Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
no holky já si myslím že si toho užijeme haba kuk..kámoška říkala že se kvůli prkovým tanečkům v břiše ani nevyspí. a že je to někdy hrozný. Takže my co ještě necítíme nic budme rády 🙂užijeme si to s celou parádou jako každá 😀
@cufinka no s tim pocitam, ze jen ten zacatek hybani je hezky, kdyz uz prte bude mit malo mista a zrovna se nekam trefi, tak to fakt uz neni takova sranda 😀 Kamoska (termin ma 11. zari) rikala, ze sice je to sranda, jak ma sem-tam sisaty bricho nebo spidlaty, kdyz vytrci prcek nozicku-rucicku, ale prijemny to rozhodne neni, a prave, spani ji uz taky moc nejde, jak se to prte zacne vrtet, ted uz se ji pry skoro kazdy hybani trefuje nekam, kde o tom vi az moc 🙂
Já jsem byla totiž nervózní, jestli je vše ok, ale už jsem se hodila do klidu. Prostě máme línější prťata asi 😀
@cufinka tak to ja zase dostanu hodne veci,od nasich postylku,ikdyz jeste po mne 🙂 od pritelovi sestrenice kocarek po jeji dcerce 🙂 a asi i nejake obleceni
@vilca nevim jestli tim neco pokazis ale treba ve femibionu 800 coz je vit. pro prvni trimestr mas urcite mnozstvi kys. listove a ve 400 coz uz je pro druhy trimestr je ji min protoze uz ji tolik nepotrebujes.ale jestli by to nejak uskodilo prckovi nevim,budes mit lepsi kdyz zavolas dr 🙂
@cufinka tak to ja sice nejsem nejstarsi(z moji strany)ale prvni cekam miminko.nastesti pritel je tak v prostredu a jeho dve sestrenice uz maji deti a obe dve maji same holky 🙂 ja mam jedine tetu ktera ma ted narozennou dcerku a dva roky pred ni jeste jednu 🙂 moje mamka taky veci porozdavala ale postylku jako jedinou si nastesti nechala.musim rict ze sem i rada protoze i v diky tomuto se usetri a muzu koupit neco jineho 🙂
Holky, dneska me cely den pichodlouba kolem pupiku, uz rano jsem s tim vstavala. Chvilema je to fakt neprijemny. Myslite, ze to je jenom roztahovani prtete? 😲
Tak to mě se tam prcek mrská pěkně... 😀 Před chvilkou jsem jen tak ležela v polosedu a pozorovala pupík a co chvíli jsem viděla bouličku od kopance. Taky se tam asi musí pěkně točit, protože jednou je to vlevo, jednou vpravo, nahoře a dole...no sranda! Považuju to za jeden z nejkrásnějších pocitů.
Teda s tím, že rovnou pošťák vhodí lístek jsem se ještě nesetkala...fakt hrůza...
@luciemar fusak asi jeden staci,podla mna.ja mam dva,ale zdedene,no neboli mi treba..ja stale riesm ten do autosedacky,pozdava sa mi tento,no skor je to zavinovacka:
http://www.maderna.sk/katalog/product/5297/
@monushka88 blahozelam!prijemne tehulkovanie 🙂 a sem sa s nejakymi napadmi a radami 😉 a aj otazkami,samozrejme 😉
co letny?fusak? 😕
zaujímavý článok 😉
http://www.radost.sk/tiptyzdna.php?show=more&ac...
a ešte jeden 😉
http://www.nasarodina.sk/magazin/modules.php?na...
no ja stale neviem,ci sa mi oplati tu zavinku do autosedacky kupovat,ci si nevystacim s niektorou z tych mojich siedmych diek 😀 😀 😀 😅 ale toto sa mi velmi paci,jak tam tie nozicky budu pekne schovate,aj rucicky a nebudu vycuhovat jak z deky 🙄
@lolittka fajn clanky,vsetko sice pekne vedecky podlozene,ale ked sa neda inak,len rozculit 😕 potom co? 😀 😉 ja to pri malej zazivam denne,je teraz v obdobi vzdoru a to su nervy 🙄 no snazim sa ovladat,nielen koli babatku,ale aj koli malej,vacsinou vsetko riesim v klude,ale je mi to prd platne,ked vo mne to vrie 🙄
viem podla toho,ked sa hanka narodila,plakavala prve tri mesiace dost casto a to preto ze som bola nervozna a nesvoja..darmo som sa snazila navonok posobit ok,ked vo vnutri to bolo inak 😔
hudbu sme jej nepustali,ani teraz babatku nepustam,radsej spievam 😉 a radko-tatino-jej citaval rozpravky ked bola v brusku a jeho hlas ju potom velmi ukludnoval 🙂
@sjussi len vydrz,vydrz 😀 potom budes chcet naspat male brusko 😉 mne sa muz rehotal cele tehu minule,ze jak som chcela mat aspon taketok malilinke brusenko,ked sme plodili a nedarilo sa nam..a potom s tym kotlikom,ked som chodila a funela,tak mu to doslo smiesne 😀 je im ale dobre,tym muzom,len splodia a cakaju 😉

@cara.m oni rikaji, ze vecer, jakj si v klidu, tak to vic vnimas. Holt kdyz mas cvrkot v praci, pobihas s nakupni taskou a podobny kraviny, tak to vrneni v brise spis nepostrehnes 🙂
No, uz bych to brala 😉