Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sova33 no ja si to taky udelam podle toho jak se mi to bude zdat podle mne nejlepsi,mamku mam taky(spis bohuzel)daleko a tchyni(az za mesic ziska tento titul 🙂 )mam perfektni ze mi vzdycky poradi a pak mi rekne at si to udelame radsi podle sebe ze se nam do toho nechce michat,je strasne hodna.takova ta vyjimka ktera se nehodi do tech vtipu o tchynich 🙂
@cufinka gratuluju,takze zadne ruzove oblecky 🙂 ale radsi pockej na ten utz za 3 tydny 🙂 co ti tam jeste povi
@sjussi - no sice fusak bude mimčo mít, ale stejně ho nějakou dekou ještě přikryješ a ty plyma se spíš používají přes jaro a léto nebo nějaká slabší deka. Mají moc pěkné deky.
No a ten polštářek je téměř plochý, takže mimču nijak neublíží. Ségra polštářek taky používala, úplně slabej.
@kostri - já sem si do 3.měsíce mazala břicho normálním tělovým krémem a teď si mažu pravidelně ráno a večer krém Elasti-Q. Břicho mě zatím nesvědí a strie se mi zatím nedělají.
A já teď řeším jaký fusak, přemýšlím o tom Angel Exclusive ale začala jsem uvažovat i o Lodger Bunger a teď babo raď 😖
Jééé a teď jsem našla ty Angel fusaky v akci 🙂
Ja uz to vidim, jak budu mesic pred porodem silet, co vsechno jeste nemam, kdyz sleduju, co vsechno se da objevit a mit 😕
Tak se mi podarilo prihodit nejaky fotky (hura, mam superfoto moulusmoulu 🙂)
cufi: gratuluju a neboj, i kdyby tam fakt pan doktor videl spravne, tak ono se da objevit i na chlapecky hezky. A culikatou si nechas na priste ;)
Cufi: ja myslim, ze to rika ted jen tak, ze az bude mit prcek rok, dva, tak uz nebude tak radikalni 😉 Aspon jsem takovych kolem zazila vic, pritelkyne a manzelky vzdycky nakonec to druhy mimco mely 😎
ahojky, přeju hezký den! chtěla jsem se vás zeptat, jestli některá z vás chodí nebo bude chodit na těhotenské cvičení nebo plavání? 🙂 Já jsem se přihlásila tady u nás na gravijógu a plavání a začínám chodit od 31. srpna, tak jsem zvědavá 🙂
@kamusek - já budu volat u nás do porodnice příští týden na těhu cvičení, mám to dovolené i s plaváním, tak sem moc ráda. To těhu cvičení je u nás pro maminy do 32.tt a pak další kurz od 32.tt.A je to v dobrý čas, ale to plavání je u nás každou středu od 12:30 nebo 13:30 a to mě štve, protože bych musela chodit pořád brzo z práce. A vzhledem k tomu, že nás teď čekají častější prohlídky v poradně, tak nechci odcházet z práce ☹
Mám kamarádku porodní asistentku, co je teď na mateřské a to plavání předcvičovala a říkala, že je to moc fajn.
@kamusek ahojky ja chodím plávat jednou týdne, chci začít dvakrát..ale normálně do bazénu, žádne spešl těhu plávani. Ve vodě se cítim dobře a mám pocit, že i prckovi se to musí líbit. Jinak se chystám chodit i na těhu cvičení nebo břišní tance s těhubříškem..no jsme zvědavá co to bude 😀 akorát všechny kurzy začínají až od září, takže teď v srpnu jenom to plavání 😉

ahojky holky tak se hlásíme z další poradny 🙂 sme v 16tt a mimi se činí 😀 krev na tripli máme zasebou ted jen čekat za 10dní na výsledky (mám si prý zavolat) Jinak kvůli dovoléne pana doktora jdeme za 3 týdny na velký ultrazvuk tak se moc těším. Mimíšek dneska v bříšku se předváděl( jak kdyby tancoval) 😀 ty jeho mini nožičky a mini ručičky jsou božské. Jo taky jsem se zeptala na pohlaví 😀 mimi byl natočenej tak že skoro nic nešlo vidět ,ale pan doktor prohodil "vidím tam nějakej camfrnous " 😀 tak asi mimi holčička nebude .. uvidíme za 3 týdny to už mi řekne určo 🙂 pohladte bříška a krásný den 🙂