Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
sova: to je nynyyy 🙂
Jezkovy zrakule, uplne v tom to miminko vidim 🙂
Dobré ráno ženy 🙂 ja už asi začínam trpět těhu nespavostí - dnes jsem vzhůru od 5:30 uff 😖 No alespoň bude dlouhý den 🙂
Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla...byla jsem na vylete u segry v cechach tak jsem si trosku odpocinula a dovezla si plnej pytel veci na miminko...
A vcera jsme s pritelem citili miminko nejak ho asi tlacili streva tak se nam ukazal. 🙂 Pritel byl s toho uplne div zivej :D ZAchvilku zase na KO uz se moc tesim budem zkoumat organy tak jsem zvedava zda je vsechno v poradku 🙂
A co vy jak se mate? Co briska atd 🙂
Ranko ranicko 🙂,
@lolelole jo, tak to mam taky, akorat na rozdil od tebe... V noci nemuzu spat, ale rano bych spala. Tak jak jsem byla naucena normalne vstavat v 6, takze jsem do prace chodila bezne mezi 8-8.30 (nastesti mam klouzavou prac. dobu 🙂), tak ted chodim na 9 (prakticky spis pozdeji, ale mam tolerantni sefovou, pac tu stejne zustavam vetsinou aspon jednou v tydnu dyl 🙂)
Kazdopadne: kdyz spim dlouho, v noci nemuzu spat (driv neslychana vec), a pres den jsem jak podymena... 🙄 Jooo, a co teprve az fakt priberem a budem sotva funet v leze 😀
@pajulinkka cauky, doufam, ze sis hezky odpocinula u segry 🙂
Briska, jak tak sleduju, hezky zacinaji postupne vyplopavat i tem hubenounkym, ktere zadne nemely 😉
@tetamon Jo odpocinula, a taky se nastvala nebo spis jsem chtela segru zakousnout :( Ale jinak bylo dobre...V cechach je krasne
@pajulinkka ahoj, tak jsem se Ti teď dívala do albíčka a mám depku. Ty už toho máš tolik! A já jen pár overálků a bodyček 😀
@cara.m Já bych vlastně nemela nic ... ale segra je po dvou detech takze mi nabalila ty male veci at si je vezmu ze to doma ma stejne uz na houby a me se to hodi aspon nemusim toho tolikkupovat...A neboj se ty me dozenes ;)
Ahojte kocky, ja som len dnes objavila tuto stranku...tiez mame januarovy termin. 🙂 velmi sa aj s manzelom tesime...akurat dnes zaciname 18tt...no zatial nie je na mne nic vidno, nemam ziadne brusko, ale babenko by uz malo mat cca 17 cm (minuly tyzden mi to povedal lekar)...Je to normalne? Ako ste s bruskami na tom vy?
jinak holky já ještě nemám nic - zatím jsme se rozhodli nenakupovat, i když už mně to láka moc 😲 Neco dostanu od ségry, měla kluka a taky v lednu, takže zimní věcičky bude mít 🙂 Vlastně jediné co mám je takové úžasně milé bodíčko s čepičkou, co jsem kouila už asi před 3 lety . Byla to láska na první pohled. V tom si Kvida odvezeme z porodnice domů 🙂 Hodím pak foto do alby..
Holky budete kupovat spací vak?
@cara.m Já asi ne...i když oni říkají že se mimi v nem citi jako v brisku ale ja to budu resit jinak...staci dat kolem nej polstare, a nebo mam televizni vak pro miminka co jeste delala moje mamka je super a je to na ten samej zpusob
@cara.m Vyfotila jsem ho a dala do alba tak se koukni
@tetamon já to mám taky právě v plánu, ale zjišťuji co jsou z těch mých plánů zbytečnosti a co ne, ale asi ho taky vezmu
@pajulinkka jo jo je to na podobný způsob

@cara.m no, mne je 33, rodim uz v 34, takze jsem fakt uz pomerne stara. A navic mi hodne kamosek zustalo v mensich mestech po republice, takze mely deti v normalnim veku a ne jako my velkomestsky az kolem tricitky 🙂)))
Ale to leto je problem, jenom sestrenka si poridila mimca rozumne 😀 ma dva prcky, a jeden letni, druhy zimni. Akorat oba kluci, tak zalezi na tom v brusku, jestli je on a nebo ona, kolik toho bude pouzitelnyho 🙂