Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
zak=tak 😠 😀 pardon 😉
zavinovacku som mala len jednu,ale som ju velmi nepouzivala,mala je letna,tak sa mi v tom parila,no myslim,ze tak z kazdeho po dve je akurat 😉 a mozno ti niekto deku prinesie ako darcek 😉 ja som tak dostala dve 🙄 😀
ja budem mat dve zavinovacky urcite a tych diek mam asi sedem 😝 😀 zbytocne
Já mám asi +3 kg
Taky řeším kolik deček a tak...Teda zatím mám jen nějaké oblečky, jinak nic, ale řeším to 😀
Myslím, že dvě teplejší deky stačí a fusak jeden, nebo ne?
Ahojky holky, můžu se přidat do vaší diskuze? Já jsem teď ve 20 + 2tt a termín podle PM máme na 6. ledna a podle UZ na 29.12.2010. Tak jsem zvědavá, kdy to nakonec bude, ale už, aby to bylo 🙂 S přítelem jsme se o miminko snažili sedm měsiců, tak se nám konečně poštěstilo 🙂
@kostri kdyztak mam na ty pasy poradene, ze staci omrknout v obchode, jakou velikost potrebujes, a koupit na bazaru, to s tou cenou hne trosku dolu.
@cara.m ja to vidim tak, ze zavinky urcite staci dve, kdyz prcek pocura nebo poblinka, tak na oprani a ususeni mit 🙂, a u dek nevim. Si myslim, ze klidne staci i ta jedna, pac ta umelina schne docela rychle (a vzdycky nejakou "nouzovku" doma najdes, kdyby se fakt nezadarilo) Na druhou stranu..deky vzdycky vyuzijes 🙂 Ale jak rika kostri, muzes dostat, a rozhodne bych nekupovala dve drahy 😀 (lakoma Barka)
A fusaky budu mit dva, ovsem jedine diky tomu, ze bude pujceny, jinak bych taky vystacila s jednim 🙂
@monushka88 vitej 🙂 Tak to budete mit mozna krasne novorocnatko 🙂
Ahoj holky, nejdřív to vypadalo, že se mimi narodí na začátku února 2011, ale na posledním ultrazvuku mi řekli termín 29., max. 31.ledna. Tak se přesunuju do lednového termínu 😵
Mám hned takový dotaz... Od kamarádky jsem dostala těhotenské vitamíny pro 1. trimestr. Jenže nějak si neuvědomila, že už jsem v druhém trimestru. Myslíte, že se tím dá něco pokazit, když teď začnu užívat vitamíny pro 1. trimestr? 😕
Ahojte spolutěhulky! Ve středu jsme byli na kontrole a my fakt čekáme holku 😵 !!! Pindík tam stále nebyl!! Jsem strašně ráda za tu naši Markétku. Už se na ni všichni těšíme! Cítím ted úplně pořádné pohyby a kopání. Malá se tam pěkně vrtí a převaluje. 😀
Už začínám pomaličku kupovat výbavičku.
Já mám zatím jednu deku, ale je pravda, že dek není nikdy dost. Doma, do kočárku a tak. Jo, před chvílí mi hnula žlučí pošťačka, jak nakupuju přes internet, přišel mi tento týden asi 4. balík, tak měla kecy, hned to probrala se sousedn´kou, jak ty lidi jenom sedí u počítače, pak mě ještě sprdla, že jsem moc pomalá a oni nemůžou tak dlouho čekat (bydlím ve třetím patře, tak jsem si říkala, co by chtěla, třeba bych příště mohla skočit z balkonu).
Ale zato mám doma kojící polštář 😀
@haniula 😀 to tě obdivuju. Ale je fakt, že mně to zatím do očí přímo neřekla. Jenom to její ZASE balík. Ale ať si trhne nohou, každé Vánoce i Velikonoce rozesílám pohledy, myslím si, že může být ráda, že lidi jejich služby využívají. Od toho tu je, a když jí to vadí, ať jde dělat něco jiného, určitě na ni všude čekají.
@sova33 : se máš že ti to donesou domů..já proto musím chodit na poštu ,a už jsem tisíckrát jim chtěla říct že jsem si myslela že mají nejdřív skusit jestli je někdo doma a pak dát do schránky lístek jsem totiž většinu dne doma tak mi dokáže hnout žlučí lístek na kterém je napsáno že mě nezastihli ten den a tu hodinu doma (a přitom vím že jsem doma byla)dnešní úroveň české pošty nechápu 😠 😠 😠
@cufinka tak si postěžuj na poště. Že jsi doma a jak je možné, že tam byl lístek a příště si dají pozor 😉 Taky jsem to tak kdysi měla 😉
Tak to mi naštěsí pošta nosí balík s úměvem 🙂
Pohyby ještě necítím, teda včera jsem něco cítila, ale nedokážu to specifikovat, co to bylo 😀 Takže to že cítím pohyby řeknu ať si budu stopro jistá, že to bylo to, co to být má 😀 😀
@cufinka Jo, to je dobré, že to doručují. Jenže ona jezdí autem, tak to je potom jiná. Já jsem měla opačný problém, chtěla jsem, aby mi to nedoručovali a nechali rovnou na poště a já bych si to cestou z práce vyzvedla (když jsem ještě chodila do práce) a oni to stejně ráno naložili do auta, takže když jsem odpoledne přišla na poštu, že tam mám mít balík, řekli mi, ať si přijdu druhý den, že to má ještě ta ženská v autě a že to pak musí dát do počítače a kdesi cosi.
@cufinka taky jsem si stezovala, zabralo (akorat proste nektera dorucovatelka holt hodi az druhe upozorneni, jenze je fakt, ze tady na te poste jsou strasne ochotni, takze si ted uz davam pozor, jestli je to 1. nebo 2. a kdyztak si tam zavolam, aby mi to prodlouzili).
Jinak nastesti bydlim v dome, kde je pani na materske, takze vetsinou mi baliky bere 🙂 Doufam, ze se ji tohle postesti i s prebalovaci podlozkou, protoze predstava, jak se s ni tahnu z posty se mi fakt nelibi...
@sova33 bratranec-gynekolog rikal, ze jako prvorodicka uplne v klidu az do 22. tt ☹

kuk 🙂
ja mam 5 kg na sebe od zaciatku tehu
@cufinka ja mam 74,5kg 😉 inak vobec nevyzers na fotke 😕 😕 😕ja ze si taka prdinka chuducka 😅 🙂
dakujem vam za odpovede,ja asi budem uvazovat nad tym pasom,bo uz teraz ma niekedy taha brusko dole 🙄a ked si ho podrzim rukami tak je to lepsie 😉ale citala som ze su aj neprave tie pasy a to su tie vselijake ozdobne,ze nesplnia ucel!ze naj su take co sa davaju priamo na telo,ako spodna bielizen,no stoja raz tolko ako tie ozdobne 😒ale myslim ze ked splnia ucel,zak je to ok 😉