icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

petulke
14. aug 2010

@sjussi jj tak to mi dělalo taky, ted už né tolik, zase se přesunula bolest jako když máte podráždené bradavky. Ale ten pocit z nožem znám moc dobře 🙂

tetamon
14. aug 2010

@sjussi jj, obcas mi to dela, a je to fakt hodne neprijemny...

@petulke jaj, tak to nastesti ne, doufam, ze si na to prsa jeste chvilku pockaji 😕

@lavazza ja uz jsem si vybrala limetkovo-zlutou, ale pani mela dojit az koncem tydne, tak pocitam, ze se uz pristi tyden dockam 🙂 Segra mi slibila pujcit zimni fusak od emitexu, a vzpominam, ze jsem synovcovi vzdycky zavidela, jaky teploucko tam ma 😀

tetamon
14. aug 2010

@petulke ty podrazdeny bradavky jsem mela uplne na zacatku tehu nekdy do tretiho-ctvrteho mesice. Bolelo me i tricko pred podprsenku 😒 Jauky, uplne jsi mi to pripomnela... 😕

sjussi
14. aug 2010

@tetamon mne zase jen kdyz mi byla zima tak mne bolely bradavky ale jen na zacatku.ted uz mam s bradavkama klid akorat s tema prsama je to na dve veci 😒

cufinka
14. aug 2010

Já jsem fakt divná!!! jako ted tu čtu jak
@petulke píše o vytékání z prsou a zmáčnu si prso a najednou vytejká (maličko) průhledná voda !!! jako co si přečtu to mi hned je já už nic číst nebudu 😀 😀😀

sjussi
14. aug 2010

@cufinka hehe mne zase co se zepta dr jestli s tim nemam problem a ja ho nemam tak ho do druheho dne dostanu 🙂 treba s tim tlakem ze ho mam nizky jestli se mi netoci hlava a neni mne zle,do te doby nic od te doby uz jo.Pak se mne dr ptala jestli mne nepali zaha,do te doby od te doby uz mne pali 🙂 asi sem taky divna 🙂

cufinka
14. aug 2010

@sjussi taky pěkné 😀

tetamon
14. aug 2010

cufi: sjus: hh, psychika je potvora 😀 Ja si radsi prsa mackat nebudu 😝

cufinka
14. aug 2010

@tetamon no jako šílenej hypochondr jsem asi 😀

tetamon
14. aug 2010

@cufinka tak ja si taky pripadam jak magor, protoze jsem vydesena pri kazdym necekanym pichnuti. Ani ne tak o sebe, jako o to, co to prte uvnitr, jestli je ok 😖 😲

lolelole
14. aug 2010

ahojky - tak ja mám s prsama úplně naopak než vy . Vůbec nic se s nima neděje. Nebolí, nejsou napjaté, nic...až si říkam, zda je to ok...?... Trochu se zvětšili v 1 trimestru ale už tak měsíc ani ťuk...ale to vytékaní z prsa znám, měla jsem v minulosti zvýšený prolaktin, tak se mi to dělo a je to někdy pěkně nepříjemné 😠 tak se držte. Hold musíme si zvykat 😉
Jinak jsem se včera dozveděla, že bratránek s přítelkyni čekají taky prcka, bude o 2 měsíce mladší, tak se z toho vytěšuji 😀

tetamon
14. aug 2010

@lolelole jeee, to je hezky, me takhle rozesmala kamoska 🙂, rodi na konci unora, nebo spis termin ma 🙂
Tak jsem potesena, ze se nebudu kopat nudou ve velkomeste do zadku, protoze vsechny zname jsou v praci 😀

cufinka
14. aug 2010

@tetamon jj ted jak jsem těhu tak se hlídám víc a kord jak jsem doma ...bojim se aby bylo vše ok .to mají asi všeci těhulky nejsme v tom sami 😉

tetamon
14. aug 2010

@cufinka nojooo, ale to je pak o to horsi, pac se clovek desi kvuli zarazenymu prdu, a mame byt v klidu a nestresovat 🙂

lolelole
14. aug 2010

@tetamon
jj je to fajn alespoň budu mít naše prťata kamarády 🙂 u nás jsme teď v rodině 3 těhule, takže příští rok tu bude veselo 😀

