Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte maminky,niekedy vas nestiham ani precitat,nieto este nieco napisat 😔
ale teraz mam na vas taku malinku otazocku.chcela by som vediet,cim si natierate bruska a ako casto vas svrbia 😅 lebo ja mam dni,ze ma nesvrbi vobec a tiez dni ked ma svrbi cely den,ze sa musim aj desat krat natierat 😅
ja mam letne dievcatko,takze v zavinovacke v kociku nebola,kym bola malinka,az v zime ,ked mala pol roka som ju davala uz do overalu takeho zimneho,este do fusaku a aj prikryla dekou.byvali dost mrazy a ona spavala vacsinou iba vonku a vzdy jej to vyhovovalo,lebo spinkavala aj dva krat po tri hodiny 🙂
kamoska mala tuto zimu chlapceka a ta davala do zavinovacky,do fusaku a do deky.takze asi tak budem davat aj ja 🙂 no ale na sebe mal malinky len dupacky a plienocku.stacilo to.a samo ze ciapocku 😉
ja som si pri prvom tehu natierala len ked ma svrbelo a nemam ziadne strie chvalabozku 🙂
sjussi,no dakujem 😉 mne od zaciatku dost brusko vyskocilo,taketo som mala s hankou hadam v siestom mesiaci 😕 ale kilov som mala s hankou viac o takomto case,je to cele cekom ine tehotenstvo
ja som s hankou do siesteho mesiaca chodila do roboty a mnohi zakaznici(robila som v kvetinarstve)si ani nevsimli ze som tehu 😀 teraz ma uz zastavuju tetusky v potravinach:"aaa,hanka bude mat braceka alebo sestricku?a uz za chvilku tusim,nie? "😕 😀 😀 😀
Teda holky, já se nestačím divit, co všechno už máte nakoupeno. To je paráda, tak si říkám, že bych to měla taky začít pomalu rozjíždět... 😉
tak jsem volala na triply a jsme ok tím pro nás genetika skončila..teda ještě ultrazvuk ( a na ten se těším bude zase 3D fotečka) aby byla zpráva úplná :o)))
jinak včera mi volala mamka že našla babička nějaký věci po mě s bráchou a něco po bratránkovi ( tomu je cca 19 ..je v americe takže ani pořádně nevím) a že něco vypadá poožitelně a něco dobrý na doma...to jsem zvědavá jak moc budu kritická a co vše si vezmu
jinak se zakrýváním jsem se ptala mamky (má zkušenosti já se narodila v prosinci) a říkala že stačí deka (larysa) spožená do povlaku na polštář (dospěláckej), nebo povlíknout zavinovačku (80x80), že peřinka je prej na mimi moc že se v podstatě přikrývaj jen nožičky.......to jsem zvědavá na sebe jako maminu občas si z toho příjdu pěkně vyjukaná 😀 😀
@kostri krasne brisko. Ja musim mazat, a ac mazu 2-3x denne, stejne svedi, i strie mam. Ale ja je mam uz od puberty, tak se obavam, ze holt uz tomu nezabranim (zacinam vypadat jako tygr 😲, prouzkata) A to fakt delam, co muzu, masiruju zinkou, mazu, holt smolik. Vsak ony vyblednou a na koupaku jsem s holym brichem tak jako tak nechodila uz roky 🙂
@markysek2 gratuluju 🙂
A prikryvani... Ja si vybavuju, ze segra davala tu kombinezu, fusak a deku, kdyz byly jo mrazy. A mladymu to stacilo (pry se ma zkouset vzadu na krku, pac nosik je periferni, takze obcas studeny, i kdyz mimcu neni zima. Ale doma je ukazatelem nosik, kdyz je studeny, prcek potrebuje vic oblict nebo pritopit 🙂 Uvidime, jestli mi moje detska bude taky davat takove rady, to by se hodilo 😉 Uz jsem to za ty 3,5 roku zapomnela, co vsecko bylo dovoleny a zakazany (alergeny pri kojeni aspon v sestinedeli...si pamatuju ze bylo, ale ktery to byly..uaaa)
@sjussi no pockej, zase si dej trosku rezervu, pac aby azse neradily az moc (znam od mamky, ve chvili, kdy segra porodila, tak v ni nastoupila hrda matka "ja jsem vychovala dve deti, ty nic, ty nicemu nerozumis" a segra si musela vybojovat svoji pozici, nebylo to lehky. Minule pri pobytu doma me mamka taky krasne motivovala takovyma kecama jako "jee, Moni, ty a mamka, ja si te neumim predstavit, jak ty to vubec zvladnes, no fakt su zvedava, co budes delat" mineno i podle kontextu stylem "ty jsi takova neschopna" No smala jsem se tomu, protoze jeste pamatuju od segry, a vyhoda 300 km vzdalenosti me trosku utesuje 😠

@cara.m no ja asi aspon na navstevy,jinak budu pouzivat zavinovacky a taky premyslim nad tim spacim vakem