icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
9. aug 2010

@kamusek ja vim jen o 2 kamaradkach co budou mit tento mesic,v zari 1 a pak uz nikdo krome me 🙂 no a mamka mne o vikendu rekla ze to vypada ze budu mit holcicku,tak sem zvedava co mi povi na utz 🙂

cufinka
9. aug 2010

@kamusek tě obdivuju že to vydržíš 😀 já už se těším od začátku těhu na 20tt až se dozvím co čekám 😀

sjussi
9. aug 2010

@cufinka taky se divim ze to vydrzi,ja uz se klepu touhou vedet co to bude 🙂 tobe dr rekl ze klucik ze? 🙂

cufinka
9. aug 2010

@sjussi neee 😀 řekl že tam možná něco vidí ale že mi to říkat nebude až toho 23.8 😀 já chci holčinkuuuuu

sjussi
9. aug 2010

@cufinka tak uvidis ale tak hlavne aby to male bylo zdrave 🙂

cufinka
9. aug 2010

@sjussi jj to jsi přeju ze všeho nejvíc 🙂

sjussi
9. aug 2010

taky vas tak zacinaji bolet zada?mne posledni dobou kdyz stojim nebo sedim a neopru se zacnou tak bolet zada a lepsi uz to nebude 😒

cufinka
9. aug 2010

@sjussi mě záda bolela už z práce a ted je to ještě horší ,chvilku jsem předkloněná a pak se narovnám a záda nehorázně zakřupou a bolí 😒

janicac
9. aug 2010

@sjussi me zada nekdy boli silene:/

sjussi
9. aug 2010

@cufinka @janicac no ja jdu ted po 14 dnech do prace v patek tak sem zvedava jak to tam tech 7 hodin ustojim,a podle toho se rozhodnu jestli budu pokracovat.pokud mne to bude hodne bolet tak asi zustanu doma

lavazza
9. aug 2010

Tak sem dnes byla na kontrole, doktor mi udělal velmi rychlý UZ, ale nebylo poznat co to je, dělal mi UZ přes břicho a příště jdu 6.9. a to udělá velký UZ, tak se snad dočkám 🙂 Jinak je všechno OK a od hlavičky k zadečku měříme cca14cm.
Už se nemůžu dočkat.

A co kočárky? Máte už okouknuté? My se nějak nemůžem shodnout jaký, mě se jich líbí čím dál víc.

tetamon
9. aug 2010

sjussi: me boli zada uz od predtehu 😀
Ale hlavne kostrc a kolem (ne bederka), jenze to je holt moje skolioza a pribirani 😕
Pravdu dis, lip nebude 🤐

Ale co me prekvapuje, tak jsem fakt sokovana tim, kolik lidi se tvari, ze nevidi tehuli 😲 Jako..zatim nastesti (tuktuktuk) nepotrebuju sedet (spis obcas z bezpecnostnich duvodu, kdyz ridic jede jak prase), ale u nekterych lidi proste VIM, ze me vidi (se i chovaji jako ze jsou v rozpacich) ale proste radsi nevidi... Vsichni si prohlidnou brucho, ale nic... 😕
Asi jsem moc sobestacna tehule nebo nevim co 😉

sirenita
9. aug 2010

@janicac Ahojky, konečně jsem se dostala k PC 🙂 Tak kontrola za mnou, ale bobek malý, dřepěl/a s nožičkama překřiženýma, prý jako zajíček ve své jamce 🙂 , takže zatím nevíme, co to bude. A termín stále ke 14.1.11 🙂 Pokud mě ještě vemou, tak mě čeká velký ultrazvuk, snad se tam dovíme, jestli on nebo ona 🙂

kinsli
9. aug 2010

@cufinka Jen jestli mají ještě volno, že by jsi si k nim chtěla dát kartu pro své dítě. Já s Kačenkou byla na 34tt a na 37tt jsem rodila 😀 😀 Takže skoro na poslední chvíli 😉

kinsli
9. aug 2010

tak kolik tady zatím máme holčiček a chlapečků???

