Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi jj, obcas mi to dela, a je to fakt hodne neprijemny...
@petulke jaj, tak to nastesti ne, doufam, ze si na to prsa jeste chvilku pockaji 😕
@lavazza ja uz jsem si vybrala limetkovo-zlutou, ale pani mela dojit az koncem tydne, tak pocitam, ze se uz pristi tyden dockam 🙂 Segra mi slibila pujcit zimni fusak od emitexu, a vzpominam, ze jsem synovcovi vzdycky zavidela, jaky teploucko tam ma 😀
@cufinka hehe mne zase co se zepta dr jestli s tim nemam problem a ja ho nemam tak ho do druheho dne dostanu 🙂 treba s tim tlakem ze ho mam nizky jestli se mi netoci hlava a neni mne zle,do te doby nic od te doby uz jo.Pak se mne dr ptala jestli mne nepali zaha,do te doby od te doby uz mne pali 🙂 asi sem taky divna 🙂
cufi: sjus: hh, psychika je potvora 😀 Ja si radsi prsa mackat nebudu 😝
ahojky - tak ja mám s prsama úplně naopak než vy . Vůbec nic se s nima neděje. Nebolí, nejsou napjaté, nic...až si říkam, zda je to ok...?... Trochu se zvětšili v 1 trimestru ale už tak měsíc ani ťuk...ale to vytékaní z prsa znám, měla jsem v minulosti zvýšený prolaktin, tak se mi to dělo a je to někdy pěkně nepříjemné 😠 tak se držte. Hold musíme si zvykat 😉
Jinak jsem se včera dozveděla, že bratránek s přítelkyni čekají taky prcka, bude o 2 měsíce mladší, tak se z toho vytěšuji 😀
@radullinka Juuu!! To je hustý!!! 😵
@cufinka to jsi docela vysoká já mám jen asi 157cm, tak to je rozdíl 🙂 po střední jsem to dost nabrala.Objednala sem si dnes od emitexu tu zavinovačku na zimu do autosedačky, mě se líbila ta tmavě modrá, ale manželovi víc ta černá, tak sm e objednali tu černou.
Mě se totiž vrátila po několika letech epilepsie, a tak beru zas asi 5let prášky. A v pátek se mi objevil v práci záchvat a tak sem volala Martinovi do práce, že musím domů a tak mě kolega odvezl. A asi jak sem naposledy snídala, tak se mi udělalo zle a dost sem zvracela. Vyspala sem se z toho, ale ještě to dnes není nějak ono.
Nemám záchvaty často třeba jen jednou za rok nebo i dýl.
Člověk se párkrát vyzvrací, a už má hned dole 30deka. Chudáci maminy co zvrací pořád.
@lavazza mě se líbí tento co si objednala ty? http://www.babylife.cz/fusak-combi-od-narozeni-...

@sjussi jj tak to mi dělalo taky, ted už né tolik, zase se přesunula bolest jako když máte podráždené bradavky. Ale ten pocit z nožem znám moc dobře 🙂