icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sova33
6. aug 2010

@luciemar A jé, kdybych zaúkolovala manžela, tak naše dítě bude usínat při všem možného od U2 až po Brutus, takže asi budu musel hledat sama 😀

lolelole
6. aug 2010

@luciemar díky za tip - zkusim to pohledat 😎

lolelole
6. aug 2010

@sova33 😀

sova33
6. aug 2010

@lolelole Ty se směješ, ale můj manžel je exot. Dneska mi zavolal z práce a řekl, že jeho kolegyně se potřebuje na něco zeptat. Tak mi ji dal k telefonu a víš, na co se potřebovala zeptat a on to nemohl zjistit sám?

lolelole
6. aug 2010

@sova33 no ? to jsem zvědavá

sova33
6. aug 2010

@lolelole Jestli už mimčo kope, prý se ho ptali, a on jim řekl, jak to má vědět. Myslím, že si ani nepamatuje ve kterém jsem týdnu.

lolelole
6. aug 2010

@sova33 😀 no to je expert 😉

lolelole
6. aug 2010

@sova33 ja toho mého pořád otravuji nějakým čtením o tom co se děje v kterém týdnu, takže už je to nadrnčený 😀

sova33
6. aug 2010

@lolelole Tak to u nás nehrozí 😠

tetamon
6. aug 2010

@sova33 jeee, tak to je fakt dobry manzel 😀

sova33
6. aug 2010

@tetamon No jo, on je prostě zvláštní. 😝

lavazza
6. aug 2010

@kostri já mám z kiku pár dupaček, mají tam pěkné věci za dobré ceny, většinu věcí co mám tak sou levnější ale moc pěkné, nic nemám co by bylo vyloženě drahé

cufinka
6. aug 2010

@lavazza v kik jsem byla mají tam taky krásné věcičky , a viděla jsi tam ty božský bundičky? 😀

lavazza
6. aug 2010

@sova33 já sem ještě před těhu brala železo kde byla i kyselina listová a pak když sem zjistila, že čekáme špunta, tak sem si začla kupovat Mamavit, může se to brát před i během těhu a myslím, že to je i pro kojící maminy. Jinak normálně jím dost ovoce, se zeleninou je to už trochu horší, ale předpisově asi fakt nejím.

lavazza
6. aug 2010

@sova33 to naše bude zřejmě usínat při Morčatech na útěku, protože ten můj drahouš je poslouchá jen co přijde z práce.

tetamon
6. aug 2010

@tetamon Vzdyt jo 🙂 Taky mam doma exota ve spouste veci. Ale to volani z prace je roztomily 😀

lavazza, cufi: ha, holky, diky za tip, v kiku jsem se jeste nezkousela divat, tak mrknu, kamoska-zamestnanec ma zamestnaneckou slevu, tak bych ji mozna zaukolila nakupem 😅

tetamon
6. aug 2010

@lavazza zlaty morcata, u nas to asi bude arabska diskoska 😒

lavazza
6. aug 2010

@cufinka bundiček sem si nevšimla, já tam koukala po overalech na spaní a měli tam všechno moc velký a jen modrou a růžovou, za to sem tam koupila pěkný žlutý dupajdy, měli tam snad všechny velikosti a zrovna sem tam objevila i deku, po výplatě tam asi zajdu na nákup 🙂

tetamon
6. aug 2010

tehu dement, pisu sama sobe 😕

lavazza
6. aug 2010

@tetamon tak to bych snad byla radši, protože kolikrát jdem po ulici a drahouš si to začne prozpěvovat i venku, zrovna teď je s našim bafikem v obýváku a prozpěvuje si tam Morčata- písničky z novýho alba 🙂

tetamon
6. aug 2010

@lavazza novy album neznam.. A me se to mota dohromady s..eeee...horkyze slize 🙂
Ex to mel na jedno CD, takze automaticky to pokracovalo, tak to mam promichany 😀

A ty arabsky jsou priserny v tom, ze mi prijde, ze jsou vsechny stejny 😒 a on to muze poslouchat furt... 😲 No nic, koupim mu sluchatka asi 🙄

sova33
6. aug 2010

@tetamon 😀

lavazza
6. aug 2010

@tetamon mě se zas ty arabský líbí, kvůli břišním tancům,za to Martin to nějak nemusí, horkýže slíže sou fajn, ty poslouchám, Morčata to sou takový prasárny, předělaný písničky od různých kapel

tetamon
6. aug 2010

@lavazza 🙂)) ja jsem to mela taky kvuli taneckum rada, nez jsem to zacla mit denodenne 😀
Beztak nemam rada jen tak nejakou kulisu, krome romantickych chvilek, a i tak jen tichounce, takze 😝 🙂

cufinka
6. aug 2010

@lavazza já tam se právě kochala těma mini bundičkama měli velikost od 62 😀 jinak tam mají už věci na větší mimi jj to máš pravdu 🙂

cara.m
6. aug 2010

Ahoj holky, tak jsem byla na nákupech a samozřejmě jsem vplula i do HM a přitáhla jsem si čepičky, dupačky a tepláčky 😀

cufinka
6. aug 2010

@cara.m já dneska koupila záclonu mrkni ...😀

cara.m
6. aug 2010

@cufinka Jéééééééééééé ta je perfektní! Super, brouček to tam bude mít krásné.
Až se najím, tak své nákupy dám do alba. Vzala jsem ještě jednou ty body co už mám bílé, takže už mám i v 56 i v 62. Bude se to super oblíkat, takže body na malé mimi chci takové.

tetamon
6. aug 2010

@cara.m a ty furt rikas, ze nic nemas 😀

cara.m
6. aug 2010

@tetamon No jo proto musím pořád něco kupovat, abych něco měla 😀 Už to mám v albu 🙂