Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lolelole Mám známou, co tam rodit nechtěla a radši jela do Podolí. Ale zase mám spoustu známých (i kamarádek), které si Benešov pochvalovaly. Příjemný personál, prostředí taky OK. (pozor, mluvím jen o porodnici, ostatní oddělení tak vychvalovaná nejsou)Takže uvidím. Já to nebudu řešit, Benešov mám prostě nejblíž.
Jo, dneska mi poštou přišla taška do kočárku 😀 Neodolala jsem na aukru (vyšla mě asi na 140 Kč.Kočár sice ještě nemám, ale je vybraný a taška se do něj vleze, aspoň podle rozměrů. A jelikož bydlíme ve ttřtím patře bez výtahu, bude to super.
@sova33 My bydlíme kousek za Prahou - u Jílového, takže to mám stejně daleko do pražských porodnic i do Benešova..ale do Prahy se mi moc nechce, pražské porodnice jsou na mně moc neosobní...žvažuji mezi Benešovem a Příbramí, ale mám pocit, že v Príbrami jsou vstřícnější k porodním plánum a přirozeným porodům vůbec..no naštěstí ještě mám hromadu času 😀
Já bych hlavně při výběru porodnice koukala, aby byla přímo v ní novorozenecká jipka, kdyby se nedej bože něco stalo u porodu tak, aby vy jste neleželi v jedné nemocnici a prcka neměly od sebe třeba 30 km daleko.
Ahojky těhulky nevíte kdy se má registrovat mimíšek k doktorovi? já si myslím že v listopadu ale přítel si myslí že dřív . doufám že nebude problém nějakýho najít
@lilix ahoj 🙂 som tu tusim jedina zo slovenska 😀 aj to som z NZ,ale idem na morfologicky utz do blavy k dr.Cunderlikovi,ideme tam vlakom,tak ze vraj je to na ulici Hrobonovej 😕 😅 v areali ekonomickej skoly..vies kde to je?ja tam asi zabludim,budem si musiet vziat mapu 😀 na kedy si objednana?a preco ides?ja koli velu,mam 35r
mám čím dál větší strach z těch výsledků a nevim proč... 😒
děkuju 🙂 už at je čtvrek a já jsem klidnější 🙂
@cufinka Já jsem z vesnice, takže u nás to funguje tak, že z porodnice pošlou papíry k dětské doktorce, která je tady v místě bydliště a ta hned jak jsi první týden doma se přijde na mimíška podívat domů 🙂 Takže to je bez starostí. A pokud budu chtít pak doktora změnit, tak nebude prý taky problém. Ale proč zbytečně někde v zimě jezdit na očkování a tak, když to mám pěšky asi 5minut 😀
Ahoj, právě jsme přišla od doktora. Mám to 8 minut od baráku. Tak u nás to vypadá na kluka. Viděl pindu🙂 A vysetreni mi delal spodem i pres bricho.
Caute kecaleny 🙂,
byla na vik pryc, dneska v praci hrozila kontrola (neprisla), tak nebyly dovolene nepracovni stranky, a tady naplkanyho... 🙂
Ad detsky... ono asi zalezi jak kde. Kolegyne me varovala, ze to taky nemusi byt uplne jednoduchy, ze kdyz ma nejaky dr. moc pacientu, tak me taky klidne muze i s prckem odmitnout. S tim jsem nepocitala 😕
Ale nejdriv musim vedet KDE budeme bydlet, abych zkusila pohledat nejakyho deckare pobliz 🤐

@janicac jj to je fakt
@sova33 jo to mne taky,a je to tak i s nakupovanim,mne se samotne nechce jit nakupovat do mesta tak radsi pockam az mam neco naplanovane na cestu k nasim a jdu s mamkou.tak je to i s tim cvicenim taky se me samotne nechce