Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Máte krásná bříška, dámy!!! Pěkně se kulatíme. Jsem zvědavá jak budeme vypadat v prosinci 😀 !
@lavazza já jsem nejsem vysoká mám 170cm 🙂 to bříško ale vypadá ve skutečnosti větší fakt 😀 jakto že ti bylo špatně? já od tý doby co nejím ty vitamíny jak jsem po nich zvracela a baštim zeleninu a ovoce tak musím zatukat neni mi vubec zle 😀 a co jsem se natrápila ... co budeš objednávat? 🙂 všem přeju krásný den
@haniula Ahojky 🙂 Máme stejný datum porodu a skoro stejné zakulacené bříška 🙂
Dobré ráno, no já jsem tady v této diskusi asi služebně jedna z nejmladších, myslím tím, že mám termín až úplně na konci ledna, a zatím mi bříško moc neroste 🙂 Jen to pociťuju na oblečení, už jsem musela vytáhnout těhotenské kalhoty, protože mě všechny ostatní na bříšku tlačily 😅 Ale já jsem ani v prvním těhotenství neměla nějak extra velké bříško, takže to nečekám ani teď...nejsem zrovna štíhlounká, takže to na mně bude vidět asi později 😎
Jinak koukám, že už si obstaráváte výbavičku, to já zatím ne, předpokládám, že použijeme hodně věciček, co měla naše Evička jako miminko...ony se přece jen ty nejmenší věcičky ani nestačí opotřebovat, tak jsou pořád jako nové 😵
oprava: trimestry 😀
ahoj holky už vám teče z prsou? Mě strašně! Zrovna včerejškem to začalo, tal jsem běžela si koupit prsní vložky. asi budu muset spát i v podprde. nebot docela mi to špiní triko!

@cufinka co mas z toho ja taky nemam nic 🙂