Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
taky vas tak zacinaji bolet zada?mne posledni dobou kdyz stojim nebo sedim a neopru se zacnou tak bolet zada a lepsi uz to nebude 😒
Tak sem dnes byla na kontrole, doktor mi udělal velmi rychlý UZ, ale nebylo poznat co to je, dělal mi UZ přes břicho a příště jdu 6.9. a to udělá velký UZ, tak se snad dočkám 🙂 Jinak je všechno OK a od hlavičky k zadečku měříme cca14cm.
Už se nemůžu dočkat.
A co kočárky? Máte už okouknuté? My se nějak nemůžem shodnout jaký, mě se jich líbí čím dál víc.
sjussi: me boli zada uz od predtehu 😀
Ale hlavne kostrc a kolem (ne bederka), jenze to je holt moje skolioza a pribirani 😕
Pravdu dis, lip nebude 🤐
Ale co me prekvapuje, tak jsem fakt sokovana tim, kolik lidi se tvari, ze nevidi tehuli 😲 Jako..zatim nastesti (tuktuktuk) nepotrebuju sedet (spis obcas z bezpecnostnich duvodu, kdyz ridic jede jak prase), ale u nekterych lidi proste VIM, ze me vidi (se i chovaji jako ze jsou v rozpacich) ale proste radsi nevidi... Vsichni si prohlidnou brucho, ale nic... 😕
Asi jsem moc sobestacna tehule nebo nevim co 😉
@janicac Ahojky, konečně jsem se dostala k PC 🙂 Tak kontrola za mnou, ale bobek malý, dřepěl/a s nožičkama překřiženýma, prý jako zajíček ve své jamce 🙂 , takže zatím nevíme, co to bude. A termín stále ke 14.1.11 🙂 Pokud mě ještě vemou, tak mě čeká velký ultrazvuk, snad se tam dovíme, jestli on nebo ona 🙂
tak kolik tady zatím máme holčiček a chlapečků???
Dobré ránko🙂
Taky přeju krásné ránko! Prosím vás holky, chtěla bych se zeptat, jak smažu v albumu fotku? Omylem jsem tam dala jednu co tam vůbec nemá patřit ☹ děkuji za rady....
Dneska se mi nějak nechce pracovat tak jsem zase zabrousila na koníka 🙂 Už cítite pohyby ? Vím, že je brzy ale ja už bych tááák chtěla 😅
Pohyby jeste ne. Doktor mi včera říkal, že mám ještě tak 2-3 týdny.
Ja už se nemůžu dočkat, kéž by ten čas leťel rychlej 😀 Kontrolu máme až 1.9. a to je ještě taková spousta času 😖
no mi povídej 😀 ale od včera čumim jak puk,přítel začall mluvit na prcka 😀 sice jen takový "táta jde do práce " atd.. ale mluví 😀
@cufinka to je hezký 🙂 My jsme asi před týdnem zavedli večerný čtení bříšku. Nejdřív jsme četli knihu o těhotenství a teď čteme na střídačku Malého princa. Myslím, že je fakt důležité aby prcek znal hlasy obou rodiču, tak jsem mu moc vděčná, že se na to nechal ukecat...nejdřív se styděl, ale myslím, že se mu to i docela líbi ( i když by to určite nepřiznal 😀 )
@lolelole Přesně tak....taky si říkám, hlavně aby ten bobek byl v pořádku! No já na ten ultrazvuk taky nejdu ke svojí doktorce, ale do jiného města. Takže pofičím ráno do poradny (je to tam na dlouho, tak snad tam budu mezi prvními), pak do práce a okolo 2 mě vyzvedne manžel a pojedem na ten ultrazvuk. 🙂
kamu: lole: joo, to resim taky, mam pocit, ze 26. se vubec nepriblizuje (jdu na velky utz) , a 27. kontrola u dr (nastesti to vyslo tak, ze jsem se mohla objednat 😀 )
Sice jeste nebude mit vysledky z krve, ale kdyby neco bylo spatne, tak snad uz jo.
Hlavne doufam, ze prte ukaze pohlavi 🙂 I kdyz uplne hlavne doufam, ze je vporadku 😕

@kamusek ja vim jen o 2 kamaradkach co budou mit tento mesic,v zari 1 a pak uz nikdo krome me 🙂 no a mamka mne o vikendu rekla ze to vypada ze budu mit holcicku,tak sem zvedava co mi povi na utz 🙂