Jdu teď vzít synovce do lesa, tak se mějte babenky a nestresujte se ! Nesluší to ani nám ani miminkům * papa

cufinka
14. aug 2010

@tetamon no právě ,už zaražený prdy poznám takže je to ok 😀 😀 😀

tetamon
14. aug 2010

@lolelole no nakazily jsme jeste treti z 4 členne bandy (ctvrta by si dala rict, ale zatim nema potencialniho otce, i kdyz neco se mozna rysuje, ovsem i tak uz nestiha 🙂), takze pomalu vysadili HA a nechavaji tomu prozatim volny prubeh 😀

cufi: 😀 😀 😀

haniula
14. aug 2010

@radullinka Juuu!! To je hustý!!! 😵

haniula
14. aug 2010

@vilca já nejsem taky žádná štíhlá tyčka, ale bříško pěkně poskočilo dopředu a to jsem něco shodila, protože beru tablety na zvýšenou funkci štítné žlázy. Musela jsem za mamkou i ségrou, ať mi něco půjčí 😀

haniula
14. aug 2010

@cufinka já těd mačkala a nic nevytéká ani voda průhledná.... tak jsem taky asi divná 😝 ...

cufinka
14. aug 2010

@haniula každý to má jinak...

haniula
14. aug 2010

@cufinka asi jo....

cufinka
14. aug 2010

Přidávám moje napapkaný břišulko z dneška až i přítel koukal kde jsem to vzala 😀 😀 haj a prej že neni 😀 😀 😀

haniula
14. aug 2010

@cufinka takový pěkný bříško.... jde vidět, že malé si tam dělá plac 😀

lavazza
14. aug 2010

@cufinka to jsi docela vysoká já mám jen asi 157cm, tak to je rozdíl 🙂 po střední jsem to dost nabrala.Objednala sem si dnes od emitexu tu zavinovačku na zimu do autosedačky, mě se líbila ta tmavě modrá, ale manželovi víc ta černá, tak sm e objednali tu černou.
Mě se totiž vrátila po několika letech epilepsie, a tak beru zas asi 5let prášky. A v pátek se mi objevil v práci záchvat a tak sem volala Martinovi do práce, že musím domů a tak mě kolega odvezl. A asi jak sem naposledy snídala, tak se mi udělalo zle a dost sem zvracela. Vyspala sem se z toho, ale ještě to dnes není nějak ono.
Nemám záchvaty často třeba jen jednou za rok nebo i dýl.
Člověk se párkrát vyzvrací, a už má hned dole 30deka. Chudáci maminy co zvrací pořád.

lavazza
14. aug 2010

@petulke Manžel už se mě ptá skoro každý den, jestli už něco teče 🙂 Ségra se mě už taky ptala, ale je to asi 14 dní co mě z levé bradavky vytekla taková malá kapka a zas nic.
Ségře teklo mlezivo asi od 4.měsíce.

cufinka
14. aug 2010

@lavazza to mě mrzí ☹ tak at ti je už dobře . Protože zvracení dobe znám je to hnus a pak jsi úplně slabá a nemáš chut nic dělat jen ležet. Tak at ti je už líp 🙂 Já taky koukala na tu černou pak se mi líbila černo červená tak uvidím (červenej flauš ve vnitř )🙂

cufinka
14. aug 2010

@lavazza mě právě vyteklo z pravé bradavky když jsem na ni trošku zmáčkla dneska jak jsem tady četla otázku těhulky hned jsem se zkoumala(prostě jsem magor 😀)

lavazza
14. aug 2010

@tetamon švagrová má pro neteř od emitexu ten Combi nebo jak se jmenuje a mě se taky líbí, je za dobrou cenu a vypadá moc pěkně, nechce se mi kupovat zbytečně drahý, mají i dost barevný výběr

cufinka
14. aug 2010

@lavazza mě se líbí tento co si objednala ty? http://www.babylife.cz/fusak-combi-od-narozeni-...