janicac
10. aug 2010

Dobré ránko🙂

kamusek
10. aug 2010

Taky přeju krásné ránko! Prosím vás holky, chtěla bych se zeptat, jak smažu v albumu fotku? Omylem jsem tam dala jednu co tam vůbec nemá patřit ☹ děkuji za rady....

cara.m
10. aug 2010

@kamusek Když jsi přímo ve svém fotoalbu, otevři si fotku, kt. chceš smazat a vpravo nahoře máš červeným - otoč fotku, vymaž fotku, dáš vymazat a je to 😉

kamusek
10. aug 2010

@cara.m Děkuji moc! Jsem asi slepá....už jsem to našla 🙂

lolelole
10. aug 2010

Dneska se mi nějak nechce pracovat tak jsem zase zabrousila na koníka 🙂 Už cítite pohyby ? Vím, že je brzy ale ja už bych tááák chtěla 😅

janicac
10. aug 2010

Pohyby jeste ne. Doktor mi včera říkal, že mám ještě tak 2-3 týdny.

lolelole
10. aug 2010

Ja už se nemůžu dočkat, kéž by ten čas leťel rychlej 😀 Kontrolu máme až 1.9. a to je ještě taková spousta času 😖

cufinka
10. aug 2010

@lolelole já taky se už nemůžu dočkat 😀 pořád si šahám na břicho jestli něco neucítím 😀

lolelole
10. aug 2010

@cufinka ja taky, někdy si připadám jak magor 😀

cufinka
10. aug 2010

no mi povídej 😀 ale od včera čumim jak puk,přítel začall mluvit na prcka 😀 sice jen takový "táta jde do práce " atd.. ale mluví 😀

lolelole
10. aug 2010

@cufinka to je hezký 🙂 My jsme asi před týdnem zavedli večerný čtení bříšku. Nejdřív jsme četli knihu o těhotenství a teď čteme na střídačku Malého princa. Myslím, že je fakt důležité aby prcek znal hlasy obou rodiču, tak jsem mu moc vděčná, že se na to nechal ukecat...nejdřív se styděl, ale myslím, že se mu to i docela líbi ( i když by to určite nepřiznal 😀 )

kamusek
10. aug 2010

@lolelole Tak to jsme 2 🙂 Já jdu taky až 1.9. a už se nemůžu dočkat, až to zlatíčko zase uvidím....jdu ráno do poradny a pak odpoledne na velký ultrazvuk i s manželem, tak už se moc těšíme 🙂

lolelole
10. aug 2010

@kamusek my jdeme jenom na ten ultrazvuk, nedělá ho moje doktorka, posíla nás do Thomayerky, že mají lepší vybavení, tak jsme zvědavá jaký to bude. Ona nám vždy dá několik foteček, všechno vysvětlí, tak snad to bude taky dobrý...no hlavný je aby byl malý v pořádku 😉

kamusek
10. aug 2010

@lolelole Přesně tak....taky si říkám, hlavně aby ten bobek byl v pořádku! No já na ten ultrazvuk taky nejdu ke svojí doktorce, ale do jiného města. Takže pofičím ráno do poradny (je to tam na dlouho, tak snad tam budu mezi prvními), pak do práce a okolo 2 mě vyzvedne manžel a pojedem na ten ultrazvuk. 🙂

tetamon
10. aug 2010

kamu: lole: joo, to resim taky, mam pocit, ze 26. se vubec nepriblizuje (jdu na velky utz) , a 27. kontrola u dr (nastesti to vyslo tak, ze jsem se mohla objednat 😀 )
Sice jeste nebude mit vysledky z krve, ale kdyby neco bylo spatne, tak snad uz jo.
Hlavne doufam, ze prte ukaze pohlavi 🙂 I kdyz uplne hlavne doufam, ze je vporadku 😕