icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tetamon
3. aug 2010

@cara.m no, mne je 33, rodim uz v 34, takze jsem fakt uz pomerne stara. A navic mi hodne kamosek zustalo v mensich mestech po republice, takze mely deti v normalnim veku a ne jako my velkomestsky az kolem tricitky 🙂)))
Ale to leto je problem, jenom sestrenka si poridila mimca rozumne 😀 ma dva prcky, a jeden letni, druhy zimni. Akorat oba kluci, tak zalezi na tom v brusku, jestli je on a nebo ona, kolik toho bude pouzitelnyho 🙂

sova33
3. aug 2010

@cara.m Musím to nejdřív nafotit 🙂

cara.m
3. aug 2010

@tetamon já mám taky 30, ale přijde mi to tak akorát 🙂

cara.m
3. aug 2010

@sova33 tak foť 😉

sova33
3. aug 2010

@cara.m Tak se mi to možná podařilo. Zkus se kouknout do mého alba.

cara.m
3. aug 2010

@sova33 jéééééé je nádherná, dokonalá, krásně teploučká a ty rukavičky jsou perfektní 😀 😀 😀

sova33
3. aug 2010

@cara.m No právě, jestli bude mimčo po mamce, bude neustále zmrzlé 😀

tetamon
3. aug 2010

sova: to je nynyyy 🙂
Jezkovy zrakule, uplne v tom to miminko vidim 🙂

lolelole
4. aug 2010

Dobré ráno ženy 🙂 ja už asi začínam trpět těhu nespavostí - dnes jsem vzhůru od 5:30 uff 😖 No alespoň bude dlouhý den 🙂

lolelole
4. aug 2010

@sova33 ta zimní kombinéza je supeeeer - odkud ji máš ?

cara.m
4. aug 2010

Dobré ránko

@lolelole tak já zase trpím těhu spavostí 😀 Nemůžu se ráno probrat, spala bych a spala, ale nemůžu 😒

lolelole
4. aug 2010

@cara.m alespoň budeš mít hezky spinkací miminko až se narodí 😉 ja obvykle odkvecnu na půl hodiny odpoledne...naštěstí dělám z domu, takže si mohu dovolit zchrupnuout i v "pracovní době" 😀

pajulinkka
4. aug 2010

Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla...byla jsem na vylete u segry v cechach tak jsem si trosku odpocinula a dovezla si plnej pytel veci na miminko...
A vcera jsme s pritelem citili miminko nejak ho asi tlacili streva tak se nam ukazal. 🙂 Pritel byl s toho uplne div zivej :D ZAchvilku zase na KO uz se moc tesim budem zkoumat organy tak jsem zvedava zda je vsechno v poradku 🙂
A co vy jak se mate? Co briska atd 🙂

tetamon
4. aug 2010

Ranko ranicko 🙂,

@lolelole jo, tak to mam taky, akorat na rozdil od tebe... V noci nemuzu spat, ale rano bych spala. Tak jak jsem byla naucena normalne vstavat v 6, takze jsem do prace chodila bezne mezi 8-8.30 (nastesti mam klouzavou prac. dobu 🙂), tak ted chodim na 9 (prakticky spis pozdeji, ale mam tolerantni sefovou, pac tu stejne zustavam vetsinou aspon jednou v tydnu dyl 🙂)
Kazdopadne: kdyz spim dlouho, v noci nemuzu spat (driv neslychana vec), a pres den jsem jak podymena... 🙄 Jooo, a co teprve az fakt priberem a budem sotva funet v leze 😀

tetamon
4. aug 2010

@pajulinkka cauky, doufam, ze sis hezky odpocinula u segry 🙂

Briska, jak tak sleduju, hezky zacinaji postupne vyplopavat i tem hubenounkym, ktere zadne nemely 😉

pajulinkka
4. aug 2010

@tetamon Jo odpocinula, a taky se nastvala nebo spis jsem chtela segru zakousnout :( Ale jinak bylo dobre...V cechach je krasne

cara.m
4. aug 2010

@pajulinkka ahoj, tak jsem se Ti teď dívala do albíčka a mám depku. Ty už toho máš tolik! A já jen pár overálků a bodyček 😀

pajulinkka
4. aug 2010

@cara.m Já bych vlastně nemela nic ... ale segra je po dvou detech takze mi nabalila ty male veci at si je vezmu ze to doma ma stejne uz na houby a me se to hodi aspon nemusim toho tolikkupovat...A neboj se ty me dozenes ;)

lolelole
4. aug 2010

@tetamon no díky prckům máme celý svět teď vzhuru nohama 🙂 ale díky bohu za to 😀

aninulka
4. aug 2010

Ahojte kocky, ja som len dnes objavila tuto stranku...tiez mame januarovy termin. 🙂 velmi sa aj s manzelom tesime...akurat dnes zaciname 18tt...no zatial nie je na mne nic vidno, nemam ziadne brusko, ale babenko by uz malo mat cca 17 cm (minuly tyzden mi to povedal lekar)...Je to normalne? Ako ste s bruskami na tom vy?

cara.m
4. aug 2010

@aninulka ahoj 🙂 já si myslím, že s bříškem je to individuální, někomu začne růst dříve někomu později. Nedávno jsme tady dávaly fotky bříšek, tak když zalistuješ v diskuzi, určitě je najdeš 😉

lolelole
4. aug 2010

jinak holky já ještě nemám nic - zatím jsme se rozhodli nenakupovat, i když už mně to láka moc 😲 Neco dostanu od ségry, měla kluka a taky v lednu, takže zimní věcičky bude mít 🙂 Vlastně jediné co mám je takové úžasně milé bodíčko s čepičkou, co jsem kouila už asi před 3 lety . Byla to láska na první pohled. V tom si Kvida odvezeme z porodnice domů 🙂 Hodím pak foto do alby..

cara.m
4. aug 2010

Holky budete kupovat spací vak?

pajulinkka
4. aug 2010

@cara.m Já asi ne...i když oni říkají že se mimi v nem citi jako v brisku ale ja to budu resit jinak...staci dat kolem nej polstare, a nebo mam televizni vak pro miminka co jeste delala moje mamka je super a je to na ten samej zpusob

pajulinkka
4. aug 2010

@cara.m Vyfotila jsem ho a dala do alba tak se koukni

tetamon
4. aug 2010

@cara.m ja asi jo, i kdyz je fakt, ze segre poradila v porodnici sestra, plinku na trojuhelnik, cipem dolu, mimcu kolem ramen udelat docela pevny uzlik (zkrizeny rucky na bricku-hrudniku) Prislo mi to nejdriv sadarna, ale bobek v tom byl fakt klidny. Ale mam to v planu.

cara.m
4. aug 2010

@tetamon já to mám taky právě v plánu, ale zjišťuji co jsou z těch mých plánů zbytečnosti a co ne, ale asi ho taky vezmu

@pajulinkka jo jo je to na podobný způsob

sjussi
4. aug 2010

@cara.m budete pouzivat i peřínku?

cara.m
4. aug 2010

@sjussi či vím? 😀

cara.m
4. aug 2010

@sjussi ale asi jo, dle momentálního rozpoložení a dle toho, co nám bude lépe sedět. Myslím, že každému mimču bude vyhovovat něco jiného.