkou!!! Dnes jsem volala doktorce kvůli výsledkům tripple testů a dopadly DOBŘE 😀 😀 😀
Mám takovou radost...a navíc máme dnes s manžílkem výročí dvou let od svatby, tak to je opravdu moc hezký dáreček!!!

sjussi
2. aug 2010

@luciemar a kdy si na nich byla?

sjussi
2. aug 2010

@luciemar joooo a gratuluju 🙂 ja nad tema testama porad premyslim az zapominam nad slusnym vychovanim 🙂

luciemar
2. aug 2010

@sjussi V poho...byla jsem na nich minulé pondělí a ptala jsem se sestřičky, kdy budou výsledky. Říkala, že si mám zavolat dnes, abych byla klidná....

sjussi
2. aug 2010

@luciemar tak to ja sem byla ve ctvrtek tak asi v patek nebo v pondeli by meli byt.Doufam ze uz nebo to je o rozum 🙂

sjussi
2. aug 2010
luciemar
2. aug 2010

@sjussi Určitě, hlavně se tím nestresuj...

cufinka
2. aug 2010

@luciemar gratuluju k úžasné zprávičce 🙂 dofám že za týden budu mít ty samé 🙂

luciemar
2. aug 2010

@cufinka Určitě, Cufi...teď už je dobře, ale když jsem tam volala, tak jsem měla malou dušičku 😅
Pro radost a za odměnu jsem si také v Praze v Nextu koupila první oblečky...zatím neutrální - bílé, tři bodýčka na patentky a plyšový zimní overálek s kapuckou...nádherné. Až se mi dostane do ruky foťák, tak nafotím a dám do albíčka... 😉 Ale s ostatním asi počkám, až budeme vědět pohlaví...ale je to těžkééééé 😀

sjussi
2. aug 2010

@luciemar ja uz sem se taky neuhlidala a koupila sem si zelenou zavinovacku a bile body

luciemar
2. aug 2010

@sjussi Je čím dál tím těžší odolávat... 😀 Ale tyhle neutrální věcičky můžem... 😉

sjussi
2. aug 2010

@luciemar no ja sem chtela pockat az budu mit ty vysledky z triplu ale hold uz se to nedalo 🙂

cufinka
2. aug 2010

@luciemar juju už se těším až se budu kochat oblečkama co kupujete 🙂

luciemar
2. aug 2010

@sjussi No, já na ně právě taky tak trochu čekala... 😉 A chtěla jsem se za to čekání odměnit....
@cufinka jj, dám je tam, ale manža někam zahrabal foťák, tak budu muset počkat, až mi ho vyhrabe... 😅

cara.m
2. aug 2010

@luciemar Gratuluju moc!

cara.m
2. aug 2010

@luciemar jéééé a kdy hodíš fotečky oblečků? Už se těším 🙂